Friday, November 16, 2012

ALHAMDULILLAH ! AKHIRNYA SELEPAS 6 BULAN

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

alhamdulillahhhhhhhhhhhh ! ( entry tanda syukur ye .. bukan nak lebih2 tau )
akhirnya penantian selama 6 bulan kemarau BE berakhir petang nie tadi .. x tahulah pulak bila ia datang kan ( oh baru perasan ada tarikh disitu ) , sbb akak dah sibuk di KL .. buka blog pun jarang bila disana .. soo bila petang tadi akak nak jalan2 umah kawan , terasa lak ati nie nak tgk nuffnang ... sekali tgk .. gosok mata banyak2 kali .. ekeke , macam x caya lah kan .. fuhhhh syukur sgt2 .. bila tgk ada BE seketoi yg duk menari2 di blog picisan akak nie ... syukuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrr



betul kata adik blogger aju .. insyaallah akan ada BE yg bertandang bila dah lama kita x dpt BE .. skrg nie lebih bersemangat lah akak nie .. insyaallahhhh ... gembira x tahu nak kata apa dah ... macam menanti buah yg x gugur , bila dah gugur tuu macam dpt berlian ekeke ;)

TQ MR NUFF diatas pemberian BE - Maxis Wireless Broadband

ps : akk selamat sampai jam 3.00 petang tadi .. penat x habis layiee .. tapi semangat nak BW ke rumah kawan2 nie dtg semacam aje ekeke ;) soo nantikan kehadiran akk ... ;)



28 comments:

  1. Bestnye kak ieda...falsya blum dpt lg....sedih..

    ReplyDelete
  2. tahniahhhhh kakkkk iedaaaa!!!!!
    lega rasa kan, barulah semangat berblogging mariii!!
    so pasni kene rajin update blog and nuffnang blogger profile k!
    tahniah skalik lagi ;)

    ReplyDelete
  3. untungla... duk menari2 situ..:)

    ReplyDelete
  4. mcm dapat bonus yer!!!!
    mcm aby kata aritu ..
    masih belum tau psl BE

    ReplyDelete
  5. tahniah2.. akak tumpang gembira

    ReplyDelete
  6. hehe cam dapat berlian ek kak..ley trus wat cincin batu berlian tu kak.., semoga kekal semangat berblogging..suka baca blog neh.. =)

    ReplyDelete
  7. wahh bestnya..pasnie mesti lg byk:)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah tahniah ieda..akak pun dh agk lama. Tak dpt..tp silap akak jg sbb lama x update entri hari tu,, mood x menentu ni susah..huhu..

    ReplyDelete
  9. dapat apa tu tak paham.. hehe

    ReplyDelete
  10. Ini yg menambah semangat kita tuk berblog..kan kak?..hehe..tahniah.

    ReplyDelete
  11. Congrats kak! Masyuklah :-)

    ReplyDelete
  12. smpi skrg kite masih x faham camne be nih... Tp mestila konsep duit masyukk kan...tahniah kak..

    ReplyDelete
  13. Tahniah...! Bestnya dah dapat pun ya. Nanti mesti bertambah dan boleh la cashout!

    ReplyDelete
  14. bestnye kak...sekali dpt 4 ringgit lebih...tahniah..

    ReplyDelete
  15. ape lgi
    kena rajin update blog la ni akk.
    hehe

    ReplyDelete
  16. tahniah kak...akhirnya

    ReplyDelete
  17. wah sekali datang banyak tu kak..syukur hihi

    ReplyDelete
  18. ALHAMDULILLAH..REJEKIIII..^_^

    ReplyDelete
  19. tahniah kak..moga kekal lama kat situ n bertambah-tambah BE lain k

    ReplyDelete
  20. berakhir juga penantian akak kan..tahniah :-)

    ReplyDelete
  21. bila nak dapat be jugak nie hihihi tahniah kak..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...