Friday, November 23, 2012

ENTRY DURIAN CREPE SEDANG MENGANAS !

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua 

haaaaaaaa saje2 je tadi buka nuffnang .. yelah sejak dia bagi akak satu BE yg sgt2 berharga bagi akak nie .. kenalah rajin2 tgk nuff nie .. soo pagi tadi gatai2 lahh menelek nyeee ... haaa syukur alhamdulillahh sgt2 bila tgk UV akak macam nie .. minggu ini sahaja UV akak ada mencecah lebih 1000 lebih pengunjung ... syukur sgt2 tau .. kehadiran anda semua membuatkan akak terharu .. yelah blog yg bersahaja dan santai sahaja nie .. kenapa akk terharu sbb akak x pernah dpt UV setinggi ini ... this is the 1st time tau ..... syukurrrrrrrr alhamdulillah ....



mula macam hairan lah jugak kan .. sblm2 nie hanya sehari dua sahaja UV mencecah 1000 lebih nie .. sekali ada 2-3 hari UV naik sehingga paling tinggi 1297 ... haaaaaa bila tgk2 apa yg syok sgt org2 diluar sana skodeng blog akak nie .. rupenya2 ... hurmmmmmmmm mereka mencari ini 


DURIAN CREPE ! .... ahahhahahah senyum lebar akak ... ekekek demam durian crepe memberikan tempias yg baik kepada blog akak rupenya ... alhamdulillahhhh sgt2 ....


dan syukur sekali lagi juga atas BE yg akak terima .. walaupun hanya satu .. tapi hasilnya , sgt2 menerujakan akak .. alhamdulillah sekali lagi .... :) harap2 BE dari Maxis nie lamalahh berlegar2 di blog akak nie ye ...

dan terima kasih banyak2 sgt2 kepada kawan2 .. teman2 ... kakak2 ... adik2 ... blogger2 & silent readers di blog akak yg sudi klik2 iklan nuffnang akak ... terima kasih daun keladi kerana sentiasa sudi .. insyaallah kalau ada rezeki lebih akak teringin nak buat sekali lagi GA ... haaaaaaaa kita sama2 nantikan ok ...

oh yaaaaaaaa .. entry nie bukan tujuan menunjuk2 tau .. x baik cakap macam tuu :) semua nie adalah pemangkin semangat akak utk terus berblog .. dan untuk anda2 semua diluar sana juga .. semangat yg dikongsikan bersama agar kita sentiasa segar didalam dunia blogging nie .. kan kan kan ... insyallahhh kalau niat kita ikhlas semua akan dipermudahkan .. aminnn ;))

ps : lunch nie ada org nak belanja nasi ambang ! ... yehaaaaaaaaaaaaaa ... nasi lagi ! OMG !!! huhuhu

34 comments:

  1. sha adalah antara nya yg mencari apa itu durian crepe hahaha

    ReplyDelete
  2. tu tandanya akk ramai pembaca :D
    blog sy jugak yg kesepian heheh tp takpelah ada gak habuan nuff walau sikit tetap bersyukur.

    :)

    ReplyDelete
  3. mmg musim berdurian crepe...heheh.
    tahniah kak...nuffnang dah pujuk akak tu bagi BE...heheh

    ReplyDelete
  4. Wah...ramai feminat akak.

    Tahniah, dapat BE. Saya nyer BE dah jadi ME.

    ReplyDelete
  5. Penangan Durian Crepe ;)

    Fenomena sekarang ni :D

    ReplyDelete
  6. peminta aka peminat setia :)

    ReplyDelete
  7. wahh penagnan durian crepe ni.hihi..tahniah dear ;-)

    ReplyDelete
  8. saya pun sama kak...hihi.. alhamdulillah ada 2 BE tgh masuk.. kak...nasi ambeng kat mana?

    ReplyDelete
  9. tingginya uv, akak lg le jauh ke bawah sbb entri personal tiada di dlm carian e. google, private..

    ReplyDelete
  10. best tul mcm ni ... alhamdulillah...

    ReplyDelete
  11. nisah tak dapat lagi.. hehe kena usaha lebih sket ni !!

    ReplyDelete
  12. kak,saya pun tengah cari resepi durian crepe ni..hehehe.

    tahniah kak :)

    ReplyDelete
  13. wahhh... tahniah kak ieda! punyalah entry durian crepe tu mengganas kat sini ye.. hikhik..

    ReplyDelete
  14. Saya punye be ada 4.lawak je rasa nuffnang ni.bila kita tak sktif menulis dia bg banyak.time aktif dulu merayu mintak be pun haram dia nk bg.mungkin bila x aktif ni dia boleh bayar ciput je kot...ngelat betol..

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. wah hebat penangan durian crepe ni:)

    ReplyDelete
  17. Mesti ramai yg cari resepi durian crepe. Kan tengah fenomena durian crepe sekarang nie ieda. Bagus juga kan:)

    ReplyDelete
  18. hehee... mmg glamer durian crepe.. tp x terpikiq lg nk try :P

    ReplyDelete
  19. tahniah kak...penangan durian crepe

    ReplyDelete
  20. ada BE ye kak...tak jmpe iklan plak nk klik...apa pon tahniah... :)

    ReplyDelete
  21. Wah tinggi nya UV di blog akak..
    tahniah ye..
    mmg kuat betul penangan durian crepe ni ye, tp setakat ni blom mengganas lg di blog eija sbb baru up n3 ttg durian crepe semalam..

    ReplyDelete
  22. wah.. untungnya... kena tempias sikit2 ok la tu... tahniah...

    ReplyDelete
  23. PM tumpang gembira kak,tahniah yer ;-)

    ReplyDelete
  24. teringin jugak nk rasa durian crepe tu. :)

    ReplyDelete
  25. rezeki kak...alhamdulillah
    blog sy pon byk org cari pasal durian crepe kt trgnu..demam durian crepe, hehe

    ReplyDelete
  26. syarikat nuff bau durian nanti,
    hehe tahniah kakak :D

    ReplyDelete
  27. perghhhhhh, kencanggg UV akak! ;))

    ReplyDelete
  28. tahniah kak, pengggunaan keyword mmg penting dalam blogging ni, bru seronok nak blogging kan kak tahniah kak!!!

    ReplyDelete
  29. Pergh dasat tu Kak...tingginya UV...tahniah..mmg dasat demam doyan crepe..

    ReplyDelete
  30. wow UV akak hebakkk tol la...teruja tgk...tahniah kak :-)

    ReplyDelete
  31. memang mengganas kak :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...