Thursday, November 8, 2012

Siapa nak makeover rumah secara percuma, yayy!

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

hari nie mood akak agak baik .. ahhah sbb apa ?? rahsiaaaaaaaaaaaaaaa muahahha
nak joint segmen nie lah .. nak2 PERCUMA !! ada sapa2 x suke yg percuma ke ?? adehhhh lugi maaa .. mencuba nasib apa salahnyee huhuh


Sapa nak join boleh tekan kat Sini. Sini pun boleh. Klik kat Sini pun boleh.

' saya nak nadia pilih rumah saya untuk di makeover oleh wall makeover by na keranaaaaaaaaaaaa saya nak buat untuk bilik anak saya , saya tidak pernah terfikir nak buat makeover wall macam ini selama ini , well semua tahu bila nak buat wall paper macam ini kos dia agak tinggi kan , jadi memang saya x mampu  , tetapi bila melihatkan segmen ini saya tertarik untuk sertai dan berharap adalah rezeki anak saya kali ini dan sekiranya saya berjaya , tidak sabar rasanya nak melihatkan wajah ceria anak-anak saya kerana inilah kali pertama dalam hidup mereka , mereka akan dapat sesuatu yang menjadi impian mereka ! "

Cara nak join senang jer. Ikut langkah mudah kat bawah okeh.

1. Pergi ke blog Nadia [tekan sini]

2. Sambung ayat kat atas tu

3. Like page Wall Makeover By Na [tekan sini]

4. Tinggalkan Nama, email dan link facebook kat blog Nadia [tekan sini]

Tamat : 24 November 2012

harap2 adalah rejeki anak2 akak ye .. doakan buat akak !!!




23 comments:

  1. nak kena vote kan ke kak..? hehe..dah ready nak vote ni..

    ReplyDelete
  2. rajinnya joint...moga ada rezeki menang yer...

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya..! harap2 ada rezeki nak menang tu..=D

    ReplyDelete
  4. good luck kak... umah saya umah sewa... xleh nak make over camgini.. hihi

    ReplyDelete
  5. nti sy nak join jgak la...

    ReplyDelete
  6. bestnya klu dpt.. tp skang xleh la sbb duk umh sewa je.. gud luck kak!!!

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum Ieda

    saya doakan agar Ieda berjaya

    ReplyDelete
  8. alamak..nak sambung ayat yang malas tu...padahal rumah tu berterabur. tak reti reti nak make up..

    ReplyDelete
  9. xder had lokasi ke?
    good luck eida...

    ReplyDelete
  10. good luck ieda....js xdpt nk join sbb duk umah kuarters je...nk makeover nti terover la plak...hihi

    ReplyDelete
  11. good luck kak!!
    kalau nak vote cakap tau,
    nanti i vote for you!! ;)

    ReplyDelete
  12. tersentuh hati nadia baca entry akak ni. thank you so much kak. :)
    insyaAllah aminnnn. semoga akak berjaya. nanti nadia upkan semua entry yang dah join termasuk akak sekali k. :)

    ReplyDelete
  13. semoga rezeki menyebelahi ieda ..

    ReplyDelete
  14. As salam kak..

    lama tak datangsini..sory..sibuk ngan keje..Eh sape tak nak make over percuma..nakkkkkkkkkkkk.........hehehe

    ReplyDelete
  15. http://www.nadiafarahida.com/2012/12/pemenangnya-adalahhhhh.html

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...