Friday, October 5, 2012

PENGOMEN HEBAT SEPTEMBER INI

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

dah lama akk nak wujudkan pengomen tegar blog akak nie .. tapi selalu sgt x menjadi , x tahu mana silapnyaa , sehinggalah macam2 yg akak lakukan .. (ecehh mcm dlm drama lakk diolog tuu ekekek ) .. haa akhirnya , berkat dari pertolongan blogger JEMARI SURI akhirnya menjadi juga .. terima kasih x terhingga akak buat beliau .. dia sampai buat entry khas utk bantu akk , sgt2 terharu lah ;))

haa nielah dia TOP COMMENTERS bagi blog akak bulan SEPT nie .. 
terima kasih x terhingga akak buat mereka semua .. mereka semua adalah blogger hebat2 belaka .. x pernah jemu menyinggah dan memberikan komen di entry akak .. sgt2 terharu .. 



terima kasih buat mereka 

jom kita skodeng blog mereka , rasanya ramai yg dah kenal koot mereka2 nie .. 







 







terima kasih juga buat kamu .. kamu .. kamu dan kamu yang juga selama nie sudi masuk , baca dan komen entry2 akak .. sgt2 terharu ok ... insyaallah kalau ada rejeki akk akan sediakan hadiah buat next pengomen tegar blog picisan nie ;)

ps : sorry x dpt nak letak header mereka disini , pueh akk nak upload pic semalam di rumah .. internet macam HAMPEH ! huhuhu sakit ati .. loading utk 1 pic sahaja amik masa 20 minit huhuh .. pueh menunggu last2 page cannot display ! ... herghhhhhhhhhhhhh bengang rasanya .. :( insyaallahh next top comment akk nak bg adiah .. cuma x tahu lagi adiah apa .. kita tgk aje lah nanti .. ;))

27 comments:

  1. alhamdulillah...tahniah semuanya ye kak :)

    ReplyDelete
  2. cam x caya akak dok dlm carta no. 3..

    ReplyDelete
  3. salam Ieda.Mereka ni mmg rajin tinggalkn mesej...kdg2 k.atie jer xsempat nk balas kunjungan.

    ReplyDelete
  4. Cr no satu ke....hihihi...thanks kak ieda....saya memang suka singgah sini...

    ReplyDelete
  5. tahniah ,..mereka mmg hebat

    ReplyDelete
  6. Congrats utk mereka semua..:-)gr

    ReplyDelete
  7. amy xmsk dlm list ke? kena kuat komen lg nie..hehe

    ReplyDelete
  8. Tahniah pada pengomen hebat september

    ReplyDelete
  9. Ho ho ho..tak pandai nak buat summary macam ni...

    ReplyDelete
  10. pengomen tegar tu...xleh lawan...

    ReplyDelete
  11. Tahniah untuk mereka semua!!!

    ReplyDelete
  12. Tahniah kpd yg terpilih...

    ReplyDelete
  13. tahniah kepada mereka semua!

    ReplyDelete
  14. Tahniah..! Tegar sungguh tuu. hehehe

    ReplyDelete
  15. kadang2 skodeng blog orang tapi tak tinggal komen sebab no komen!

    ReplyDelete
  16. aik.. saya pun tersenarai ke.. hihii

    ReplyDelete
  17. aik.. saya pun tersenarai ke.. hihii

    ReplyDelete
  18. Wahhh2 byk juga mereka comment tu ^^
    nak terjah lah satu2 nnti ;D

    ReplyDelete
  19. tahniah..

    hehhe saya belum tegar lagi kak ieda :)

    ReplyDelete
  20. Wah hebat... One day nnt nak jd top komen Kat Sini hhehe

    ReplyDelete
  21. a'ah lah kak..
    mcm dah sinonim je dgn nama2 mereka tu.hehe

    ReplyDelete
  22. akk sory lama x dtg,asek update je.jarang nk BW.nk BW je ank mintak susu.ehehe

    ReplyDelete
  23. Tahniah buat mereka semua.

    ReplyDelete
  24. mereka semua mmg pengomen hebat..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...