Tuesday, November 6, 2012

TERIMA KASIH DAUN KELADI BUAT CIK ROSE CUTE !

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua 

nak sambung tajuk akak tuu ...kalau susah nanti akak minta tolong lagi ! ... yehaaaaaaaa

suke2 ... tkasih lahhh buat adik blogger CHE ROSE CUTE kerana sudi tolong akak untuk buatkan button HOME seperti dibawah nie ... suke sgt2 .. sbb dah puas akak cuba buat , tanye blogger itu dan ini .. tapi macam x jadi .. pelik dan macam2 lagi versi jadinya bila org yg bute IT macam akak nie buat ekekek ..


apa2 pun kerja tangan CIK ROSE CUTE memang mantops .. suke sgt2 sbb dia memang seorang yg penyabar melayan kerenah org2 yg bute IT & banyak songngeh ! macam akak nie eekkeke ... apa2 punn akak suke .. suke sbb penuhi citarasa akak .. dan paling best CR buat x sampai satu hari tuuuuuuuuu .. terbaik lah dik .. org kannn kalau dah minat memang dia akan buat bersungguh2 dan x lenggah2kan masa .. nak2 CR seorang surirumahtangga , so memang dia boleh tumpukan perhatian pada minat dia nie ... 

macam akak nie minat juga ... tapi sesekali edit memang lupe lahh kan ... kena cuba itu dan ini .. kena refresh balik coding2 html tuu huhuhu .. apa2 punnn TQ so much CR !

apa lagi .. kalau ada blogger2 yg nak suh edit blog leh ke blog dia .. rasanya semua dah kenal koot .. berapa dia charge kena tanye dia sendiri .. salah cakap kang kena belasah lak akak ngan dia ekekek ..

ok2 ... nak BW sekejap sblm tidooo nie .. bye ! ;)

18 comments:

  1. CIK ROSE TU MMG TERER EDIT LOG..TERBAEKKK

    ReplyDelete
  2. yer CR mmg sabar layan ...dan hasil dia buat mmg cantik..tgk saja blog dia sll berubah wajah...

    ReplyDelete
  3. Nanti...den pun leh lah minta tolong dia erk...( bukan tolong saja laa..)

    ReplyDelete
  4. Kalau dah nama pakar it. Hee.

    ReplyDelete
  5. cantik... tulah.. same jugak ngan ayu yg buta it ni.. hehehe

    ReplyDelete
  6. tentu puas hati sangat kan..=)

    ReplyDelete
  7. byk kena belajar ngan CR...
    hurmmm penantian eida berbaloi..

    ReplyDelete
  8. samalah kak..kita pun buta IT jugak..bukan pandai nak mengedit bagai ni..hahaha..=D

    ReplyDelete
  9. mmg pandai edit mengedit...lawa...

    ReplyDelete
  10. comel je letak kat tepi tue..

    ReplyDelete
  11. dia mmg terror bab2 edit ni kan.. saya non ado :)

    ReplyDelete
  12. kak rose mmg baik pastu pandai pulak edit blog hehe

    ReplyDelete
  13. saya pun kalau tak pandai temah orang jugak kak.

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...