Wednesday, November 21, 2012

LUNCH TREAT @ MS GARDEN : SEMOGA SEMUA BERJAYA

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

ini kisah 2 minggu lepas tau .. kami di fakulti kejururawatan buat makan2 lunch di MS GARDEN hotel , bersempena rakan2 pensyarah yang akan berhenti kerja , sedih rasa hati .. walau kami x berapa mesra , tapi kami tetap kenal sesama kami ... yelah ada diantara mereka nie dah lama juga berkhidmat dengan UCSA .. soo moh je layan pic makan2 kami tghari tu .. ;))


me with rakan sekerja .. rosni ... sama2 exec nursing , cuma dia exec utk program homegrown .. dan akak adalah exec utk program nursing UiTM ... ;) 

 

dan menu2 kami tgh aritu adalah dari CHINESE COURSE !


 




 



 I makan nie okehh ! ... ;) yummy ! ....

 


 last sekali macam biasa .. desert ! 



ini adalah diantara staff yg nak berhenti .. sebelah kiri adalah hamlizah .. dan pic di sebelah kanan adalah kak Bib ... semoga anda berdua terus success ... dan ramai lagi sebenarnya .. kami meraikan 8 orang yg akan berhenti pada tghari tu , separuh darinya adalah Clinical Instructor .. semoga mereka semua success dimana jua mereka akan pergi selepas ini .... jasa uolss sentiasa menjadi kenangan kami di UCSA ... ariossssssssss !







23 comments:

  1. akak ada kemahiran dlm nursing la gitu ek?

    wahh makan2 smpi kenyang...chinese style ek menu dia, blm chinese new year lagi..hehe

    ReplyDelete
  2. tgk mkanan wktu ni membuatkan perut berkeroncong..huhu

    ReplyDelete
  3. kijam dow...sgt kijam
    laparrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    kang el mkn je monitor ni haaaaaaaa hahahaha..miss u akak gojes :)

    ReplyDelete
  4. sy paling suka part makan2 company nih..mmg marvelles pilihan menu tu kan kak ;)

    biasalah kita ni nama je satu depart.kadang tu tak bertegur ponn dah ber farewel baru nak berbaik2 huhuu

    ReplyDelete
  5. Good luck utk kedua2nya..

    Sedapnyaa part makan2 gini..sedap2 plak menunya..

    ReplyDelete
  6. Arghhhh...lapar. Sumanya sedap2.

    ReplyDelete
  7. akak yang makan, saye pulak yang telan air liur kat sini kan kan kan...

    ReplyDelete
  8. yallah kak telan air liur saya hehee

    ReplyDelete
  9. besarnya gambar..!!
    besarnya pinggan..!!
    banyak nya makanan.!!
    ggrrr eiqaa lapaa eiqa lapaaa >,<

    ReplyDelete
  10. akak ni kerja ape yer..citelah

    ReplyDelete
  11. sedapnyer makanan tu sumer..... tetiba lapor la plak..

    ReplyDelete
  12. bestnya makan.. makan mcm ni mak mertua lalau kat balakang pun tak perasan ye tak?

    ReplyDelete
  13. akak...meleleh air liur sy tgk gmabar makanan

    ReplyDelete
  14. Kakak tengok makanan dia yg terliur ieda. Sedap-sedap belaka. Dalm kesedihan nak berpisah dapat makan sedap-sedap untung juga.

    ReplyDelete
  15. akak, nisah dah try buat.. tapi asyik masuk nisah punye link aje.

    tapi nisah nak pastikan:

    1. Link Within yang lame akak kena delete dulu tau, kalau tak delete. memang tak jadi.

    2. lepas akak buat, akak kena tunggu dalam 2 jam ke atas, baru appear kat blog,

    p/s : ari tu nisah buat siap pkl 2pm, appear kat blog dalam pkl 4.30pm tau !!

    ReplyDelete
  16. eh ade lagi, lepas akak install tu, akak g layout ade tak nmpk gadget "nRelate - Posts and Homepage" . kalau ade kat layout maknanya dah jadi, jadi akak kena delete yg lame punye then biarkan 2 jam, jangan lupe adjust kedudukan gadget tu kat bawah post.

    nisah rase mungkin kat sini kot yg tak jadinye..

    ReplyDelete
  17. Bestnya kak makan ramai.. meriah rasanya.
    Terliur2 Amy kat sini tengok makanan tu.

    ReplyDelete
  18. oh..oh ..
    geng2 misi yer ..
    aby pun hampir hari2 jumpa misi ..

    ReplyDelete
  19. walaupun dh kenyang tp tgk makanan tu mmg sgt2 teringin hehe

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...