Thursday, November 1, 2012

TOP KOMEN BLOGSPOT IEDAIMMI OKT 2012 : TAHNIAH !

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua


TAHNIAH SEMUA !!

sayang uolsss sgt2 .. kerana selalu sudi menjadi peneman setia (TEGAR) entry2 akk .. terharu !!!! .. dan x lupe kepada yg lain2 juga , yang tiada nama diatas .. akak juga tetap hargai uolss .. tanpa uolss akak rasanya x mampu nak update selalu ... dalam erti kata yg lain rajin update dan BW ... 

ok .. skrg dengan rasa rendah diri akak mohon uolss semua diatas tuuuu sudilah kiranya emailkan akk add masing2 kerana ada sedikit tanda hati , ingatan buat uolss .. 
x seberapa punnn .. insyaallahh akak nak beri sebagai penghargaan akak buat uolss semua ..

jgn lupe yee email akak di ieda0106@yahoo.com

26 comments:

  1. tahniah kpd top cmmter hehe :D

    ReplyDelete
  2. tahniah buat semua..
    memang sangat hargai bila kawan2 sering singgah blog.

    jujur kak iedalah org y sentiasa mmberi smangat u ayu trus berblog.
    thanks kak

    ayu dh kurang bw ke blog kawan.. sedihkan... maafkan ayu

    ReplyDelete
  3. Tahniah buat mereka.

    Tanpa teman-teman blogger rasa N3 kita tidak ada apakan..

    ReplyDelete
  4. tahniah kpd semua pengomen yg meletop :P

    ReplyDelete
  5. tahniah utk mereka semua....

    saya pulak jarang BW lately ni sbb busy teramat...huhu...

    ReplyDelete
  6. org rajin memang murah rezeki kan
    tahniah ;)

    ReplyDelete
  7. congtas utk sume top commentators..untungnye dpt cenderahati dari kak ieda..=)

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah...terima kasih kak..

    saya ikhlas kak...lgpn sy free br leh BW...idak x sempat gak....x sgka leh tersenarai dlm top commentors akak..hehe..

    terima kasih gk kat akak sll gak mai blog sy...muahhhh...love!

    #nnti sy email ye kak..

    ReplyDelete
  9. waaaa...nama x de dalam senarai..hu hu hu..
    anyway..tahniah kepada pemenang.

    ReplyDelete
  10. tahniah buat mereka semua......

    ReplyDelete
  11. wah, bestnya org yg dpt hadiah...>_<
    tahniah...=)

    ReplyDelete
  12. oopss sara tak tersenarai ye kak! hehekk :D

    ReplyDelete
  13. ramainyer org komen entry dia..best la..

    ReplyDelete
  14. wah nama wani diatas...terharu rasa kihkihkih...wani suka baca blog akak :)..Alhamdulillah la kan..japg wani emel dkt akak k..thanks kak

    ReplyDelete
  15. nak rerajin komen la bulan depan. hihi

    ReplyDelete
  16. tahniah kepada 5 Top Commenters...
    sebuah persahabatan yang indah

    ReplyDelete
  17. tahniah...qema xde masa sgt nak bw umah kawan2 sekarang ni huhu

    ReplyDelete
  18. tahniah kpd semua pengomen tegar..

    p/s* psl br1m tuh,kalo akak dh apply mse 1st dulu,kali nih xpyh apply lg sbb details dh de..otomatik akan dpt..yg tak dftar tahun lpas aje leh apply..

    ReplyDelete
  19. Tahniah buat Top Komen :D

    ReplyDelete
  20. nama akakpn ada... terima kasih.

    Rasa2nya detail2 tu eida ada dahkan!!!

    ReplyDelete
  21. nama saya pun ada...nanti saya email ya...

    ReplyDelete
  22. alahai saya terlepas entry ni...thnks kak bgtaw kat komen.saya da email add...maaf lambat..:)

    ReplyDelete
  23. kak ieda..mintak maaf terlepas pandang entry ni sbb dh jarang bw kebelakangan ni..terima ksih kak ieda bgtau..saya masih kat kg sehingga tgh bulan 12..jadi kak ieda guna alamat kg jer ye..

    RAFIDAH SALLEH

    10/535 KG BATU HITAM
    26100 BESERAH
    KUANTAN PAHANG..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...