Thursday, November 29, 2012

SPONTAN KHAMIS : TERKEDU, HIBA & SAYU

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua



haa betapa dah lamanya akk x masuk FB kan .. memang dah jarang sgt melayan FB skrg nie .. tup2 mlm tadi saje jee nak buka ... jenguk2 wall sendiri kan .. bukan nak update ape2 pun.. sekali terpandang kan post nie di wall akk ... huhuhuhu TERHARU ! ... TERKEDU ! ... semua ada ...
sambil senyum2 baca .... ooorkalloh ! x sangka aku nie dah ada anak dara yg besar , dah pandai tulis macam nie di FB ... huhuhuh terharu dan sebak lakk kejappp ... huwaaaaaaaaaaaaa

rasa benar2 naluri ibu nie ... DIHARGAI .... semoga apa yg diucapkan oleh anakanda nina tercinta dimakbulkan .... dan ibu sentiasa sayangkan anak2 ibu ... ibu x minta lebih selain kejayaan anda semua ... itu sahaja ... dan sayang ibu ayah dunia akhirat ! .... jadi anak yg SOLEHAH dan boleh mendoakan ibu dan ayah di sana nanti ... aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sob sob sob ................... walaupun ibu tgk ada beberapa salah spelling ! aibbbbb siap dia yeee .. mlm tadi tersipu2 kena tegur ngan akak ekeke .. ;))




27 comments:

  1. Assalam ieda tersentuh hati seorang ibu kan.

    ReplyDelete
  2. So sweet and soooo touching.... ;)

    ReplyDelete
  3. Pandai anak akak ni...tahniah, ni mesti ibunya mmg baik dan penyayang..

    ReplyDelete
  4. Tulisan ikhlas seorang insan bernama anak...turut terharu membacanya:)

    ReplyDelete
  5. kak ieda....falsya pun terharu terkedu jugak....

    ReplyDelete
  6. seronok kan? huhuhuhu

    ReplyDelete
  7. dah canggih skrg ni kan kak..kalau malu nak berdepan bg je note mcmni.

    kalau sy dulu kemain malu nak ucap kata2 sayang ni kat mak/ayah..melainkan hari raya atau nak jalan jauh ..hehe ni umur dah dewasa tak malu pula nak ungkap kata syg tu kt mak/ayah :)

    ReplyDelete
  8. ala tacingnya...sy pulak yg sebak

    ReplyDelete
  9. i like.. (speaking london pagi ni, huhuhu)

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum Ieda

    Insyaallah
    Nina akan menjadi anak yg solehah

    ReplyDelete
  11. best anak dah besar... tapi 1 November? fuhh..lama tu kak.. akak dah sihat ke?

    ReplyDelete
  12. Allah... kakak pulak terikut sendu sama ieda. Inilah naluri ibu ieda. Mudah terasa dan peka pada harapan dan ingatan anak pada kita.

    ReplyDelete
  13. tu dia...1 november punya mesej ni baru baca?? hehe...

    mm...akak pun sama laa...kalo dok sorang2 termenung...mcm tak sangka jer anak sulung dh nk spm 2013 nanti, mm...rasa2 mcm dorang masih kecik2 lagi..

    ReplyDelete
  14. msti akk sgt2 terharu kan bila anak pos cmni..bgus anak akak....

    ReplyDelete
  15. hehe. kalau la l boleh wat gitu.. bez nye.. =(

    Jom singgah baca sekejap =)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/11/7x-umur-dunia.html

    ReplyDelete
  16. alolor...sweet la dier...muge2 beliau akn jd ank yg solehah & bbakti pd kluarga 1 ari nnti :)

    ReplyDelete
  17. wak pon sukak baca.. ehHHee

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...