Friday, November 16, 2012

TIME TO GO BACK

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

alhamdulillahhhhh , hari nie dah hari jumaat , selesai sudah percutian akk dan anak2 di KL , dan hari ini juga kami akan bertolak balik . Kemungkinan dlm jam 10 pagi nie .. maklumlahhh akak x leh drive tghari .. risau matahari tengah naik nie akan ngantuk ... sbb drive sorang kan ... uolss semua kerja ye ?? ke ada yg dah bercuti sempena cuti sekolah nie ... akak cuti hanya seminggu , so isnin nie akan start bekerja kembali ... huhuhuh hohohooh boringggggggggggg !

banyak kisah2 dan pic2 kami holiday di KL nie ... tapi x der lah special mana punnn .. sekadar bawa anak2 sekitar KL bersama adik2 , BIL & SIL  , since mereka x pernah pergi lagi kan ..sooo pada mereka ia adalah sesuatu pengalaman yg manis dan enjoyable ... banyak juga tempat yg sempat akak bawa anak2 bejalan bersama adik akak , kami ke KLCC , MUZIUM ORG ASLI , TUGU NEGARA , MUZIUM NEGARA & spend the hole day at  BERJAYA TIMES SQUARE THEME PARK , haa nie memang penuh keriangan lahh .. even akak sendiri 1st timee u .. sbb sebelum2 nie akak pernah sampai , cuma akak x pernah masuk theme park , cuma tgk dari luar sahaja ... :)) jadi bila anak2 dah besar , x kan nak biarkan mereka main sendirian kan .. soo nak x nak akak pun kena masuk dan enjoy my self ! ahahhaha lucu bila mak2 budak main bums car !

ok lahhh ... since banyak kisah2 yg nak dikongsikan disini .. soo nantikan , skrg nie tgh siap2 utk bfast dan bertolak balik ke pekan , doakan buat akak dan family selamat sampai ya .... nanti kita sambung cerita kembali ... seronok sgt2 .. yelah ... org bercuti balik kg , kami dari kg ke bandar ... insyaallahhh cuti sekolah panjang lagi .. banyak plan2 utk anak2 .. disamping x lupa dan berkira2 juga utk budget preparation on start SCHOOL ! ... ;))

bye semua !!!

ps : nanti petang akak balas kunjungan uols yeeee .. insyaallahhh & terima kasih kerana masih sudi singgah ke teratak akak .. love u olss !... ;))

26 comments:

  1. assalam ieda..acik pun mula kerja hari isnin dan baru balik bercuti

    ReplyDelete
  2. bestnya Cuti2 Malaysia....

    ReplyDelete
  3. hurmmmm akak kena kerjalah..

    ReplyDelete
  4. dtg kl rupenye ... hmmm selamat balik kuantan .... hati2 di jalan raya

    ReplyDelete
  5. seronok anak2 akak cuti sekolah ni ade jugak berjalan...hati2 dlm perjalanan kak....

    ReplyDelete
  6. Peluang yg jarang-jarang dapat dinikmati bersama tambah indah bila digunakan sepenuhnya ieda.

    ReplyDelete
  7. Ada di antara tempat yang Ieda pergi tu, kakcik tak pernah sampai pun! ;-)

    ReplyDelete
  8. seronoknya cuti2 malaysia yer? hati hati driving..selamat sampai...

    ReplyDelete
  9. semoga selamat sampai ya ieda. Cuti kali ni kami takde plan ke mana2 pun....huhu. Aqil pun belum baik dari berkhatan tu, duduk rumah jelah nampaknya...:(

    ReplyDelete
  10. laaa. akak kat KL rupanya..

    ReplyDelete
  11. wahhh...bestnya cuti2 Malaysia...
    Selamat bercuti ya....

    ReplyDelete
  12. salam kak.. drive carefuly yer.. insyaallah, slamat sampai :)

    ReplyDelete
  13. mana gambar tak tempek hehe

    ReplyDelete
  14. Akak ku syg..
    X singgah terus ke Ipoh ke?!
    Sobsssssssss!!
    Teringin jumpa akak..
    Huk3!!!
    Kak, drive safely yer.. ;)
    Sorry lama x sggh sini..
    Happy weekend & TC yer.. ;)

    ReplyDelete
  15. tak sabar tunggu akak citer pasal cuti2 tu..mesti best kan

    ReplyDelete
  16. amboi berjalan sakan yer...pasti seronok budak2 tuh semuo...:)

    ReplyDelete
  17. dtg kl tak bagitau pun...kalau tak, kita boleh jumpa...

    ReplyDelete
  18. wah best kan dapat berholiday dengan anak..

    ReplyDelete
  19. bestnya cuti...boleh bawak famili berjalan..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...