Tuesday, December 25, 2012

BETULKAH KITA BEGITU ?

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

betulkah kita perempuan begitu ??

hahahha x dinafikan lahh kan .. akak selalu macam nie .. bila nak tahan x boleh ... bila didekati dan ada org bertanya .. konpermmmm laju aje air mata kuar , kadang2 tuu cuba sembunyi ..bila orang tuu terus2an bertanya .. berlinang juga air mata nie ... aduhhhhhhhhh memang naluri wanita nie lembut !


dan hakikat yg perlu kita terima sampai bila2 ... adalah



18 comments:

  1. saye terkena.
    hehe nisah pon begitulah kak..
    adoii wanita kan, lembut nalurinya (^_~)

    ReplyDelete
  2. kita sama..hehe...time sedih kan kalau duk sowang2 x nangis..tapi elok org mai peluk atau urut belakang ,keriau sakan saya....koh koh

    ReplyDelete
  3. ye la kak, kalau dia tak nangis dia tu bukan pempuan ke ape pun tak tau lah :)

    ReplyDelete
  4. kte pun mcam tu akak.. wanita kaya dengan kelembutan.. kte lagi la dlu salu jadi ratu air mata~ huhu

    ReplyDelete
  5. Mcm nilah wanita...nampak kuatpun akan menangis juga bila ada sebabnya/

    ReplyDelete
  6. betul sgt tu. kalau org buat tak tau ok je. tp bila org ambil berat sure terus meraung. hikhik..

    ReplyDelete
  7. hati perempuan memang sangat lembut...tutur bahasa kena jaga supaya tidak melukakan hatinya...

    ReplyDelete
  8. Hehhee.. betul. kadang2 rasa macam dah tak nak nangis, tapi bila orang tunjuk yang dia care, kita terus nangis :D

    ReplyDelete
  9. setuju sgt dgn kata2 kat atas tu..mudah je keluar

    ReplyDelete
  10. yea la. wanita ni lembut

    ReplyDelete
  11. wanita mmg berhati lembut kan

    ReplyDelete
  12. kak ina kalau org tanya pasal arwah mak abah automatik boleh nangis...sayu sangat2...

    ReplyDelete
  13. Yes kak... teringat eina msa ada mslh bb sitter..kt ofis cuba tahan air mata sbb memikir mslh bb sitter, tiba2 mmbr btanya..terus menyembur airmmata, siap teresak2 lagi..huu

    ReplyDelete
  14. Yes kak... teringat eina msa ada mslh bb sitter..kt ofis cuba tahan air mata sbb memikir mslh bb sitter, tiba2 mmbr btanya..terus menyembur airmmata, siap teresak2 lagi..huu

    ReplyDelete
  15. Dah fitrah kaum hawa camtu...lembut hatinya..

    ReplyDelete
  16. kak ieda..falsya pun mcm tuh jugak..sobsss

    ReplyDelete
  17. kaum hawa mmg fitrahnya hati lembut

    ReplyDelete
  18. salam kak.. hihih.. xdinafikan...pempuan dan airmata ni mmg teman rapat..xkesahla..sedi hor gembira.. mesti nangis!

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...