Tuesday, January 1, 2013

BANTU MEREKA UNTUK LEBIH SEMPURNA

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

~ STICKY POST ~

salam semua
salam semua , akak terpanggil atas komen adik blogger NADIA untuk bersama - sama prihatin diatas kesusahan anak2 di rumah AMAL KASEH BESTARI ini ... inilah sahaja yang mampu akak lakukan , dengan menyebarkan kisah mereka melalui blog picisan akak ini .


 email di nadiafarahida@gmail.com atau mesej di https://www.facebook.com/nadiafarahida. 

sekian, terima kasih sekali lagi ikhlas dari hati .

# akaun number Maybank 153010538403 tuuu under nama suami adik NADIA , NIK ASYRAF SYAFIQ NIK AZIZAN. korang jangan risau, bukan akaun orang asing. :)) 

# seramai 40 orang blogger lain akan bekerjasama untuk memeriahkan majlis pada 24.2.2013 ni nanti. bukan nadia sorang. Alhamdulillah. :)


45 comments:

  1. Kak iedaaa..tadaaaa! intan nak wat entry macam ni la tadi..tapi x reti nak link kan benda alah ni..cemana2 eh tolong...tapi xper...dah buat dah entry ni utk nadia kui kui..

    * jimba2 orengggg tu intan men belasah je...orengggggg

    ReplyDelete
  2. Salam Ieda.In Shaa Allah,semoga ramai yg akan membantu rumah Amal Kasih Bestari ini.

    ReplyDelete
  3. membantu meringankan beban, in shaa Allah.. Allah gandakan pahala..

    ReplyDelete
  4. Moga akan ramai yang turut membantu. Inshaa Allah saya akan turut serta utk event ini juga dan berharap semuanya berjalan lancar...

    ReplyDelete
  5. Semoga sedikit sumbangan dari kita dapat meringankan beban mereka..

    ReplyDelete
  6. in sha Allah kak...tangan yg memberi lebih baik dari tangan yg menerima...

    ReplyDelete
  7. saya dh daftar pun kak join event nih.sme2 la kite bantu anak anak yatim nih

    ReplyDelete
  8. kak zan share di fb kak zan ya.

    ReplyDelete
  9. amin..moga urusan mereka dipermudahkan..

    ReplyDelete
  10. SEDIH BETUI LA .. HARAP SEMUA NYE DIPERMUDAHKAN ....

    ReplyDelete
  11. ada terbaca juga blog2 yang lain..INSYAALLAH kak,..

    ReplyDelete
  12. In Shaa Allah kak...membantu takat yg mampu..moga semuanya dipermudahkan

    ReplyDelete
  13. mereka berhak menerima bantuan...

    ReplyDelete
  14. Ras cam nak pergi jugak...Nak tanya hubby dulu..

    ReplyDelete
  15. in shaa Allah bantu setakat mana yg mampu ye

    ReplyDelete
  16. insyaAllah kak...sama2 kita bantu..

    ReplyDelete
  17. salam kak ida..
    alahamdulillah..semoga makin ramai yg tampil membantu.

    ReplyDelete
  18. insha Allah...moga murah rezeki anak2 ini :)

    ReplyDelete
  19. ada juga wat entry menyampaikan mesej nih semalam kak... ^_^...mudah2an lebih banyak yang memberikan bantuan kepada mereka...

    ReplyDelete
  20. mudah mudahan ramai yg membantu..

    ReplyDelete
  21. kalau nak join jugak boleh tak kak ieda?

    ReplyDelete
  22. thanks sahring kak..insyaallah ramai yg akan membantu..;)

    ReplyDelete
  23. insyaAllah..pasti ramai yang sudi membantu..

    ReplyDelete
  24. In Shaa Allah..moga ramai yg membantu..

    ReplyDelete
  25. Sama2 kita membantu setakat termampu :D

    ReplyDelete
  26. kak ieda siap buat sticky post? subhanAllahhhhh. hanya Dia mampu balas semuaaaa kebaikan kak ieda. T_____T semoga akak terus kuat melalui liku2 perjalanan dan yang pasti, nadia berdoa moga rezeki akak berlipat kali ganda. aminnn

    ReplyDelete
  27. sama2 la kita membantu.

    ReplyDelete
  28. insya-Allah pasti ramai yang akan menghulurkan bantuan...

    ReplyDelete
  29. L akan cube sebar2 kan.. =)

    jom singgah baca.. =)
    http://lolz-l.blogspot.com/2013/01/allah-maha-penyayang.html

    ReplyDelete
  30. alhamdulillah
    usaha yang bagus :-)

    ReplyDelete
  31. salam sis eida
    Lawatan di pg minggu

    ReplyDelete
  32. Alhamdulillah.. spread the love and the love will cycle.. :) means, bila nmpak org suka mmbntu, org lain pun akan brusaha mmbntu jugakk.. usaha yang baikk :)

    ReplyDelete
  33. kalau nak join g majlis ni mcm mana ye?

    ReplyDelete
  34. x dapat nak menjoinkan diri. darah manis, tarikh tu seminggu sebelum majlis :(

    ReplyDelete
  35. bgus akk..mesti ramai rakan2 kita yg sudi membantu jgk..

    ReplyDelete
  36. dekat je dgn rumah saya. tak sampai 10 minit. boleh la sy join sekali

    ReplyDelete
  37. Marilah kita bantu ye..hehe

    ReplyDelete
  38. Postingan yang bagus friend...
    Selamat siang saudaraku
    ini kunjungan dan silaturahmi dari Indonesia dalam dunia maya, apa kabar...
    salam sukses untuk semua yah...
    jangan lupa mampir

    ReplyDelete
  39. salam kenal saya follow di sini..

    ReplyDelete
  40. alhamdulillah...ramai2 kita membantu

    ReplyDelete
  41. inshaa Allah..wahh bagus btol blogger2 nih :)

    ReplyDelete
  42. ohhh pernah nak post ni kat blog lain juge....

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...