Monday, October 29, 2012

UPDATE BLOGLIST DAKU

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

selama nie akk x pernah nak update bloglist akk , kira2 dah dekat 100 orang yg memang setia menyinggah ke rumah akk , akak sgt2 hargai .. namunnn petang tadi dengan rasa sedih hati , akak terpaksa remove beberapa blogger yang memang kelihatan seperti SEPI sahaja (berbulan2) & privatekan .. x tahu kenapa , bila menyinggah dia memang x update .. soo akak terpaksalah dengan berat hati meremove blog beliau .. minta maaf sgt2 .. bukan kata akak sombong tapi akk nak bagi laluan kepada blogger2 yg segar update dan selalu mengunjungi akak bertapak di blog akak , agar mudah bagi akak membalas kunjungan mereka ..

tapi x semua lah kan .. mana yg SEMPAT memang akak akan kunjung kembali .. sbb dalam sehari tuu akak hanya sempat BW 30-40 buah blog sahaja .. jgn marah tauuu .. insyaallahhh mana yg sering berkunjung ke blog akak , konpermmm akak singgah walau ada masa2 tuu lupeeee huhuh tapi insyaallahhh akak balas jejak kowang punyeee ;)

oh yaaa tanpa SEGMEN atau apa2 .. nak bertanya ada ke diantara uolss yg nak joint bloglist akak , alaa x seberapa pun .. yg benar2 rasa blog akak nie best ( padahal merapuu aje eekek ) bolehlah tinggalkan link uols disini yaa .. segan lak akk nie .. akak bukan lah popular mana .. cuma blogger sederhana sahaja .. . maklumlahh akak nie mudah lupa .. kadang2 tuuu ada diantara uols yg dah kerap singgah tapi akak x letak pun uolss dlm bloglist akak ..huhuhu soryyy sgt2 tau ! .. jgn maraaaaaaa ... maklumlahhh faktor usiaaa ahaksss !!!

ps : akk memang x der moof nak buat segmen .. jgn lupe tinggalkan aje link uols disini .. mana yg dah memang ada x perlah .. mana yg masih lom ada ;)


45 comments:

  1. Menu tab tu bukan M buat sendiri yek..M tempah edit blog dari Cik Rose Cute..semua tu dia yg buat la kak..Cer cuba tanya kat blog dia..Maybe dia bleh gitau nak wat camna kan...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. hai dear .. ngehx3 ..ngade ko dik ;))

      Delete
  3. saya setia dgn blog akak..cuma selalu lmbat terjah...ni dtg marathon ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx fieda setia ngan blog akak ..
      blog fieda pun akk x pernah x miss ;)

      Delete
  4. klik2 astro on the go..

    ReplyDelete
  5. hai kak ieda...tiru komen kak fieda laa.."leh kenalan?"...hiiihi...

    ReplyDelete
  6. err silap lak..bkn komen kak fieda,..komen atas komen kak fieda..hik...sory,...saya pun suka dtg cni,.suka ngan blogger aktif..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngehx3 kan dah salah komen ;))
      yelah akk pun suke kalau blogger rajin update ;)

      Delete
  7. Hah!!! Hah!!! Jgn sesekali meremove kan ina dr list hidup akak tu.. "Walaupun andai nya aku pergi dulu sebelum mu" lalalalalalalaaaa hahahahhahaha lama x merapu kat sini dh.. Rindu giler dendam ngan akak Ina yg pp dia bambam ni.. Muahahhahahahhaha akak, anak teruna akak yg sibulu mata lentik ni dh pandai dh kak.. Pandai "menjawab" ckp ibu dia ni.. Hari2 duk berbahas je ngan ina.. Adoiiiii!! Pening.. ;D tp seronok.. Sunyi hidup dia x ada.. ;) neway, miss u kak ieda.. ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. x inaaaaa .. ina nyee link memang dah terpahat di blog akak ;))
      oh ye kee .. yelah dikk , aqil dah semakin besar kan .. semakin keletah dgn mulutnyaaa
      peneman setia ina dan hubby kan .. nak kena pandai lawan cakap dia ;)
      memang sunyi tanpa anak2 disisi dik .. akak doa selalu agar ina diberi peluang mendapatkan teman buat aqil .. insyaallahh
      semua ditangan allah dik
      dia maha mengetahui ;)

      Delete
  8. Adat la kak..kalo ada blogger xaktif mmg akn d remove la. Sy pon begitu..hihii ;)

    ReplyDelete
  9. Terimakasih...
    100 orang di bloglist? Hebat tu... Segan la pula..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala kak .. segan ape lah ngan saya nie kak
      saya dulu mula ngan zero gak kak ;)

      Delete
  10. saya baru mulakan hidup baru bersama blog baru..

