Wednesday, October 10, 2012

SIAPALAH YG BERTUAH MENJADI SURI SYAMSUL YUSOF

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

salam sejahtera semua kawan2 ... wow .. buka2 berita online aje dah ada kisah mamat kaya sorang nie dah rasa nak kawin ! .. waaaaaaaa soo ape layie gadis2 di luar sana .. masih sempat layieee .. ekkeke 
seyess teruja baca kisah pengarah muda aka jutawan filem skrg nie .. kejayaan berganda2 kan .. sgt2 bangga dengan pencapaian anak melayu kita sorang nie .. ;)) berkat dgn doa ibu dan ayah kann ;)

Syamsul Yusof Sudah Sedia Kahwin


SHAH ALAM: Pengarah dan pelakon Syamsul Yusof mengakui bersedia untuk meneruskan fasa kehidupannya ke alam rumah tangga selepas melihat kerjayanya dalam bidang seni semakin kukuh.

Syamsul atau nama sebenarnya Mohd Syamsul Yusof, 28, berkata, selepas pelbagai kejayaan dan pengiktirafan yang diraih terutamanya sebagai pengarah, hatinya sudah mula terdetik untuk menggalas tanggungjawab sebagai seorang suami pula.

"Alhamdulillah, pada usia muda sebegini, terasa seperti mimpi sahaja apabila filem-filem saya diiktiraf dalam negara ini. "Segala usaha selama ini dengan bantuan ayah dan krew produksi membuatkan saya berdiri kukuh seperti sekarang.

"Dan kerana itu, sekarang hati saya mula terdetik untuk ke arah itu (berkahwin). Mahu kahwin dan cepat-cepat dapat anak," katanya.

petikan : DISINI

semua ada .. kaya .. handsome .. budi bahasa ?? perilaku ?? hurmmm rasanya dia ok .. cuma kalau beriman tuuu ... hurmmmmmmm who nowss kann ?? kita sama2 doa agar dia dpt menjadi muslimin yang beriman dan berjaya .. seterusnya menjadi contoh kepada remaja2 di luar sana ;))

25 comments:

  1. Siapalah gadis yg bertuah tu kan.

    ReplyDelete
  2. hmmm tak kisah la ...
    sape2 pun ...

    ReplyDelete
  3. sapa2 yg kosong tu cepat2 le g risik.. (hurmmm boleh ke?, merapu raban lak akak ni....)

    ReplyDelete
  4. sape lah bertuah tu kan kak
    untung badan

    ReplyDelete
  5. Ader gak terbc kisah dia nih 2-3 bln lps. Katanya makwe dia org biada2 jek n tgh study lg. Siapalah gerangannya gadis itu

    ReplyDelete
  6. Rasanya aritu dia kata dia dah ada gf kak..Hehehehe~ Elok la tu, ex-gf dia Diana Danielle pon nak kahwin dah kan..

    ReplyDelete
  7. siapakah gadia yg diidam..hehehehe

    ReplyDelete
  8. untunglah spa dpt dia.. moga beliau jd muslimin yg beriman.. aminn

    ReplyDelete
  9. Siapakah gadis yg bertuah itu...

    ReplyDelete
  10. Kak Ieda...
    hari ini saya seronok sgt, check up tadi HB saya naik..hehehe...
    n sonok yg kedua, Samsul yusof nak dekat kawen eh... elok sgt tu.. hope dia dpt jadi pemimpin / suami yg baik...

    ReplyDelete
  11. kalo diri ni bujang nak la..kekekeke....untung la sape dpt :)

    ReplyDelete
  12. Alaaaaaaaaa..terlepas sudah..heheheheehhee...

    ReplyDelete
  13. aduh kak...dah le hensem kaya lak tu....mmg bertuah le badan...ape yg pasti, biar laa rumahtangga tu berkekalan abadi kan....tu yg penting....

    ReplyDelete
  14. smoga dia jd iman pada isterinya nanti..hhe

    ReplyDelete
  15. kita doaka yg terbaik utk dia...

    ReplyDelete
  16. owh abg sol...sy minat kt beliau..tp kompem beliau xminat sy munye..hihi

    ReplyDelete
  17. Sapalah gadis bertuah tu.

    ReplyDelete
  18. wahhh.. nak g merisiklah macam ni.. hahahaha...=P

    ReplyDelete
  19. ye la mmg bertuah sape yg dpt dia..

    ReplyDelete
  20. harap yang kahwin dgn dia bukan sebab harta

    ReplyDelete
  21. mmg ternanti2 siapakah gadis itu :-)

    ReplyDelete
  22. Rasanya...gf samsul nie tgh belajar lagi...Bertuah siapa yg dapat samsul nie kikiki

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...