Monday, November 5, 2012

BILA ZAHRIEN BERSAMA AMNI : AH SUDAH DAHHH !

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

ahahaha tajuk x leh blah kan ;)

ok ini kisah anak teruna akak dengan anak buah kesayangan kami .. siapa lagi kalau bukan Nur Amni Adriana nie .. last 2 weeks dia balik ke pekan , apa layie siapalahh yang paling suke kalau bukan zahrien tu kan ... sblm adik sepupu dia nie balik , duk sebuk2 tanye itu dan ini  , bila adik amni nak sampai ibu ?

dah naik bosan lak , duk cakap .. nanti2 adik amni sampai lah ... bila dengar sahaja kereta ayah su mereka , wahhh zahrien lahh senyum sampai ke telinga dan terkejar2 ke depan rumah .. konon nak menyambut lah kan .. ahahha anak2 nie .. kecik2 lagi dah macam2 kan ;)

amni yang semakin keletah dan semakin comelsss .. mana tak zahrien geram .. semua orang geram lahh ekekek .. skrg nie ayah dia cakap , dia dah semakin tinggi , dah tinggi paras lutut ayah dia .. eh !

 

 
haaaaaa tgk ! ... hati mana yg x geram kan !! ;))
yaaaaaaaa dan aksi yg dinanti2kan oleh kami .. akak masa nie terus amik kamera , x nak lepas peluang merakamkan aksi2 mereka berdua ini ...

v


v


v


v


v


v


v


v


v


v



yaaaaaa sampai terpejam2 mata dak amni nie ekekekke .. abang x nak lepaskan !


dan aksi yg paling mencuit hati kami dan mensayukan hati kami semua adalahhhh .. adehhhhhhhhhhh uolsss nak tgk ke ??? sure nak tgk ??? tapi jgn jelesss tau !!!
ngehx3 



v




v





v






v






v




scroll lagiiiiiii ... 




v





v






v






v







v







lagiiii ... saborrrr saborrrr ikekekeke




v





v






v







v








v




taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa





 v

 




hahhahahahah touching tak ???
seyesss x sangka amni leh diam2 dukk peluk abang zahrien dia nie .. adehhhh tersenggeh2 mak dan ayah amni .. ahahahhaha siapa peluk sape nieee ... ouchh !!!
dalam hati akak ... konpermm jadi anak menantu haku !!! muahahahahhahahaha ;)
comel kannnnnnnnnnnnnnnnnnn !!! nie kalau besor nie tgk pic nie semua nie .. aderr tutup muke ngan bantal budak2 nie .. ahahha biorr dieee .. mama ieda simpan baik2 pic nie .. bila amni dah besooo kita kasi tgk ini piccc ! ahahhahaha


adik dan SIL akak  terus cakap .. " alahhhh kasih sayang adik abang ... "  ahahha cover line ! ahahhaha


30 comments:

  1. alaa..cantiknya amni..besar nanti misti sgt cantik..

    ReplyDelete
  2. boleh booking jadik menantu la kak oi... hehehhe

    ReplyDelete
  3. kak mata amni bplat , comel sanga da besar mmesti lawa

    ReplyDelete
  4. wahhh!!!sayang betul zahrien pd amni,ye..confirm kena buat menantu ni,eheheeh!!!amni pun rindu aroma ketiak abg zahrien,ehehe!!!

    ReplyDelete
  5. Comel dak abang tu dgn amni..
    Mesti malu kalau dah besar tengok gmbar masing2x masa kecik, ehhe

    Akak tahu saya pulak jadi excited nak scroll ke bawah tadi, hahaa

    ReplyDelete
  6. comelnya adik amni....mesti dia hepi sangat dapat peluk dan cium bau ketiak abangnya tu...hehehe

    ReplyDelete
  7. alorrrr...comelnya dua org tu

    ReplyDelete
  8. mmg comelpun amni, patut le zahrien berkenan...

    ReplyDelete
  9. Touching!!!
    Kasihnya adik pd si abang..
    Kasihnya abang pd adiknya..
    Teringin nak tgk Aqil rapat dgn seseorang mcm ni..
    Selalu nya menumpang kasih adik2 sedara je lah si Aqil tu..
    ;,) x per lah..
    Ada jgk sedara mara kn kak.. ;)

    ReplyDelete
  10. Tambah pulak Zahrien tak ada adik. Si adik cantik dan comel lagi siapa tak suka. Tengok Zahrien ketap gigi tu dia geram nak peluk kuat-kuat lagi..

    ReplyDelete
  11. amboi kak dah booking sesiap jd menantu ni hehe senang nnt balik raya setempat hehe..
    mmg comelnya ank dara tu..abg zahrien pun apa kurangnya semakin hensem.

    ReplyDelete
  12. alahaiii cute ni heroin kecik tu.
    ntah2 abg zahrien nak adik kottttt

    ReplyDelete
  13. alahai sweetnya..nmpk manja je

    ReplyDelete
  14. abang tu nak adik kot..kasi la sorang eida..hahahha

    ReplyDelete
  15. alololo comeynya amni..
    suka tgk keletah zahrien dgn amni manja jer hehehe

    ReplyDelete
  16. comelnyaa..aunty pun geram tgk amni =)

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum ....comel nyer amni...:)

    ReplyDelete
  18. sweetnya.....syg betul zahrien kt amni.amni pun syg abg zahrien..heheh tersengih la bila da besar tgk blk nti..

    ReplyDelete
  19. ha.. ha.. skandal yerk kecik2.. biasalah abang sepupu ngan adik sepupu.. tapi dalam sejarah keluarga saya derjer yang kawen sepupu...

    ReplyDelete
  20. alamak..zahrien dah terpikat pada amni ni

    ReplyDelete
  21. alolo..sgt2 chomell dua2 anak nih..
    kak,jemput join GA saya,mane tau blh mng voucher AEON ;)

    ReplyDelete
  22. ololooo sweet je... amni ni comel sungguh!! :-)

    ReplyDelete
  23. hahaha compom jadi menantu..si abang2 suka jer nampak main ngan amni..mcm ada sifat penyayang gitu.hehe..cumil amni n abang2=)

    ReplyDelete
  24. cantik nye skirt dia..hehhehe
    sweet gamba sume

    ReplyDelete
  25. alahai sweetnyer..nanti dorang dh besar confirm dorang malu tgk semula gambar ni..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...