Sunday, October 14, 2012

ZARINA DAH ADA TEMAN BARU

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

lakonannya di dalam SIRUN memang menarik .. suke dan berkesan ! .. selalunya dia mendapat watak jahat .. dan nampak sebenarnya watak antigonis menjadi dengan dia , jarang sekali kita lihat dia memegang watak baik kan .. itulah dia ZARINA ZAINOORDIN .. gadis AF nie sangat berbakat pada akak , ingat lagi sewaktu di AF dia nie tidak lah menyerlah sgt .. x sangka dia antara bekas pelajar AF yang semakin menyerlah didalam dunia seni ini dibandingkan rakan2 yang lain ..

katanya sekarang dia sedang di lamun cinta .. jejaka itu adalah artis dan muda dari dia .. hurmmm siapalah agaknya kan ;)


Dia lelaki terbaik pernah saya kenal

Ditanya bagaimana perkembangan hubungan cintanya dengan seorang pendatang baru yang kian popular, tanpa berselindung si manis yang bakatnya dicungkil menerusi pentas Akademi Fantasia ini memaklumkan, dia bahagia di samping jejaka itu.

Bagaimanapun aktres dan penyanyi ini enggan mendedahkan siapakah gerangan jejaka yang bertakhta di hatinya kerana berpendapatan, lebih manis jika si uda yang buka mulut terlebih dulu.

Biarpun SELEBRITI sedia maklum dengan siapa dia berkongsi kasih kini, gadis bermata galak ini memohon agar nama itu tidak didedahkan demi menghormati kerjaya jejaka itu yang kian bersinar.

“Saya percaya ramai di kalangan teman dalam industri sudah tahu dengan siapa saya berkawan. Kalau untuk diuar-uarkan, biarlah ia dari mulut dia. Saya rasa itu lebih molek dan manis. Lagipun saya tak mahu kisah cinta kami lebih diperkatakan sedangkan apa yang lebih penting untuk difokuskan adalah kerjanya.

“Apa yang boleh saya kongsi di sini, kalau ikut hati saya malas nak bercinta lagi. Pada usia begini, kalau bertemu yang sesuai terus kahwin. Tapi saya kena ambil kira keadaan dia malah soal jodoh tidak boleh didesak.

inilah jejaka yang dikatakan dikaitkan mempunyai hubungan cinta dengan zarina - Hairi Safuan

“Dia masih muda dan kerjayanya sedang berkembang. Saya yakin dia ada masa depan yang cerah dalam bidang lakonan. Saya bertuah bertemunya. Biarpun lebih muda daripada saya, dia matang bahkan tidak keterlaluan jika saya katakan dia adalah lelaki yang terbaik saya jumpa setakat ini.

“Keluarganya pun menerima saya dan merestui hubungan kami, begitu juga dengan keluarga saya. Buat masa ini, biarlah dia tumpukan perhatian terhadap kerjayanya dulu dan saya percaya kalau sudah tertulis kami akan bersatu sebagai suami isteri, harinya akan tiba juga satu hari nanti,” katanya tenang.

pic google

petikan : hmetro

kalau ini jejaka yg sedang bertahta di hati zarina .. wahhhh sgt baguss ! akak sukeeee .. sukeee dan suke .. sbb lakonan Hairi nie juga dah nampak semakin matang .. ingat lagi cerita NENEK TUA BONGKOK TIGA .. suke sgt tgk lakonan dia sebagai Ustaz di sekolah . Kira watak dia sesuai dan dia juga dah banyak berlakon sejak menjadi JUARA pertama ANAK WAYANG - produksi Rosyam Noor .. kira anak didik rosyam lah nie ..kira mereka berdua nie sama2 hebat kan !

apa2 punn akak doakan lahh kalau betul Hairi yang di maksudkan oleh Zarina , semoga mereka bahagia dan cepat2 kawin .. zarina pun bukan muda layie ekekek .. yelahh cinta lama2 bahaya .. upsssss setakat cinta kann .. yang kawin boleh bercerai ! huhuhuh apa2 punn akak doakan yg terbaik aje .. sama-sama kita lihat nanti perkembangan terkini mereka ..;))

13 comments:

  1. errr..dia belum jumpa saya, sebab tu la dia kata Hairi ni lelaki terbaik..kehkehkeh..

    nama dah sama2 mula huruf H, ada harapan ni..zzzzz

    ReplyDelete
  2. akak minat zarina ey..cute jugak kan dia :)

    ReplyDelete
  3. dulu mcm tertanya2 sape la zarina ni...lakonan dia memang mantap jugak la pada pandangan mata saya la...

    ReplyDelete
  4. kita doakan yg terbaik buat mereka

    ReplyDelete
  5. Saya suka tengok lakonan Zarina ni.. awhsome!

    ReplyDelete
  6. doa yang terbaik je buat mereka

    ReplyDelete
  7. wow..seksi..
    ingatkan zarina ann joulie td..=p

    ReplyDelete
  8. saya doakan yang terbaik buat mereka aamin..

    ReplyDelete
  9. Saya pun suka tengok zarina berlakon best...Hairie bukan anak wayang kak...Hairie yg astro punya rancangan tue...saya pun lupa...

    ReplyDelete
  10. yerla kak..sy pun suke tgk zarina tu berlakon skrg..menjadi je lakonan dier..:)
    moga ade jodoh diaorg...

    ReplyDelete
  11. zarina tu klu berlakon mmg menjadi hehe

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...