Monday, October 29, 2012

NASI LEMAK : BADAN RASA LEMAU

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

selamat pagi semua ... apa khabar uolsss ?? hari nie akk EL .. badan rasa lemah semacam , pagi2 tadi pusing mata ... memang badan rasa nak demam dari mlm tadi .. x tahulah kenapa .. nak kata makan daging banyak , tahun nie kami sepi ngan daging korban ! ... soo memang x muay manalah daging dan tulang korban .. nak sakit kann nak buat macam mana .. nak elak punn x boleh .. janji x berlarutan .. pagi2 nie ambil panadol lagi .. rehat2 kan diri .. pagi2 lagi hubby dah kuar .. sbb rasa tekak macam nak makan nasi lemak berdaun pisang .. alhamdulillahh .. dia belikan .. syukur sgt2 .. seronok tgk nasi lemak .. tapi bila makan rasa payauuu jee uhuhuhu

 nasi baik sambal x manis .. soo sedap lah jugak di tekak walau rasa payau ... nasi lemak nie rm1 satu ... ;) kalau x demam .. mauu makan 2 bungkus ! .. ;))

kuih ape nie ?? macam tahu2 je hubby belikan akk kuih nie .. sebab minggu lepas , akak ada cakap ngan dia nak sgt makan kuih nie .. dah lama x makan .. syukurrr dia belikan pagi nie .. :))
uols panggil kuih nie kuih kasturi ke kusui nieee ??

ps : pagi nie2 walau bdan rasa lemau .. nak juga online .. entry dah banyak dlm draff , hanya tekan publish sahaja .. nanti2 akak BW ye ..

20 comments:

  1. kuih kasui.. betul kan??

    rehatkan badan, insya allah nnt cepat kebah demam tu

    ReplyDelete
  2. kuih kasui, sedapp fav saya tu..kiranya ramai lagi la cuti hari ni ek..ikutkan saya nak jugak cuti harini, lemah je badan bila balik rumah tapi gagahkan diri gak la g kerja..

    ReplyDelete
  3. assalam ieda..makan ubat dan rehat ye

    ReplyDelete
  4. hmm...dap nya kuih kasui tu..terasa-rasa plak kat mulut ni..

    selamat beristirehat dan moga cepat sembuh.. :D

    ReplyDelete
  5. A'a, Myra panggil kuih Kasui jugak... :) Lama tak makan..

    Pagi tadi makan nasik lemak jugak :D

    Semoga akak kembali sihat ye :D

    ReplyDelete
  6. kitorg pgl kuih kasui...sedap kalo mkn tue. get well soon kak..

    ReplyDelete
  7. isnin jer lemau....lemau jer isnin....ahakz

    ReplyDelete
  8. kami baru sampai pkl 2 pagi tadi. jam 8 jam. hu3... ari nih ader korban kat opis plk. bgn pkl 530 pagi. dh la tido pkl 3. peninggggggggggg

    ReplyDelete
  9. Sedap tgk nasi lemak tu..
    take a good rest kak..moga cepat sembuh..

    ReplyDelete
  10. Tahu ieda tak sihat jadi semua hubby ieda belikan.. moga cepat sembuh ieda.

    Kakak panggil kuih kosui ieda..

    ReplyDelete
  11. aduhaiii sedap2nya...
    kuih kaswi ka??

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum Ieda

    kat rumah saya pun masih ada nasi lemak harga RM1.00

    ReplyDelete
  13. Kuih kaswi Kalau tak silap M...dok tgk kat blog masakan tu la namanya.. Mulut payau ni makan apa pun tak best kan

    ReplyDelete
  14. Sedapnya kuih tu kak. Kuih fav. tu. Dah lama tak makan.

    Semoga cepat sembuh yer kak.

    ReplyDelete
  15. adeh kak sedapnyer nampak....la sian akak moga cpt sihat k

    ReplyDelete
  16. kak..nasi lemak rm1 mmg buat saya telan air liur..tu kuih kaswi kan kak..

    ReplyDelete
  17. alahaiii teringin plak nmpk kuih ni.. :-)

    ReplyDelete
  18. sedapnya nasi lemak...semoga akak cepat sembuh..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...