Monday, November 5, 2012

DURIAN CREPE YG MANTOPS !

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

alhamdulillahhhhhhhhhh akhirnyaaaaaaa ... eh eh sebelum tuu ..nak minta maaf banyak2 kat uolss tau sbb x dpt nak BW siang tadi huhuhu .. ada meeting dari kul 2.00 sehingga lah ke petang , balik je bergegas ke terminal bas , ambil forzen dari Kelantan .. alhamdulillah selamat sampai 

ok2 nak cerita pasal Durian Crepe yg akak order kali nie .. alhamdulillahhh setelah melalui kekecewaan dengan durian crepe sebelum ini .. akhirnyaaaa berbaloi dengan penemuan Durian Crepe yg sgt2 sedap dan mantopsss ... ok lahhhh sedap dan puas hati lah akak nie .. bila makan rasa fresh cream dan ada durian didalamnyee .. wah2 puas hati ;)) so malam nie sila jamu mata dengan Durian Crepe akak yg dah kami semua bedal baruuu sekejap tadi ahhahaha ;) anak2 yg x nyabooo sbb ibu dia xcited terlebey !!! ngehx3


 6 = RM 12.00

 sedappp je kannnn ... mulusss licinnn je kulit dia nie ... ;))


yaaaaaaaaaa tudia ... menyelerakan .. terasa di tekak nie .. kali nie memang puas hati dari sebelum nie ... syukur sgt2 dah jumpe orang yg buat sedappp macam nie ... len kali leh order layie !!

ok2 .. akak nak start BW .. sambung BW yg tergendala siang tadi .. winduu ngan uolsss tau ! ahaksssssssssssssss ;)) bye

38 comments:

  1. eida beli kat mana? sedapnya..

    ReplyDelete
  2. Salam ieda.Mmg nampak sedap tu..bila la k.atie lak nk merasa durian crepe..:(

    ReplyDelete
  3. asyik duj baca pasal durian crepe ni kak, tingin benar tekak ni nak merasanya hihi

    ReplyDelete
  4. akak beli katne? sy teringinnya nak makan.....

    ReplyDelete
  5. lega tekak ye ieda dpt makan yg ORI punya DC ni, hehe..

    ReplyDelete
  6. as salam

    sedapnye kak ieda..dalam dia ada creamy.. :)

    ReplyDelete
  7. bestnyer.xpenah makan pun..

    ReplyDelete
  8. sedapnya durian crepes.. lain drpd yg lain :-)

    ReplyDelete
  9. sana sini ramai dok citer pasal durian crepes nih..tp telan air liur gk tgk halus mulus jer durian crepes tuh..

    ReplyDelete
  10. teringin tp jauh, lgpn ia tak boleh simpan pd suhu biasa

    ReplyDelete
  11. memang sedap... tu yang dah buat dua kali dah tu... sedap sangat... nak buat lagi nih..

    ReplyDelete
  12. sedapnya..tak berkesempatan merasa lagi pun..

    ReplyDelete
  13. alahaiiii sedapnya nampak... camne ni.. tingin la plak.. ni yg xsabar nk hbs pantang cpt2 ni.. hihii

    ReplyDelete
  14. aduhhh...sana sini durian crepe! takleh jadi ni kak ieda...

    ReplyDelete
  15. hai kak ieda ! lama tak nampak. hehe :) pehhhh ! memalam tengok boleh telan air liur, dah lah feveret durian tu.

    ReplyDelete
  16. Tgh hot skrg ni durian crepe..Nampak sedap..tapi lily tak mkn durian...

    ReplyDelete
  17. tak pnah lagi nampak kt tmpat din trigin lak nk cuba :)

    ReplyDelete
  18. sy xmakan durian yg di olah menjadi makanan lain...huhu

    ReplyDelete
  19. tu le kak..sane sini demam durian crepe nie.....kat fb pun kemain ramai dok post pasal durian crepe nie....mmg tgh hot laaaa....

    ReplyDelete
  20. x pernah mkn lagi ni..mesti sedap kan

    ReplyDelete
  21. akak..beli kat mana..huhu teringinnyaaaa..nmpak sgt sedap..

    ReplyDelete
  22. durian crepe mmg mabeles!!!

    ReplyDelete
  23. dulu pun pernah hot..pastu senyap..la ni hot balik durian crepe nih.
    nampak mmg mengiurkan je kali ni kan kak..oklah puas hati :D

    ReplyDelete
  24. teringin benar nak makan kak.. seyes terliur ni kak..

    ReplyDelete
  25. Eh bentuk dia panjang panjang.. salu segi empat je.. hehehhee

    ReplyDelete
  26. wahh akk beli kat ner?sebab bentuk dia panjang rm12 oklah murah n sedap.nurul baru oda ngan budak opis.nnt dapat jap lagi..da tak d=sabar nak rasa..tapi yang akk nyer rm12 panjang2 puas atikan ada 6 ketul??nurul segi empat tepat..huhu kecik jer.

    ReplyDelete
  27. sedap tu cuma KA x makan durian hehehe

    ReplyDelete
  28. Amboiii.. Serius menggoda selera saya kak! ;D

    ReplyDelete
  29. nyum2.. sy pun br dpt makan seketul kak mlm mngu hari tuh..seb baik kawan bg rasa.. klu x kempunan je..huhu..

    ReplyDelete
  30. tgk mcm sedap je kak,,
    ramai dah post kuih ni kan..
    memang kene try jg nih

    ReplyDelete
  31. nampak mcm sedap..tp tu la wani ni xmkn durian huhu

    ReplyDelete
  32. kat mane nk order yee durian crepe ni

    ReplyDelete
  33. kat mane nk order yee durian crepe ni

    ReplyDelete
  34. crepe dh jd fenomena dh,,n satu gigitan msti nk lagi n lagi,haha baru try tdi,,memg maveles

    saye pling suke cmpedak crepe kak=)

    ReplyDelete
  35. nk tau beli kat ner?
    leh pmx kat fb

    http://www.facebook.com/nieje

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...