    ReplyDelete
  11. Link akak dah ader, yeayyy..

    (Terfikir gak ngan eida, kejap2 muncul entri baru, akak pulak kdg2 sepi tanpa berita, jika aderpn merapu raban, cer kongsi sikit idea tu, hihihi...)

    ReplyDelete
    Replies
    1. akk x der tips menarik pun kak
      saya pun suke merapu je ekeke ;)
      kdang2 tuu x der idea huhuh

      Delete
  12. stail akak pulak masa bw, ambil masa sikit jengok2 kt bloglist, jika link akak ader, insya allah akak akan masukkan juga teman2 ke dalam bloglist akak kecuali tanpa disedari..

    ReplyDelete
  13. jangan tinggalkan link daku.. wah merayu pulak.... hehe singgah kembali kesini walaupun agak lama menyepi.. huhu... masa sekarang amt2 terhad wt anak2... apapun terbaiklah kak

    ReplyDelete
  14. hehehe..akak dyna nyer ada tak ??? muka tak malu nie :) tq kak join segmen dyna :)

    ReplyDelete
  15. blog saya dh ada kat bloglist akak.. thanks kak :-)

    ReplyDelete
  16. saya boleh join tak kak? :-)

    http://djdanchef.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. Akak, sudila kiranya akak masukkan blog sy dlm bloglist akak...hehe

    wanznoen.blogspot.com

    (^_^)/~~

    ReplyDelete
  18. Akak... tak sudi ke letak link blog sy kt bloglist akk tu :-)
    ieedaz.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. Kita kan tak pernah kisah pun org nak letak kita dlm bloglist or tidak sebab kita takut kita plak tak sempat singgah blog kawan tu....rasa mcm amanah yg berat plak...ahakz....tapi itu pandangan peribadi....

    ReplyDelete
  20. saya nak masuk list hakakkk jugak tau, tapi masukkan link ini

    http://ajumohit.com/feed

    sudikah menerima saya sebagai sebahagian bloglist mu itu? hihihi

    ReplyDelete
  21. Ya Allah kak 30 tu dah kira beruntung gak tuh!! saya 5 pon tak sempat kenkadang tu...sob sob sob hehehe

    ReplyDelete
  22. yay, blog sy msh terpampang di situ.. mekaseh akak.. sy pun jrg update.. sob..sob..

    ReplyDelete
  23. hai ieda...js pun nk join jugak la bloglist ieda tu ye...jgn lupa noooo...hihi..

    dan utk emel alamat ieda tu silalah ke jemarisuri@yahoo.com...cepat2 tau nti terlupa plak js....hihi

    ReplyDelete
  24. assalam ieda..kalau ieda remove pun acik tetap kesini bila da masa dan n3 baru..

    ReplyDelete
  25. sy pn blogger sederhana je kak haha :P

    ReplyDelete
  26. Kita pun nak berkenalan juga kak..sudi²lah masukkan link kita kat bloglist akak.. :D

    ReplyDelete
  27. jgn remove daku kak..hehe

    ReplyDelete
  28. sy nak join bloglist baru..sudila terima kak..


    http://indahitukamu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  29. Kak Ieda, sori if saya jarang singgah blog akak... hehehe...
    saya ni tak brapa rajin update..
    jarang2.. tak cam kak ieda, everday ade je citer, heeee~

    ReplyDelete
  30. hani hari2 singgah blog akak..cuma jrg komen jek..hihi

    ReplyDelete
  31. sehari 30 40 tu memang banyak le, akak pun tak sempat sebanyak itu. mmg ieda rajin sgt. jgn remove akak okeyyy

    ReplyDelete
  32. fuhhhhhhhhhhh semput akak tengok, ramainya peminat eida

    ReplyDelete
  33. sy pun tgh kemas2kan blog kak..mmg nk remove yg dh lama menyepi...

    ReplyDelete
  34. hye kak....

    sy punya blog kak update x? x update x mau kwn kak..huhu...

    #sy pon nk kemaskini bloglist tu..tp x dan lagi..hehe

    ReplyDelete
  35. saya punyer ada kan kak? ada kan kan kan?

    tq kak ieda.. hehe

    ReplyDelete
  36. nsb baik dh updet arini hehe klo tk kena romove gak daku oleh kak ida ni hiksss...

    ReplyDelete
  37. saya pun selalu jgk ke sini. lambat je la dtgnya. ngeee...

    ReplyDelete
  38. available lg x ni kak..mmg nak la bertapak kt blog akak ni hehehe

    http://winkwinkwinky.blogspot.com

    ReplyDelete
  39. Akak jangan lupa link blog saya kikiki

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...