Sunday, October 7, 2012

TIADA LINK BACK !

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

rasanya dah 2-3 kali juga akak norhaizan nie mengomen di entry akak , tapi sayang berkali2 juga akak cuba mendapatkan back link beliau , namunnn hampa ....


kalau keluar macam nie .. kosong .. macam mana nak jejak kembali kak ??
dan akak perasan ada beberapa orang lagi blogger yang masuk blog akak , tapi bila klik kat nama di komen blog akak nie , akan kuar macam nie .. tapi sayang x ada link blog mereka .. huhuhuh macam mana saya nak kunjung kembali ?? macam mana saya nak follow anda kembali ??

ps : dah petang2 nie internet OK sikit .. kalau tidak rasa nak hempas aje komputer nie ekekek .. soo tgh pulun BW nie .. lalalallala mood : harap2 intenet ok lahhhhhh sampai mlm !


16 comments:

  1. Akak pun follow blog ni & beberapa kali gak komen kat blog ieda ni...tapi tak da lawatan balas mungkin sebab yang sama...
    Kali ni akak bg link nya...
    http://my-mintroom.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Aah kena igt2kan blogger yg lain, ada juga yg jenis private profile, jadi susah nk terjah balik melainkan ditinggalkan linknya dlm cbox

    ReplyDelete
  3. saya pun menghadapi masalah mcm akak.Yg takde link tu susah kita nak balas kunjungan komen or follow dorg

    ReplyDelete
  4. akakpn hadapi masalah yang sama, kalu boleh nak jugak buat kunjung balas, sekurang2nya bagi menghargai mereka dan ucapkan terima kasih.

    ReplyDelete
  5. back link izan
    http://izan-az.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. wahhh....rasa nya ramai yg mcm tu lah....kenapa erk.....den ada blogger yg mai...tapi bila klik link jadi mcm tu gak......awat lah lagu tu...

    ReplyDelete
  7. ok la 2 akak. sy kat cni nih lagi la. kalo dpt pon time sbuh 2 pon ptus2 :(

    ReplyDelete
  8. wani pun ada gak yg komen tp xder link back...tu la xtau nk jejak cmna blk hehe

    ReplyDelete
  9. a.a..kak...ada kat google jek

    ReplyDelete
  10. klu line tenet lembap memang rasa cam nk hempuk2 je pc kan kak.. hehe..

    ReplyDelete
  11. Betul kaka pun dan replied kat kotak komen kakak dgn harapan dia maklum. Norhaizan rajin komen diblog kakak juga sejak Sept tapi kakak tak dapat jejaki dia balik..

    ReplyDelete
  12. betul lah KA pown dha email kat dia tp xde reply

    ReplyDelete
  13. memang banyak blog yg tak ada link..susah nak terjah balik..jangan divop kita ni sombong sudahlah..

    ReplyDelete
  14. saya pun selalu gak kena camni..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...