Wednesday, November 28, 2012

SEMUANYA SYUKUR ALHAMDULILLAH

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

syukurrr alhamdulillah , yang benar2 akak ingin ungkapkan disini , walau dalam keadaan batuk yg menyiksakan , hati yg ada kalanya gundah gulana dengan pelbagai masalah ... syukur kerana semua dipermudahkan oleh allah dengan izinnya ... yang paling menyeronokkan adalah tekak dah x berapa nak sakit bila balik rumah , akak cuba minum air asam jawa bersama madu pula ... 

haaaaaaa syukur lah .. batuk dah semakin berkurangan dan tidak sakit tekak lagi ... , di pejabat tadi banyak urusan kerja yg tertunda di permudahkan walau pelbagai spekulasi yg mgkin ia mainan minda .. biasalah org dah mc 2 hari kan .. banyak benda2 yg x ditanya2 dapat diperjelaskan dengan sempurna .. , balik rumah pula anak buah akak yg warded dah semakin pulih ... kemungkinan esok dah boleh keluar hsp ... bila buka internet x sangka pula dah boleh online malam nie ... hoyey ! rasa cam nak lompat bintang aje ... ahhaha (padahal baru je mengamuk ngan tm ekekeke)

dan terima kasih juga kepada blogger Mr & Mrs Rongkos atas pemberian penanda buku & kalendar yg sgt2 cantik dan kreatif sbb akak jadi pengomen TEGAR di blog beliau !


v

v

dan yang paling mengembirakan akak adalah ini !!!!!!!!!!
haaaaaaaaa zahrien dah semakin kebah .. demam dah semakin redaaaaa ... fuhhh urut dada akak nie ... TQ so much pada hubby sbb tolong take care kan anakanda pengarang jantung akak nie ... x sangka pula dia boleh cepat kebah ... biasa2 tuu makan dua - tiga hari juga ... syukurrrrrrrrrrrr sgt2 .... 


ekekek tgk tuu zahrien .. kenapa dia macam tu ?? ahahhaha dia menahan nak muntah .. gatal tekak dan batuk masih ada ... lepas tuu dia terus berlari ke singki belakang tu terus muntah .. kuar air je punn .. siap cakap .. " ibu , adik x leh semayang dah nie ... nak muntah aje ! " ahahha baik punye alasan kannnn ;)) anakkk oh anak !


ps ; mlm nie nak pulun BW .. balas dendam siang tadi x dpt nak BW .. nantikan kedatangan akak ... daaaaaaaaaaaaaaaaaaa

13 comments:

  1. Alhamdulillah..lega bila anak dh sihat..diri sendiri pun kena sihat, baru tenang nak uruskn anak dan suami kan...

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah semakin pulih ye kak.sejuk perut mama tgk anak2 semua solat

    ReplyDelete
  3. alhamdullilah.... hehehe n tq sudi jgk laman KA ye

    ReplyDelete
  4. ok dh beransur sembuh..cian anak tuu..nak muntah pula yer..sejuk tgk solat berjemaah sesama

    ReplyDelete
  5. syukur..semua beransur sembuh... hihi..ingatkan zahrien menguap tadi

    ReplyDelete
  6. comelnya penanda buku tu!

    hihi budak2 suka cari alasan kan. comel je.

    ReplyDelete
  7. amboi zahrien..hehe.. alhmdullillah akak n zahrien dah beransur baik..

    ReplyDelete
  8. kelakarnya tgk zahrien tu..ade je alasan dia kan

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah.. semoga semuanya terus berjalan dengan redhaNya...

    Anak bujang ogyep yang bongsu pun mcm tu juga kalau sembahyang berjemaah.. sementara kita nak habiskan 4 rakaat, dia dah keluar masuk dapur & toilet.. tau2 je, dah duduk tahiyat akhir... jenuh juga nak mengajar kenal tikar sembahyang..

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah dah sihat
    comelnya book mark tu

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...