Sunday, November 25, 2012

TUAN RUMAH DEMAM HUHU

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

huhu , akk demam , kena demam urat , bisanya x menahan , bermula dari mlm sabtu dah rasa lain macam , cepat2 ke klinik , tapi sampai hari nie masih berat kepala , huhuhu akk nie jarang demam , 2 tahun sekali pun mujur huhuh , hari nie tadi akk ambil xtive fast , 100 plus , barulah ada rasa peluh , harap2 ok lah , jgn lahhh rasa berat kepala lagi

maaflah ye , memang tak dpt nak bw , nanti bila dah kembali ok , insyaallah akk akan singgah umah uols , doakan akk baik cepat ye , salammm

30 comments:

  1. patut le senyap sunyi jer, agaknya perubahan cuaca kot.. apa2pun moga cepat sembuh ya...

    ReplyDelete
  2. oh ya.. dr semalam lg akak x dpt bc sepenuhnya entri eida, cam ader gangguan jer dari semalam, nnt akak prinsScr n emailkan.. @ lappy akak bermasalah tp.. blog kawan2 lain ok jer...

    ReplyDelete
  3. assalam eida..jangan lupa makan ubat dan cepat sembuh ye eida

    ReplyDelete
  4. jaga kesihatan yea kak..

    ReplyDelete
  5. buat senaman ringan sikit..nanti ok kot

    ReplyDelete
  6. semoga cepat sembuh ye kak.... take care

    ReplyDelete
  7. saya pun cam nak demam gak ni..byk makan durian so jd pening2 semacam je..dgn cuaca panas lak skrg ni.Harap akak cepat sembuh ye.

    ReplyDelete
  8. alahai musim dah skrg ni kan kak, take care and get well soon

    ReplyDelete
  9. get well soon kak eida..

    ReplyDelete
  10. berehat yer kak..
    semoga cepat sembuh

    ReplyDelete
  11. wak pon siyan jugkakk.. muger cepat semboh akak yeee..

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum Ieda

    moga cepat sembuh

    ReplyDelete
  13. alahai kak siannya...moga cpt sembuh yer....tc tau

    wani xdpt lg hadiah akak xper esok lusa sampai la tuh :-)

    ReplyDelete
  14. semoga cepat sembuh ye kak.

    ReplyDelete
  15. Moga ieda cepat sembuh jgn lupa makan ubat yer..

    ReplyDelete
  16. jangan lupa makan ubat..... cepat sembuh ye kak

    ReplyDelete
  17. akak, sy rasa mcm ada tak kena dgn blog ni.. dah jadi mcm blog pok amai-amai tu..

    ReplyDelete
  18. akak.. semoga cepat sembuh ye..

    ReplyDelete
  19. akak, email nisah:-
    nisahidham@yahoo.com

    nanti dah drop bgtau ye, sbb nisah jarang bukak email ni :)

    ReplyDelete
  20. Semoga cepat sembuh. Take care kek.

    ReplyDelete
  21. alahai akk dmm eh
    get well soon ok kak

    ReplyDelete
  22. Moga cpt sembuh..take care n rest cukup2 ye ieda...

    ReplyDelete
  23. salan tq sudi singgah blog kak ita...semoga cepat sembuh...musim kot sekarang cuaca tak menentu..

    ReplyDelete
  24. minum air kosong byk2 kak

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...