Tuesday, October 30, 2012

ZALIF SIDEK TEMAN BARU FIDA IBRAHIM

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

untunglah siapa yg dapat fida kan .. cantik dan manis orang nya .. x sangka pula x student SHAHPUTRA nie seorang yg sukekan jenaka .. sampai teman lelaki terbaru dia juga adalah pelakon komedi .. haiii x sangka pula pilihan dia skrg nie adalah pelakon komedi Zalif Sidek .. yelahhh ...

 ingatkan pelakon secantik Fida akan cari teman lelaki yg handsome , kacak dan macho .. paling tidak macam Fahrin Ahmad .. ekekke .. hati orang kann siapalahh yg tahu .. apa2 punn akak suke kalau mereka jadi berdua ... macam sepadan jeee .. zalif lakk tembam2 tembun gituuu .. haiiiiiiii ;))


PETALING JAYA: Pelakon Rafidah Ibrahim (Fida) mengakui sedang berkawan rapat dengan pelakon komedi Zalif Sidek selepas hubungannya dengan pelawak Mamat (Sepah) dan seorang usahawan bergelar 'S' menemui kegagalan.

Fida, 26, berkata, dia mulai rapat dengan Zalif atau nama sebenarnya Md Zalif Naquiyudin Wan Abu Bakar Sidek, 27, sejak dua bulan lalu kerana kesungguhan lelaki itu yang mahu mengenalinya dengan lebih dekat.

"Kami baru berkawan rapat dan belum ke tahap bercinta. Rasanya tak salah kalau saya bagi peluang kepada dia (Zalif). Lagi pun, masing-masing masih solo.

"Dia seorang lelaki yang budiman. Saya suka dengan keberanian dan keikhlasannya mahu mengenali saya dengan lebih mendalam," katanya ketika ditemui mStar Online.

Mengenai keintimannya dengan Zalif yang juga seorang pelakon komedi, Fida berkata, dia mudah tertarik dengan lelaki yang gemar berjenaka dan periang.


dia nie pelakon komedi yg berlakon dgn Lisa jadi bapa tuu kan .. haaa akak suke citer tuu .. cute sgt dia jadi bapa .. kira dia nie pelakon komedi yg sedang meningkat naik .. lebih kurang pesaing Zizan lahh nie ... ;)
apa2 punn semoga mereka kekal berkawan dan akhirnya bercinta dan kawinnnnnnnn .. hope will be happy ending .. suke je akak nie .. sbb tgk dia dan fida nie cute ekkeke ;)

26 comments:

  1. alamak...terlepas lah peluang den....ahakz

    ReplyDelete
  2. dia tak hensem tapi cute kak..hehe..

    ReplyDelete
  3. Mudah-mudahan hubungan mereka ke jinjang pelamin :D

    ReplyDelete
  4. ooo die kapel ngan pelakon ni plak kak yeak....mmg die suke jenis yg kelakar kot kan...bagus laaaa die tak memilih rupe....hope kekal laa hingga ke jinjang pelamin...

    ReplyDelete
  5. Yg perempuan kakak kenal ieda. Tapi yg lelaki kakak macam tak pernah nampak - ala sebab kakak jarang menonton tv selalu tak kenal..

    ReplyDelete
  6. kalu dah jodoh kan...hehehe

    ReplyDelete
  7. naper akak tak kenal erk??

    ReplyDelete
  8. die tak pandang rupa .. mamat sepah yg tak ensem pun die nak tambah la yg montel ni ...

    mmg bagusla fida ni

    ReplyDelete
  9. o...ini rupanya zalif sidek..

    ReplyDelete
  10. fida ni mcm senang sgt jatuh cinta kan hahaha opsss

    ReplyDelete
  11. Baguslah tu...tak memilih.

    ReplyDelete
  12. dua dua comel kan kak ,sanagt sesuai gitu

    ReplyDelete
  13. ok je diorang tuh kan... :D

    ReplyDelete
  14. bagus fida nih tak memilih

    ReplyDelete
  15. mudah-mudahan hubungan mereka kekal hingga perkahwinan

    ReplyDelete
  16. comel kalo diorg dua nie,...suka tgk lakonan zalif tue..cute miut jer

    ReplyDelete
  17. oklah tue..memang comel pun diorang, sepadan jer tengok :)

    ReplyDelete
  18. lahh... 2org ni pulak ke huhu.. arap2 kekal lah kali ni kan hehe...
    jrg ikut bunia artis dh skrg ni.. msuk blog akk, dptlah tahu serba sdikit kisah artis hiksss

    ReplyDelete
  19. comel. dia ni yg berlakon aji noh moto. mcm budak2 je tgk dia dlm cerita tu.

    ReplyDelete
  20. moga jodoh mereka berpanjangan..insyaAllah

    ReplyDelete
  21. moga2 hubungan mereka kekal hingga ke jinjang pelamin

    ReplyDelete
  22. la dgn zalif ni ker...hihii..saya panggil dia mat saja..watak dia dlm cite bini2ku gangster..kelakar dia ni..

    ReplyDelete
  23. orang terengganu zalif nie....kalau jodoh tak kemana...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...