Wednesday, November 7, 2012

CUBAAN ZAHRIEN MEMUTANGKAN BAJUNYE !

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

hohoohohoh sorry semuaaaaaaaaaaaa .. sebuk banggat pagi2 nie ... aduhh macam2 kena buat dlm keadaan urgent ! .. kelam kelibut akk nie .. adehhh , bos cuti tapi dia tinggalkan macam2 benda kena settle .. soo redhooo ajelah ... dah lah date line ari nie .. ha amikkkk .. singsing kainn ahkak muahahhaha .. tapi tetap maintainnn sopan santun .. x menahan tul ! ..

ok2 ... back to the topik .. pic nie akak ambil sewaktu zahrien tgh gigih nak pakai butang baju dia .. masa nie kami tgh bersiap2 nak ke kenduri kawin .. ahahha lucu sgt2 .. siap cakap " ibu ambik gambor ibuuu " ahahah dia tahu ibu dia tegar kan .. soo bila akak pegang kamera .. inilah hasilnyaaa .. adehhhhh ;))



muluttt tuu x menahan .. mlm tadi tunjuk pic nie pada hubby .. terbahak2 dia ketawa .. dia tanye masa bila pulak nie ... ahahhaha tulahhh ! dia baru sedar anak teruna dia dah pandai pakai baju sendiri ! .. :))





  yehaaaaaaaaaaa berjaya ! ... tgk lah mukee tuuu ... muke vanger !



dan tgk lah tuuu .. adehhhhhhhhhh x menahan .. siap posing2 lagi .. selagi kamera di tangan akak lah .. bukan main skrg nie .. memang kalau pakai baju , dia akan pakai sendiri .. memang sabar betul dgn keletah anak teruna akak seorang nie ... sekejap je masa berlalu dia dah setinggi pinggang akak , dah pandai bergurau2 ngan akak .. usik2 akak .. dah pandai pakai baju sendiri .. padahal bila tgk wajah dia .. rasanya macam baru semalam sakit2 melahirkan dia masih segar dlm ingatan ! .. huhuhu

ps : ok .. nak BW ... ganti x dpt nak BW pagi tadi .. tunggu singgahan akak ye !!! ;)




30 comments:

  1. Comel & hensem. Bersungguh2 dia nak membutangkan baju tu ☺☺

    ReplyDelete
  2. dah ada calon menantu belum kak? heheheh!

    ReplyDelete
  3. oh dah pandai yer skrg...bagus2...:)

    ReplyDelete
  4. x menahan tul tengok telatah zahrien ni.. besar daa pun, ader awek lg kan Zahrien?

    ReplyDelete
  5. haha.. gigihnya dia! =)
    hensem dia...

    ReplyDelete
  6. mmg gigih dia nak pasang butang tu hehehhe so cute ensem boy

    ReplyDelete
  7. as salam

    wahh hensom nye..pandai tu berposing :)

    ReplyDelete
  8. he he he usaha tangga jaya !

    ReplyDelete
  9. hahahah...aksi dia hebat, comel betul..penuh gaya

    ReplyDelete
  10. heheh siap buat mimik mulut masa butang baju...dah blh berdikari bab butang baju pasni...:)

    ReplyDelete
  11. hamboih dier punye posing..macho sguh..hihi

    ReplyDelete
  12. Amboii Zahrien.!! :D
    Ketip bibir buat muka gengster pun tetap comel..

    ReplyDelete
  13. alahai comelnya siap bergaya lagi ha..tersenyum ayu tgk..hehe

    ReplyDelete
  14. alahai hensemnya zahrien ni :)

    ReplyDelete
  15. usaha tangga kejayaan ;)

    ReplyDelete
  16. dah pandai ye...

    makin hensem anak bujang akak ni...

    ReplyDelete
  17. kemain heppynye dia dpt butangkan baju...hehhe

    ReplyDelete
  18. senyum sowang2 tgk gelagat dia, hensem boy

    ReplyDelete
  19. wahhh...kemain zahrien muncung2 nak butangkan baju dia tu kak... kelakar je tgk~

    yelah kak... izan pun rasa bila tgk si kembar tu cam baru je lahirkan dorg lepas sorang..sorang lagi. tup2 dah 6 thn pun.

    ReplyDelete
  20. hihii bersungguh2 zahrien... bgus!! seronok tgk ank mmbesar :-)

    ReplyDelete
  21. comel la zahrien ni, badan dahlah mantap..bersungguh dia cuba nak butang baju tu kan, akhirnya berjaya jugak..:)

    ReplyDelete
  22. seronok ye zahrien dah pandai butang baju sendiri

    ReplyDelete
  23. Yeay! Berjaya! Nasib baik tak jd cam pak uda pi mai pi mai tang tu..hi hi..

    ReplyDelete
  24. comel je. bdk2 kalau dah pandai mmg dia orang bangga.

    ReplyDelete
  25. comel n bergaya betol la zahrien ni

    ReplyDelete
  26. pandai zahrien butang baju...kusyuk betul..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...