Friday, October 5, 2012

SELAMAT ULANG TAHUN SAYANG !

بِسْمِ اللهِ الرَّمنِ الرَّحِيمِ


salam semua

alhamdulillahh , di hari jumaat yg indah ini , ingin ku ucapkan selamat ulang tahun buat insan tercinta ini , abang ! selamat ulang tahun bang , sekajap sungguh masa berlalu kini menganjaknya usia mu , isteri mu ini sentiasa mendoakan agar dirimu dpt menjadi suami yg soleh , yg lebih bertanggungjawab dan menyayangi kami sepenuh hati mu ... tiada kata melainkan kami sentiasa akan menyokong abang dlm apa jua keadaan ....






hanya satu ku harapkan abang , kenangilah selalu kebahagiaan  , keriangan dan kasih sayang yang terpancar di wajah anak2 kita , jangan dihancurkan semua ini , jgn di hampakan semua ini ... kita sama-sama lalui walau terasa amat payah ... kita sama-sama berdoa walau tidak tahu bila ia akan berkesudahan .. kita sama - sama berusaha agar allah sentiasa melindungi ikatan ini ..

SELAMAT ULANG TAHUN SAYANG ! .. MOGA DIRIMU SENTIASA DI BERKATI DAN DIRAHMATI ALLAH .. DIPANJANGKAN USIA ... aminnnnnnnnnn




ps : hari nie tempat akk x der internet lagi huhuh .. alamatnya BW dgn tab lahhh ... aduhh siksanya .. slow2 lah yee akak BW .. ;))




23 comments:

  1. Amin Ya Rabbal 'Alaminnnn. :)

    ReplyDelete
  2. selamat ulangtahun juga.. aminnn.. semoga doa termakbul.. =)

    ReplyDelete
  3. selamat ulangtahun buat suami eida..

    hubby ader baca tak coretan ini? sekurang2nya dia tau isi hati isteri tersayang..

    ReplyDelete
  4. wah...romantika d romania gitewwww...:). Pepun hepi bday jugak tuk ur hubby!!!

    ReplyDelete
  5. Selamat ulangtahun juga kakak titip di sini buat suami ieda.

    Suka kakak tengok Zahrien atas riba bukan main manje dan sengihnya dia:)

    ReplyDelete
  6. slmt hari jadi buat suami k.ieda ya

    ReplyDelete
  7. So sweet. Selamat hari lahir buat sumai akak.

    ReplyDelete
  8. moga doa isteri solehah diperkenankan Allah swt. amin

    ReplyDelete
  9. @kak tini (umialya) hhuhuhu kakak , hubby ieda x pandai buka blog kak huhu

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum Ieda

    Selamat hari ulang tahun....

    Amin amin amin

    ReplyDelete
  11. hb utk hubby kak...moga dirahmatiNya...:)

    ReplyDelete
  12. aaminn...mg suami kak ieda sihat selalu dan bahagis bersama kak ieda dan anak2...mg rumahtangga kalian aman bahagia....

    tercuit rasa,..gaduh-gaduh manja resam rumahtangga...asal saling percaya dan memahami...selamanya kan kekal bahagia...

    ReplyDelete
  13. hepy besday wat hubby kak ieda...smuge beliau akan jd ketua keluarga yg btggungjwb & stiasa mbhgiakan keluarganya :)

    ReplyDelete
  14. heppy birthday abang. eh, abang pulak!!!

    ReplyDelete
  15. selamat hari lahir untuk sumai akak..muga berkekalan bahagia akak dan suami

    ReplyDelete
  16. selamat hari lahir buat cik abg kak ieda.... walaupun cik abg tau tak baca komen ni....tp nk tulis gak ~ Abg jagalah kak ieda dan anak2 baik2 yea! :)

    ReplyDelete
  17. Selamat Hari Lahir buat husband akak..sweet sgt kata2..;)

    ReplyDelete
  18. slmt ulangthn klahiran buat abg akak...

    #umor brp dh tu? nmpk muda.....hehe

    ReplyDelete
  19. hepy belated besday utuk suami akak

    ReplyDelete
  20. Happy birthday untuk suami akak....pakai tab susah sikit nak blogwalking huhuhu asyik salah type jet...

    ReplyDelete
  21. selamat hari lahir buat suami akak..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...