Friday, December 28, 2012

BILA AMANI BALIK KE KAMPUNG

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

taraaaaaaaaaaaa ekek dah macam doremon lak .. aduhh nie dah lama x cerita kisah princess sorang akak nie kan .. anak buah akak Nur Amni Adriana .. lsat week dia ada balik kan .. akak cerita yg ayah akak masuk wad , adik akak amik cuti utk tgk ayah di wad .. soo memang anak2 sukelah bila tahu amni nak balik .. terutama sekali anak teruna akak sorang nie ... adehhh aksi x menahan langsung ekeke 

dan amni punn dah pandai skrg nie .. duk sebut2 abang .. bukan main keletah layie ... sejak dah ada mulut nie .. waduhhh kalah abang zahrien .. ekke .. malas nak cakap banyak2 kan .. meh kita tgk sebahagian .. sebahagian yeee repeat again ! ahhaha nampak sgt pic mereka berdua nie berlambak dlm draft2 akak nanti muahhaha .. 

ok ... layan !


baiknyee landing kan .. masa nie abang zahrien tgk nonton .. sekali amni dtg .. 
landing kat abang nyee ... soo abang ape layiee .. kemain suke .. akak lakk terus grab kamera akak .. ;)




geram tak ????


dan akhirnyaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ahahhaha x menahan bila tgk pic nie , adik sudah naik atas abang ! ... lepas syok2 landing tuu , zahrien terus peluk .. bila peluk sedar2 amni dah ada atas zahrien .. ahhahaha sabor je anak haku nie kan ! ....

pic nie nak kena simpannn baik2 .. bila mereka dah besar , kita kasi mereka tgk .. tgk macam mana muke mereka2 nie ahahhaha .. adehhh x leh pandang lama2 lahh ;)

19 comments:

  1. kikiki kalo besar nanti tgk pic ni sure la malu2 kucing kak...lagi2 kalo dah teruna dare gitu heehehehehe....

    ade budak kecik dlm umah mmg best kan kak...tgk kaletah amni yg mcm2 tu heheeheh

    ReplyDelete
  2. Kecik kecik ni semua tak kisah. Kasih sayang. Bila besar, jadi dara teruna, kasih juga tapi kompom la malu!

    Amani punya mata, ohhh!

    ReplyDelete
  3. Subhanallah.... lawoooo nyer anak dara ni... terus jatuh d hati biler tgk raut wajahnyer...

    ReplyDelete
  4. pic last tu muka Amani mcm blurr je pun ya juga.

    ReplyDelete
  5. subhanallah comelnya anak akak. harap2 ada la rezki anis nak timang anak pompuan plak nanti.

    ReplyDelete
  6. esok dah besar malu nak tgk

    ReplyDelete
  7. bsr esk2 mesti segan nk jumpa...hikhik

    ReplyDelete
  8. kekeke...sok2 dah besar mesti malu2 kan =) =D

    ReplyDelete
  9. comelnya...suka tgk pic diaorg ni...so sweet la..

    ReplyDelete
  10. comelnyer amani..bulat mata tu.. hihi..akhirnya abg zahrien jd mangsa dah

    ReplyDelete
  11. Mifz kim salam kat Amani...hehe

    ReplyDelete
  12. salam kak..
    hihih.. sweet je la amni ni... geram tgk die..comel..

    btl2..simpan selok..nnti tunjuk kat diorg mesti dorang pun sure gelak2 gak.. hihih.. :)

    ReplyDelete
  13. wrestling adik beradik! Mmmg best..hahahaha...bila dah besar, mmg gambar2 macam ni yg jadi kenangan terindah

    ReplyDelete
  14. aiyooooooooooo bakal menantu ieda

    ReplyDelete
  15. comelnya amani. mata bolatttt.. huhu..

    ReplyDelete
  16. amani comelnyerrrr..mata dia boolat jer

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...