Thursday, December 6, 2012

BILA BERJUMPE BLOGGER

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

alhamdulillah , semalam tanpa disangka2 akk berjumpe blogger kak tini ummialya ..wahh seronok nyeee .. x sangka pula akak tini nak turun ke ktn tau .. huhu kalau tahu dari awal .. insyaallah ada buah tangan buat kak tini dan anak2 .. akk dpt tahu blogger kak tini , dah sampai ktn punn .. huhuh ..pertemuan tanpa dirancang .. sib baik kita dpt jumpe yee akak.. kalau tidak terkilan juga .. yelah .. kalau rancang selalu sgt x menjadi ..

utk pengetahuan uols ,selama nie akak mengenali blogger kak tini di alam maya sahaja tau ! ... dia duk di Kuala Lipis .. kebetulan dia ada mesyuarat di ktn .. soo tu yg dia call utk jumpe akak di ktn .. sgt2 happy wokeh ..

  pemberian dari kak tini ... terharu sgt2 .. ieda x der pun buah tangan utk akak dan anak2 .. insyaallah kak sekali lagi kita bertemu nanti ... dan paling sedih sbb masing2 x bawa kamera .. akk lagilah frust ! ... x bawa tab .. x bawa kamera ..adehhh kalau tidak , leh je buat kenang2an .. kan akak .. ;))


 air tangan kak tini .. syukurrr merasa juga saya kak ! ... kak tini nie sgt2 peramah uolss .. bila jumpa macam dah kenal lama .. berbual macam nak rak ekeke .. cuma masa sgt2 mencemburui akak .. akak dpt jumpe kak tini punnn lepas waktu kerja .. dpt jumpe x lama .. kalau tidak .. mau sakan bercerita kan kak  ..

x perlah ada jodoh nanti , kita bertemu lagi ... dah ada cadang2 nak ke Kuala Lipis ngan mak nanti .. haa nanti kita jumpe sana ye kak .. ;))

tkasih atas ole2 utk saya dan anak2 kak .. siap puji2 lagi anak2 saya nie ekeke , maklumlahh jaang dpt makan big apple tuu kak.. sejak dah pindah ke pekan ;)

ps : ujung minggu lepas pun adik blogger falsya ada dtg ke ktn , ada majlis kawin sedara dia .. tapi akk x dpt jumpe dia huhu .. kebetulan suami akak demam kan .. kena bawa dia berurut ahad tuu .. sedih ... x perlah .. ada rejeki , insyaallah jumpe lagi nanti ye falsya .. ;)

20 comments:

  1. wah bestnya dapt jumpa rakan blogger.. kak tini yg tengah sibuk pun boleh turun kuantan lagi...

    ReplyDelete
  2. terliur nengok makanan pagi2 ni...sedapnya kalo balqis tengok ni sure dia nak

    ReplyDelete
  3. ala, rugiiiiii..


    sedapnya tgk..yummy!!

    ReplyDelete
  4. salam eida

    memang sgt seronok dpt meghubung tali silaturrahimkan.

    ReplyDelete
  5. kita ni, bila nak jumpa kak? hehehe

    ReplyDelete
  6. comel tuk kek cok kak tini wat tu..untunglah akk hehe

    ReplyDelete
  7. Selamat pagi kak ieda cayang..huhu..bestnya...hanya dengan alam maya je pon kita dapat jalinkan ukhuwah kan kak...intan berblog ni kan, memang intan nak cari kawan2 baru sebab apa tau, sebab fb semua kawan2 sekolah dah kenal dah.heh..so bila berblog n kan, intan dapat kenal akak ieda dan kawan2 yang lain..Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  8. WAh bestnya.. tu la, kalau akak bwk kamera or tab mesti dh ada gambar kenangan kan... xpa, lenkali jumpa lagi :-)

    ReplyDelete
  9. besnya sbb jumpa blogger2.. slama berblog, sy pernah jumpa 3 org blogger je.. ;)

    ReplyDelete
  10. Waah sedapnyaa dpt buah tangan..gitu..nyum2..

    ReplyDelete
  11. bestnya dapat jumpa rakan blogger.. sembang2 mesti banyak cerita dikongsi bersama

    ReplyDelete
  12. Bila berjumpa depam mata teman blogger akan ada rasa special menyelinap kan ieda. Kakak dah banyak kali merasainya... seronoknya lain.

    ReplyDelete
  13. seronoknya akak dpt jumpa kawan blogger lagi ye... kat tini duduk temerloh ke?... la munna baru tahu

    ReplyDelete
  14. Akak!!!!!!!!!!!!
    Nak jumpa nak jumpa nak jumpa!!!!!!
    Huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
    Nak peluk akak erat2!!!!!
    Huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
    Sobsssssssssss!!
    Ntah bila masanya tu.. ;(

    ReplyDelete
  15. rugi betol tak bawa camera..teringin sangat nk tgk wajah kak tini tuu

    ReplyDelete
  16. akakkk... dah jumpa kak tini ye! alahai... ruginya tak bawak kamera tu.

    ReplyDelete
  17. wah bestnyerrr kak dpt jumpa rakan blogger....alah rugi xbawa kamera kan kalau tak ada la juga tanda kenangan penah berjumpa

    ReplyDelete
  18. adoiiiiii ieda, rata2 dorg suh ambik pic akak, ayoooo wat malu jer..

    apa2pun mmg best bersembang ngan ieda, cam kenal lama daa ya..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...