Saturday, November 10, 2012

MR NUFFNANG oh MR NUFFNANG !

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua 

ini panggilan terakhir akak buat mr nuffnang .. kenapa dah 5 bulan saya x dpt BE .. huwaaaaaaa .. sebelum2 nie ok layie kan .. dlm hati cakap x kesah sangat kalau BE lambat masuh , mgkin mr nuff beri peluang kpd blogger2 lain pula merasa BE .. tetapi akak pelik kenapa blogger2 yg hebat2 tuu boleh dpt BE banyak kalau mereka fikirkan , mereka patut beri peluang kepada blogger2 lain kan .. huhuh nie bukan nak marah blogger erkkk tapi nak MAJUK ngan mr nuff ...

  haaa nak kata UV akak rendah .. uolss tgk sendiri .. dlm seminggu macam mana .. sbb akak suke berblog .. blogging nie dah jadi sebahagian rutin harian akak ... x pernah miss update walau cuti .. so ??

dan bertambah seronok bila dlm banyak2 bulan .. bulan NOV lahhh paling banyak UV akak dpt .. macam x sangka kan .. sangat2 menerujakan akak .. bukan nak cakap bangga tapi meluahkan rasa ...

TETAPI


tgk lah nieee .. sedihh tau mak ! sentap !!!!!!!!!!!!!!!
huhuhu dah nak masuk 6 bulan akak kemarau BE .. x tahu mana silapnya .. nak kata x update survey , seminggu sekali akak udpate .. kdang2 tuu dah x tahu nak update ape ekekkeke  @ salah letak ke iklan tuu ??

ye bukan nak cakap berharap sgt dgn BE nie .. tetapi kalau uolss pun sama kan .. bila ada iklan macam nuff ini yang memberikan ganjaran kepada blogger2 yang meletakkan iklan di blog mereka , pastinya kita akan rasa teruja .. kira kita berblog tidaklah SIA-SIA dan KOSONG sahaja kan .. adalahhhh juga hasilnya .. x gitu ... sooo memang terasa ati lah kan ... ke kowang x klik nuff akak ??? muahahhahaha

hurmmm x kan akak nak tulis dlm setiap komen 
" tolong klik nuff akak .. " kan kan kan .. semua atas keikhlasan masing2 .. dan x kan akak nak kena taip setiap kali komen " DONE KLIK BLA BLA BLA " tuuu huhuhu ... akak bukan gituu koot .. kalau akak ada masa memang akak akan klik iklan2 dlm blog kawan2 .. yelah sambil2 menggomen .. sambil tekan2 iklan sbb akak tahu ... BE lahh income yg sambil2 uols dan akak akan dpt dlm blogging kan .. soo thats enough akak rasa .. 

adehhh panjang lak membebel akak nie .. bukan marah kat nuff tapi MAJUK ati muahahhaha , macam budak kecik kan ... tapi bila fikir2 ... hurmmm adalah rejeki tuu nanti .. TETAPI rejeki x akan datang kalau kita x USAHA kan kan kan .. x ada rejeki yg dtg bergolek2 kan .. ader ke ??? ngehx3 ...

apa2 punn akak nak ucapkan JUTAAN TERIMA KASIH kepada adik2 , kakak2 , teman2 blogger yang sudi kunjung ke blog akak dan yg sudi KLIK2 iklan akak .. jasa uols hanya allah yg dapt balas dengan murahkan rejeki uolss pula ;))

okeh ! ariosssssssssssss !!

36 comments:

  1. kak janganlah macam ni, saya 8 bulan baru dapat BE tu, jgn dipkirkan sangat kak, buat2 tak ingat je, tp kalau update blog mana boleh x ingat kan? ;)

    yang iklan BE antra 2 entry tu saya tak pasti kak, yang ini wordpress ada position dia dalam code tu, akak try google ke insya allah ada

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa tu lahh bila update blog je teringat klat BE ... huhuhu bile nak ada BE .. bila ada semangat tuu lain macammmmm ;))

      Delete
  2. saya punsamalah nak gak merasa BE tuu..hihii..tapi uv akak mmg hebat

    ReplyDelete
    Replies
    1. tkasih izan .. kita sama2 doakan rejeki kita ada kan ;)

      Delete
  3. as salam

    uv akak meletops tu..akak dah tanya ke pihak nuffy? rasanya mesti dia bgi lepas ni sbb uv sangat tinggi..saya seminggu baru dapat 900uv kak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. huuhu dah puas bagi tiket dik ... last2 dia x jawab huhuhu
      sentappp !! ;))

      Delete
  4. xmo rajuk2.. ader rezeki tu, sabar erk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. majukkk kak .. majukkk ;))

      Delete
  5. alooo akak eiqaa niee..
    xpe, nanti ada la tu rezeki akak..
    eiqa pun baru berjinak-jinak dgn nuff tu, sbb dulu x suke letak iklan2x bagai nie, ehehee

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Ieda

    saya tak tahu menahu pasal ni...

