Monday, November 26, 2012

masih demam, berat kepala, lemah badan

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ


salam semua 

masih lagi demam , huhuhu dah ke klinik dua kali , dr bg antibiotik , harap2 ok lah bdn msih lemah , batuk tok sah cakap lahh , setiap kali batuk , rasa nak terkeluar urat tekak , dan hari nie pula zahrien demam , hubby pun demam huhuhu , mc pun hati risau , nasib baik lah akk duk ngan mak dan ayah , ada mak yg tlg tagkkan makan minum akk yg dah x berdaya nie , nak2 ragam zahrien , huhuu tkasihhh banyak2 buat ibunda tercinta, alhamdulillah sgt2 , bdn masih lemah , update pun pkai tab , komp di rumah , line ada prob lem , katanya satu pekan , selasa baru ok , hurmmm lantaklah malas nak pikir , mood pun dah sama naik ngan demam nie huhu

32 comments:

  1. ok. blog akak dah ok..semoga cepat sembuh ya..

    ReplyDelete
  2. petua org2 tua ntuk batuk, ambil sedikit nasi & masuk ke dalam segelas air, embun @ biarkan semalaman, paginya minum, insya allah...

    ReplyDelete
  3. semoga cpt sembuh...
    Hari tu akak pun batuk gak...cuma ieda minum jus limau dengan madu...kalau xe madu gantikan dgn kicap manis

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 2021 .

    Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

    Sebagai tanda kenang-kenangan antara blogger (^_^)

    Jika ada masa yang lapang , saya Blogwalking ke blog awak

    Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
    Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

    From: Fariz Reza [Dot] Com

    ReplyDelete
  5. rehat lah.. semoga cepat sembuh

    ReplyDelete
  6. Smoga akak cepat sembuh ye.. Bykkan berdoa semasa sakit ni. Semoga zahrien dan suami akak pun cepat sembuh juga ye.. Budak klau sakit nak perhatian, mujur akak tgl dgn mak ye...lega sikit.

    ReplyDelete
  7. semoga cepat sembuh..rehat byk2 ye..

    ReplyDelete
  8. alahaii... kasihannya..
    Faktor cuaca & musim durian agaknya kann.. :))
    Hujung tahun lepas, sy pon ditimpa demam yg teruk juga.
    MC sampai 4 hari + cuti ujung mggu lagi, seminggu jugak ler tak keja.
    Banyak banyakkan berehat & minum air suam..
    Semoga cepat sehat kembali yer..

    ReplyDelete
  9. sy doakan akk cepat sembuh.
    jaga diri baik2.makan ubat ikut masa ya.

    ReplyDelete
  10. moga segera sembuh ya ieda.

    ReplyDelete
  11. Moga segera sembuh yer sis..akk selalu amalkan kalau batuk yg berpanjangan ni....perah limau kasturi + kicap manis dlm sesudu besar tu minum waktu mlm sebelum nak tido ..In shaa Allah....

    ReplyDelete
  12. tk care & jaga diri, moga cepat sembuh ye

    ReplyDelete
  13. antiboitik kena abiskan ya..take care...

    ReplyDelete
  14. siannye akak.
    cepat cepat sembuh ye kak !!
    jangan lupe makan ubat tau !! :)

    ReplyDelete
  15. semoga copek sembuh yer kak...amin...

    ReplyDelete
  16. Salam.moga cpt sembuh.saya dah batuk2 ni

    ReplyDelete
  17. alahaiii..kesiannya..semoga cepat sembuh,ye :)

    ReplyDelete
  18. lya doakan moga akak cpt sembuh..begitu gak buat zahrien & hubby akak...

    ReplyDelete
  19. Sian akak yer...moga semua cpt smbuh....

    Hadiah akak dh smpai smlm...cantik sgt tima kasih tau

    ReplyDelete
  20. cpt2 baik kak..klu supermom dah demam..byk2 doa sambil mkn ubat ye

    ReplyDelete
  21. siannya...semoga cepat sembuh...

    ReplyDelete
  22. As salam Kak Ieda,

    Moga akak cepat sembuh ye... Skrg musim hujan & musim buah biasa mmg musim batuk, demam selsema kat Malaysia... Take care kak... Syafakallah...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...