Wednesday, October 31, 2012

WALIMATULURUS TUTTI & SUAMI

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

selamat pengantin baru buat dua pupu akak , Pn Tuti dan suami .. nama penuh macam biasa .. akak bukan nyee ingat , yelah kami membesar dan kenal mesra dengan nama manja dan panggilan pendek sahaja .. maka dah terbiasa .. hahahaha ada yg macam akak tak ?? specis yg x ingat nama penuh sedara mara ?? ahahha jgn tipu ... rasanya ada jeee yg kat luar2 sana sama macam akak nie ;))
ok x mo citer banyak sbb pic dah menceritakan segalanya .. i'm rushing right now !!!

pelamin yg sgt2 owesome kan ! .. I suke combination colour pelamin nie ... 
sooo sweet !

yaaa dulu kami sama2 sihat .. kini tutti sahaja muahahhahah .. ko jgn mara tauuu ! .. ko tetap comel di mata kuuuu muahahhaha


tembakan kuu yg entah hape2 kann .. adehhh ader ahkak kesah ! ... janji ku puas pegang dan menembak canon kuu muhahahhaa ... ( dah kenapa ngan haku nie dari tadi duk gelak2 .. dush dush )

  anak2 yg mengila arituu termasuk anak akak .. x tahu lak akk nie , majlis dua pupu akak nie disediakan MASHMALLOW uuuuu !! .. sakan budak2 dukk kerjakan niee aje .. hilang makan semua ... huhuhu
 

  pic agak blur , tembakan dari amanina .. mereka dah ralit makan marshmallow sampai anggah sahaja yg lalu nak makan nasi yg dihidangkan .. anakkkk oh anak !

tudiaaaaaaa pasangan nyeee .. mak aihhh sgt2 slim .. muahahhaha
ko jgn mara tutti .. sib baikkk ko x der blog .. kalau tidak mauuu ko belasah haku kann ... adehhhhhhhhh ekekek .. semoga bahagia ke anak cucu beb ! ... 

wehh bile nak amik HL ngan haku .. pueh pujuk nieee .. lepas nie kena pose lebih2 utk somi tersayang ekkeke ... ha satu layiee , masakan hari tuu superbb beb ! .. mak long masak memang terbaik .. oh yaaa mak saudara akak adalah tukang masak lauk2 pengantin .. soo bila anak dia kawin .. tahu2 ajelahh betapa sedap dan enakk nyee masakan yg dihidangkan .. perghhh terbaik ..

pic ??? ahahha x sempat lah nak snap .. ngan keadaan kelam kabut ramai owang kannn .. malas lagi satu , nak usung canon kuu tuu .. dah lah org duk pandang atas bawah .. konon aku bersalah lah kannn .. rupenya ada di celah2 ummat tuu menegur aku .. cantik JUBAH ! .. mak aihhhhhhhhhhhh sebab tuu ke ??? muhahahaha .. sib baik dia cakap cantik jubah kalau dia cakap awak CANTIK ! .. fengsan !!!! ;))




31 comments:

  1. moga pengantin kekal bahagia selamanye yer

    ReplyDelete
  2. Saya setakat ni ingat nama penuh sepupu 10orang... Tu je sdara tdekat..family yak beast sgt.
    Selamat pengantin baru , smoga gembira selalu..cantik color bju pgantin.

    ReplyDelete
  3. falsya pun suke combination color pelamin..simple n cantik..

    falsya pun sama je mcm akak..lupe nama penuh cousin2..wahahaha

    ReplyDelete
  4. waaaa purple.. hehe.. smoga pasangan pengantin bahagia hingga akhir hayat.. :)

    ReplyDelete
  5. tertarik tgk gambar masmallow coklat tu....T__T

    ReplyDelete
  6. Selamat pengantin baru untuk sepupu akak, cantik pelamin dia tu kak..

    ReplyDelete
  7. Selamat pengantin baru..moga kekal hingga ke akhir hayat...
    suka tgk pelamin tu..sgt cantik..

    ReplyDelete
  8. Selamat pengantin baru buat mereka. Cantik pelamin.

    ReplyDelete
  9. Kak...pic yg no. 7 & 8 tu yang ada perempuan baju kuning tu macam tgah model catwalk pulak kak posisi die tu he he candid yang catchy ha ha cube tgok mula2 gambar depan pastu gambar senget pula : )

    ReplyDelete
  10. semamat pengantin baru untuk dua pupu akak...

    ReplyDelete
  11. salam kenal.. already follow. jgn lupe follow me back... selamt pengantin baru untukpengantin.. semoga kekal hingga ke syurga

    ReplyDelete
  12. Selamat Pengantin Baru ;)

    ReplyDelete
  13. kak, add saya dalam pesbuk

    sheena gebus

    ada benda mau bicara

    ReplyDelete
  14. saya ni pulak anak2 sedara sorang pun saya tak tau nama penuh..sebab nama panjang2..sebab tu anak saya boh nama seketoi ja.senang nak ingat..hahahh

    ReplyDelete
  15. Selamat Pengantin Baru. Moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat.. Pengantin pun sweet jugak.. :)

    ReplyDelete
  16. cantiknya pelamin dia kak ieda...

    tahniah buat pengantin

    ReplyDelete
  17. cantiknya pelamin tue...

    ReplyDelete
  18. pelamin cantik...:)

    Apapun selamat pengantin baru..:)

    ReplyDelete
  19. cantik pelamin tu kak..

    ReplyDelete
  20. assalamualaikum kak.. :)
    wahhh.. best betul ade kenduri ni.. meriah.. yg paling syok semua saudara mara dapat jumpa time tu.. hehehe..
    >> sama cam nani.. kalau sepupu2 tu boleh kata ingat gak nama diorang.. tu pun yg se-level lah.. kalau yg baru2 ni tak tau gak.. hihihi.. tapi kalau anak2 buah.. mmmm.. so far peringkat pertama ni.. boleh la ingat.. huhu.. sbb tak ramai lagi.. cer berpuluh2 org.. tak teringat dek otak.. ehehe

    ReplyDelete
  21. as salam,

    selamt pengantin baru..comel diorang pakai kaler pepel :)

    ReplyDelete
  22. mmg cantikla pelamin tu kak...

    ReplyDelete
  23. sepupu akak tu mmg comey ...

    ReplyDelete
  24. kempen jangan tak kempen.. hihihi
    comel aper...

    ReplyDelete
  25. cantiknya pelamin...

    moga kekal hgga ke syurga :-)

    ReplyDelete
  26. saya pun suka tengok kombinasi kalernya...menariklah kak..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...