Tuesday, October 23, 2012

UNIQUES & VIEW MINGGU LEPAS

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

minggu lepas memang akak sibuk .. x dpt nak BW ... x dpt nak update selalu .. x dpt nak balas kunjungan uolss .. sedeyyy tau ! ... soo ini sahaja pencapaian utk minggu lepas .. even minggu nie punn keadaan kelam kabut lagi ... tapi rasa syukur sgt2 kerana uols semua sentiasa setia mengunjungi akak .. ;)


akak x ingat dah apa beza uniques dan views tuu .. ;))




tapi yang paling kelakar , ramai juga yg mencari topi diatas tuu .. ahahhaha .. ader erkk akak buat entry pasal nie ... hurmmmmm x ingat dahhhh .. kalau ada punn ia sekadar informasi untuk kita menambah ilmu kita .. itu sahaja .. x lebih dari itu ..

oh yaaa .. hari nie di pahang , kebanyakan org dah mula bercuti , sbb esok adalah hari jadi Sultan Pahang , kira cuti bergandalah kan .. soo khamis kebanyakan pejabat ambil cuti tersepit .. dan Jumaat kita akan menyambut Hari Raya Aidiladha ... x sabar rasanya nak cuti kan .. bahang raya tuu dah terasa sana sini bila di pejabat nie dah ramai yg bercuti ! ... huhuhu ..nak balik awal lah hari nie ! aci tak ... ???

oh ya ada yg bertanya tinggi2 uniques & view nie , ada akk dpt BE tak ??
huhuhu jawapannyee ..

DAH 4 BULAN BE X MENYINGGAH !
memang adalah sikit majuk ngan MR NUFF nie ... :(

18 comments:

  1. TAHNIAH KAK, wahhhh tinggi UV klik tu kak, BE ada dtg tak kak? kekdg rasa patah hati ngan nuff ni huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  2. fuyoooo..tinggi btl.. tahniah kak!!!

    ReplyDelete
  3. Tahniah kak..
    tinggi gak UV akak tu..
    keep on blogging kak..^^

    ReplyDelete
  4. ramai tu pengunjung blog akk..
    sy punya nak cecah puluh pun ber de'eh hehe tp takpelah tulis blog pun saja suka2..

    ReplyDelete
  5. As salam Kak Ieda,

    Wah, hebaknyee! Tahniah kak :)

    ReplyDelete
  6. amy ada 1 be running skrg nie..hehe..

    amy pun xtau pe beza 2 tu..

    ReplyDelete
  7. tahniah kak....tinggi jugak uv akak...sy nih ciput jer....

    ReplyDelete
  8. Waah tahniah.. ramai betul pengunjung Ieda ya..

    Tak per nanti ada laa BE tuh.. :)

    ReplyDelete
  9. wah banyak tu..sy dpt cecah 100 seharipun dah kire banyak dah...

    ReplyDelete
  10. Okla tu kak, mantap ha trafik :)
    Usaha sikit dah cecah 1,k :D

    ReplyDelete
  11. nuffnang kasik peluang kat saya plak kak... hehehehe

    ReplyDelete
  12. nnti dtg rumah saya ye... :)

    ReplyDelete
  13. unique tu yg singgah blog akak, view tu yg duk refresh blog akak...

    yg dikira adalah unique tu...BE akan bertandang jika unique tu byk...

    tapi saya tgk unique akak ni banyak, takpe lah kak, jap2 lagi kang muncul lah BE tu...

    tahniah kak!!

    ReplyDelete
  14. akak tinggi la UV tu hehehe...tahniah

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...