Sunday, November 18, 2012

MANUSIA BERHATI SYAITAN !

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

haaa kan ! .. memang ada manusia macam nie .. dah hilang pedoman hidup , pegangan agama ... kewarasan diri sehingga sanggup membunuh anak sendiri .. tidak hairan lagi ... beginilah hakikat yg sentiasa kita kena terima pada pagi ahad nie ... sakit ati ... kenapa ko x sembelih diri ko sahaja ! BODOH ! ... memang berhati binatang ... WEH ! binatang punn sayang anak lah ... haaa satu lagi nielah dia akibat dari pengaruh DADAH durjana !!! .... aduhhhhhhhhhhhhh x pasal2 bayi usia 11 bulan jadi mangsa .... nie di KUANTAN lak tuuu .. dah kenapa ngan orng kuantan nie ..................????

Bapa Khayal Dadah Sembelih Anak


KUANTAN : Seorang bapa yang dipercayai khayal akibat mengambil dadah bertindak kejam menyembelih bayi perempuannya sendiri yang berumur 11 bulan menggunakan pisau sehingga mati dalam tragedi menyayat hati di Felda Panching Selatan dekat sini malam kelmarin.

Menurut ibu saudara mangsa yang hanya mahu dikenali sebagai Liza, 23, kejadian disedari oleh keluarganya pada pukul 9.30 malam semasa mahu menjenguk bayi malang tersebut, Nur Amirah yang merengek kuat ketika sedang tidur di bilik.

“Saya lihat, bapanya yang sebelum itu menemani Nur Amirah tidur, tiba-tiba keluar dari bilik dan duduk di ruang tamu dengan sikap yang sedikit pelik. “Ibunya, Suzy yang sebelum itu berada di dapur membancuh minuman untuk anak sulungnya kemudian masuk ke bilik untuk menjenguk anak keduanya itu selepas terdengar dia merengek.

“Kami semua terkejut apabila ibunya keluar sambil menangis memberitahu, Nur Amirah berlumuran darah dan sudah meninggal dunia,” katanya semasa ditemui di rumah keluarganya di sini semalam. – Kosmo




21 comments:

  1. salam sis ieda.
    Manusia hati kering.

    ReplyDelete
  2. ya Allah x boleh KA nk bayangkan!

    ReplyDelete
  3. ya Allah x boleh KA nk bayangkan!

    ReplyDelete
  4. Ya Allah apalah jenis manusia ni.. hai... kesiannya kat baby tu...

    Ahli Syurga...dia akan menikmati kehidupan lebih baik disana

    ReplyDelete
  5. Ya Allah, kesiannya...

    ReplyDelete
  6. Kejam nya.. Ya Allah..
    kesian n sedih dgn bayi itu..

    ReplyDelete
  7. akibat ketagihan dadah yg teruk, dia hadapi masalah kejiwaan yg sukar diubati

    ReplyDelete
  8. Allah hu akbar...tak mampu berkata apa2 kak

    ReplyDelete
  9. Allahurabbi...
    speechless kak..

    ReplyDelete
  10. as salam

    tu la kak td jenguk kt blog cik sue..saya plak dah lama tak jenguk suratkabo..makin teruk dah generasi sekarang ni

    ReplyDelete
  11. Wanauzubillah... Mmg gile sgt bapak dia!

    ReplyDelete
  12. Kemanusiaan kian hilang... :(

    ReplyDelete
  13. Kerana dadah durjana, manusia hilang kemanusiaannya..

    ReplyDelete
  14. haaa tu la kak... sy yg tgk berita tu, rs geram je...

    ReplyDelete
  15. Syurga buat anaknya tu confirm! Maaf kak, saya baca sikit je tak suka baca cerita mcm ni... sebab tu jarang beli surat khabar! Baca on9 pun x... byk cerita org tak waras...huhuu

    ReplyDelete
  16. nadia pon baca paper metro pasal kes ni siang tadi kak. sedih gile rasa. nadia percaya, sakit bersalin si mak pon belum hilang. tapi si bapak suka2 hati tak pk kan.

    ReplyDelete
  17. Ya Allah...Sedih pulak baca huhuhu

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...