Friday, November 30, 2012

CUTI - CUTI KL : LEPAK DI KLCC

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

ahaaaaaaaa jgn terperanjat , entry cuti2 di KL masih banyak berbaki .. ekekke slow2 kan akak update .. nak buat macam mana .. 5 hari x bersiaran .. mau x terkandas semua entry2 nie dlm draf soo , plan2 lah akan mencari ruang utk di publishkan semua kisah2 cuti kami disana .. alaaaa dah x banyak punn .. pic2 nie semua akan dijadikan kenangan kami dan anak2 nanti .. soo harap2 semua x membosankan anda2 semua yg sudi singgah ke blog akak nie ye .. 

lepas dah ke muzium dan tugu negara , esoknya adik dan BIL akak kerja , soo akak dah plan dengan adik lelaki akak , kita gamble terjah KLCC pakai GPRS adik akak .. haaaaaaa syukur lahh allah permudahkan .. asalnyaa adik akak x yakin .. tapi bila akak cakap akk yg drive , dia tgk GPRS .. barulah dia nak ..hohoho susah juga bila nak baca GPRS nie .. kalau baca dan drive sure lagi payah .. soo dia baca , akak drive .. syukurrr akhirnya kami sampai sekeluarga disini ... ;)) sukee anak2 .. bukan main layieee











asalnya nak bawa anak2 masuk sini .. tapi x jadi ... perjalanan dlm nie selama 2 jam huhuhu .. mak , SIL dan akak macam x daya aje .. muke majuk nina dah terserlah .. hurmm x perlah kakak .. insyaallah ada rejeki kita masuk lain kali @ kakak leh gi dgn rombongan sek , kalau ada lah kan .. sibbb baik kakak paham ;)


alaaaa ayunyaa ibunda ! kekek
akhirnya bawa anak2 ke taman di KLCC nie .. tgk lah wajah kakak .. puas pujuk .. dah lah x dpt mandi kan .. dia sendiri x nak .. segan katanya .. alahaiiiiiiiii x sampai ati tul masa tuu .. tapi tulah .. semua x nak masuk .. bila adik2 dah dpt mandi .. sure lagi x nak masuk .. dah x kan nak biarkan dia masuk sorang2 .. akak mengenangkan 2 jam tuu ... mak aihhhhhhhhhhhh letihhhhhhhhhhhhhhh 


last sekali pic budak bertuah nie .. bagus betul x meragam langsung .. dia kepanatan terus tidur aje ... fuh lega sgt2 mak dan ayahnyeee ... ;)) suke sgt dpt bebass ;))

to be continued !!!


25 comments:

  1. kak. sy dah konpius. yg gambar last ni anak akak ke anak buah..?

    ReplyDelete
  2. cuti2 ke KL ya kak..bestnya dpt riadah kt KLCC tu..budak2 baya nina mesti teruja nak masuk petrosains tu..kesian pulak tgk dia..takpe nnt boleh dtg lg lain kali :)

    ReplyDelete
  3. jelesnya akak tengok pic cun melecun, nmpknya kena masuk dlm list azam tahun baru kot 'canon' tu....

    ReplyDelete
  4. tiap minggu ke sana..hehehee...

    ReplyDelete
  5. phewitttt....tp betul tau kak ieda..falsya cukup xsuke drive sendri sorang2 gune gps..asyik terlepas simpang je xreti nak budget..hehehe

    ReplyDelete
  6. seronoknya berjalan-jalan..:)

    ReplyDelete
  7. g klcc x ajak el pun huh haha

    ReplyDelete
  8. dah bertahun x ke KLCC nie...

    ReplyDelete
  9. masz tingin jugak nak bawa aisha masuk petrosains tu tapi x pi2 lagi... padahal dekat jerk, tiap2 ari lalu pi keje... huhu

    ReplyDelete
  10. Zahrein dgn makwe driving nak kemana tu?

    Puas tengok anak-anak bergembira ieda walau letih pastinya.

    ReplyDelete
  11. baru balik cuti2 m'sia rupanya ye Ieda..akak petang ni baru nak turun Kl sambil ikut abg berseminar, kalau nak jln kena jln sendiri jugak esok, sbb abg sehari suntuk dalm dewan...bila dgr ieda drive sndiri berpandukan gprs ni..menambahkan kayakinan akak plk nk bawak anak2 jln esok ni..huhu

    ReplyDelete
  12. selamat bercuti ya kak...=)

    ReplyDelete
  13. kak..iman tu x jejak lg kolam KLCC tu
    hehee

    jejak KLCC pn sekali je kenit tu kami gi naik LRT semata mkn KFC pastu balik
    hahaa

    ReplyDelete
  14. seronoknya berjalan dengan keluarga....

    ReplyDelete
  15. happy..dl saya g mlm..siang xpernah bw mia g lg

    ReplyDelete
  16. sebab seronok tu yang adik kecik tu tak meragam tuh....! ":)

    ReplyDelete
  17. best jenjalan kat klcc...

    kak nti sy singgah klik iklan ye..iklan akak tak kuar plak

    ReplyDelete
  18. Dah lama x lepak KLCC..rindunya zaman remaja dulu..

    ReplyDelete
  19. last saya g KLCC masa blaja dulu...tu pun lawatan...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...