    ReplyDelete
  7. Sy tak prnh dptpun.huhuh
    Lg sentap.
    Tp sbb uv sy teruk..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ye ke dikkk ... hurmmm macam akak dulu lahh
      rupenya salah letak huuh

      Delete
  8. Hik...hik.....rezeki lah tu....den tak pernah kaji bila dpt atau idak BE ni...ahakz....ahakz...hentam keromo...

    ReplyDelete
  9. salam kak...
    br ksmpatan jenguk blog akk
    wah cute menu bar tu...cantik2...tahniah yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. tkasih ena ...
      siann nyusah kan ena pula ;)

      Delete
  10. owh..terasa kerdilnya diri ku
    sabar kak pasni sure BE menari2 kat blog akak

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu dulu akak pun x pandai bab BE nie dik
      bila ada org tunjukkan baru sedar , barulah berblog x sia2 dan kosong aje kan ;)

      Delete
  11. ayokkk..x tau, kak ieda dah merajuk..hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeee kita majukkk sama mr nufff muhahaha ;)

      Delete
  12. wow...
    memang beribu-ribu...
    saya punya tak sampai 30 pun yg view blog saya, kak...=p
    sabar-sabar..
    rezeki akak banyak lagi di tempat lain..
    hihihi..

    ReplyDelete
  13. wuish.. tu dia...
    meletup..

    BE singgah tempat lain dulu kot tu.. :)

    ReplyDelete
  14. akak lagila tak pnh merasa pn

    ReplyDelete
  15. Kak, just nak share... Bab BE ni pernah gak sy tanya kat pihak nuffnang. Tak ada chance nak dapat BE ke bila UV meningkat? Jawapan pihak nuffnang sebab pihak advertiser yang tak pilih blog untuk bagi BE. Bukan salah nuffnang la kot...

    Kemudian, saya ada teman bloggers yang dapat BE ke-2 tak sampai sebulan selepas dapat BE pertama!Walhal UV dia biasa2 je. Teman tu bgtau dlm entry tentang *perbualan dengan seorang* pihak advertiser biasa bagi BE pada blogger yang jumlah UV yang biasa2?!!

    Kalau bg pada blogger yang yang tinggi UV sangat, rugilah pihak advertiser terpaksa bayar lebih banyak. Itu katanya mengikut LOGIK dan PENGALAMAN...


    Wallahua'lam... Yang penting sabar ye kak. Alasan bagi BE dan tak bagi BE masih secret sampai hari ni... Kebanyakan hanya andaian...


    ReplyDelete
  16. salam ieda ..
    banyak blur kt entri ni ..
    tk tau apa tu BE, UV psl tk pernah main iklan ..
    mungkin blh belajar sket dari ieda ni ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh bang .. kalau nak tanye sikit2 tuu ok lah
      saya pun banyak google dulu bila nak tahu pasal BE dan UV nie ;)

      Delete
  17. ramai blogger mengadu padal benda ni..

    ReplyDelete
  18. Jangan risau, jika ada rezeki tu nanti adalah tu!

    ReplyDelete
  19. same arr ida kak ! sejak cash out yg 1st tu, smpai skrg tak dapekkk BE pong... huuhhuuhu

    ReplyDelete
  20. kite pun sama kak ieda..
    hukhukhuk.. majuk gak tau!!
    tp padan la kite nyer UV tak sampai 150 pun sari.. heheheh

    ReplyDelete
  21. Sy tiap bulan dpt BE tp sikit jer..2 3 hengget je. Maklum la..malas nk BW n follow blog2 lain..huhuhuhu...dh la update pun jarang2..padan muka sy... +___+

    ReplyDelete
  22. kita sama je kak..

    haa tu la, kalu ada be, semangat lbh lg kan kak.. hihi

    ReplyDelete
  23. Wah dasatnya UV akak..Apsal Nuff ni..x nampak lg ka ha? Dasat tu..

    ReplyDelete
  24. alahaii ieda.. akak ni lagilah kempunan nak merasa BE.. selama berblog tak pernah merasa BE langsung.. dah berapa tahun akak berblog.. dok dengar jelah org dok cerita pasal BE.. HUHU...sedangkan dalam tahun ni uniques akak dalam lingkungan 1500 - 2 ribu lebih.. tp hampehhh.... agaknya blog masak2 ni kurang dpt perhatian kot.. huhu...

    ReplyDelete
  25. sabar kak nanti ada la tu BE menjelma n menari2 kt blog akak...apa pun tahnia uv akak hebakkkk la :-)

    ReplyDelete
  26. sm la sy kak..sy pon BE x de...cm mn la dorang yg kumpul smpi beratus2 tu..huhu

    ReplyDelete
  27. Sabar ya kak...mungkin belum adik rezeki lagi...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...