Friday, November 9, 2012

DAGING KICAP , LEMAK NAGKA & PARI BAKAR

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

x mo cakap banyak ... semua menu simple2 dari akak untuk keluarga ..
menu minggu lepas .. mood raya aji suam2 kuku .. perabehkan daging korbannnnnnn ;)) layannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

 
macam biasa .. akak kan kijammmmm .. close up sikitttttttttttttt !!!! muahhahaha

perghhhhhhhhhh nie sebenarnya buat akak bertambah2 arituuu .... ada sambal belacan ! tapi x ambik lak pic nyeeeeeeeeeeeeeeeee ngeeeeeeeeeee ;))


  terbaik sbb ada budu ! .. haaa awat sekeping aje ikan parinya .. ahahah ada lagi .. x kuarkan .. kena simpann sikit utk org belakang , kalau tidak org belakang nangis ! ahahha


alhamdulillahhhhhhhhhhhhhh .. kan dah cakap simple2 ajeeeeee .. janji sodapppppppp !!! dan yg penting sekali air tangan sendiri dan ... masakan kampung ! ahahhaha tu yg buat akak selalu langgar pantang ! ahahhahaa ;))

x sabar nak balik dan bercuti 
yehaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .... untuk makluman semua , akak akan ke KL pada hari ahad ini ... spend holidays disana dirumah adik akak di rawang ! ... sooo maybe online dan update sikit2 lah koot .. soo jangan ada yg rindu kat akak tau ! ahahhahaha (macam lah ada kan ! pang ! ) well esok still ada .. so still ada entry .. cuma x sabar nak balik dah nie .....





19 comments:

  1. Sedapnya kak..! lama tak makan lemak nangka...=D

    ReplyDelete
  2. arghh..bestnya..dhla tgh lapar nie

    ReplyDelete
  3. Akk memang kijam tau, tunjuk makanan pepetang nih.

    Kak, rawang kat ner? Umah mak mertua saya kat kg kenanga, rawang.

    ReplyDelete
  4. Sedapnya.....kecoq ayaq lioq aih....

    ReplyDelete
  5. Akak...sedapnyeeee..lapo plak tetibe..hehe

    ReplyDelete
  6. time dtg sini je mesti tgk makanan. akak memang kejam. hahaha. lapar tauuuuu

    ReplyDelete
  7. masakan yg best ni...pasti tambah dan tambah..hihi

    ReplyDelete
  8. akkkkk sy boleh mkn ikan pari x?

    ReplyDelete
  9. ala ..jaatt nye..kita da terliuq tengok..mana nk cari mlm2 buta neh...sodapnyeeeee huk3

    ReplyDelete
  10. Akakkkk...!!!
    Sedap nyee daging tuu..
    Even tengok je pun dah rasa sedap ape ntah lagi kalau dah rasa..

    ReplyDelete
  11. telan air liur ku lihat ada budu...

    ReplyDelete
  12. off topic jap.. siap daa

    ReplyDelete
  13. Salam ziarah. sedapnya masakan kampung ni. dh lama x makan

    jemput ke blog akak yg x seberapa di cheezemaz.blogspot.com. Boleh rasai keenakan sos dari serbuk cheese yg bila dicmpur dgn air panas menghasilkan sos sesedap cheese wedge, KFC

    Jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di
    http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni
    (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk
    share di facebook @ tweeter.

    insya Allah, berjaya dapatkan pack serbuk tu nanti.

    ReplyDelete
  14. cuti sekolah seronoklah jalan2.selamat bercuti kak!

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...