Sunday, December 9, 2012

BILA CIK ABANG DEMAM URAT

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

entry lama sejuk beku dlm draf ekek .. nak publish macam x terpandang lak .. kisah hubby demam ..sewaktu yg akak sepatutnya berjanji temu dengan blogger falsya huhu ............

2 minggu yang lepas hubby demam kembali .. kesian pula ..dia kalau demam .. kena demam urat .. sakit x leh cakap lah , nak2 hubby akak buat kerja besi , jadi bila demam kira bongkah lahh ... habis bisa semua satu badan .. haa nie bila tgk macam nie habis anak2 semua ketawakan ayahnyee .. konon lucu lah kann .. kalau dah bertampal macam nie .. huhuh .. 



nasib baik lahh kelmarin juga akak bawa hubby berurut , barulah lega rasa badan dia .. selalunya dia akan mengalami sakit kepala yg amat sgt , kalau akk demam , x sakit kepala cuma letih dan x tahan dgn batuk sahaja .. alhamdulillah .. hari nie dia dah semakin ok .. dah start makan deyan layie aduhhhhhh
same je ngan akak ekekek ;) x menahan tgk anak2 makan deyan .. mauuu x mencubanya .. ;))

ps : pesan nenek yg urut hubby akak , dia suh dtg sekali lagi utk berurut , katanya hubby nie ada angin , x padan urut sekali .. huhu risau pula dgr .. entah bila hubby nak gi sekali lagi .. risau nie ...

23 comments:

  1. as salam

    oh kesian, moga sihat sepenuhnya..in shaa Allah tc kak ina

    ReplyDelete
  2. Salam dear:)
    Memang betul tu..kalau mak akak sakit2 tubuh...mmg makcik tukang urut suruh mak akak g 3 kali..
    Akak lakk..seingat urut 3 kali tuuu..time lam pantang dulu2 jee...heheh;)

    ReplyDelete
  3. Hari ini rakyat jelata kat rumah kakcik pun ramai yang tak sihat..

    ReplyDelete
  4. Amboi koyok...semoga cepat sembuh...bila makan deroyan tu sebut ler..ini buat ubat..hehehehe.

    Reply komen@'Ini Fakta...'
    Setiap kejadian manusia tu memang ada pro dan kontra!

    ReplyDelete
  5. Arwah mak saya....selalu jugak sakit urat....kalau demam mesti sakit kepala....

    ReplyDelete
  6. akak nak komen camner erk.. nak tergelakpn ada tgok brtmpal sana sini, kesian lg le...

    apa2pun mg demam kejapppppp jer tu...

    ReplyDelete
  7. siannya husband akak..moga cepat sembuh

    ReplyDelete
  8. heheh..rileks je suami akk posing dgn koyok :)

    ReplyDelete
  9. kesiannye....smuge cpt smbuh.

    ReplyDelete
  10. nk tergelak pun ada bila tengok tmapal sana sini...

    apapun moga hb kak cepat sembuh ye

    ReplyDelete
  11. moga cepat sembuh ye eida...js kalau demam dpt mkn jeruk trus sihat...hihi

    ReplyDelete
  12. Kesian plak M tengok..Moga hubby akak sembuh sepenuhnya

    ReplyDelete
  13. salam kak ieda..kesiannya..moga cepat sembuh ye..

    ReplyDelete
  14. moga hubby kakieda cepat sembuh sepenuhnya...

    ReplyDelete
  15. aduii kalau berkaitan dengan urat2 ni msti demamnya pon rasa lain macam ye kak, moga husb akak segera sembuh, atau mungkin nak urutan dari tangan akak, auranya lain macam jugak ;)

    ReplyDelete
  16. kesiannya..
    semoga cepat sembuh yer..
    jaga cik abg baik2 ye kak ;D

    ReplyDelete
  17. demam urat ni sbb selalu buat kerja berat ye kak?

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...