Thursday, October 4, 2012

KU KESIBUKAN ~ ABBY , MEMEY & NORMAN SEMAKIN BAHAGIA

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

huhhuhuh , dah malam nie baru dpt online kawan2 ... sedeyyyy .. di pejabat arinie , satu hari x der internet .. akak terPAKSA guna tab utk BW .. bayangkan betapa siksanya berBW dengan TAB ! ... hooohooh .. sadisss .. dah lah banyak kerja .. time2 rehatlahh nak release kan tension dengan BW kan .. sekali internet down .. huwaaaaaaa benggang je ... 

kerja toksah cakap lahhh , sentiasa ada .. kebetulan program akak UiTM tgh periksa final , kami sibuk dengan progress key in markah di laman web UiTM dan yang terbaru , baru sahaja habis meeting berkenaan Pra Konvo utk program kerjasama .. huhuu semua nak buat pada 19 Oktober nie .. ha bayangkan betapa sekejapnyaa waktu yg diberikan kepada kami ! ... TAPI ... kerja tetap kerja .. cayuk2 .. x baik mengeluh kan .. walau dah rasa bahang kepenatannya :))

ok2 .. kalau cerita pasal kerja x akan habis .. malam2 macam nie time nak release segalanya , seronok berblog kerana setiap entry kita akan di komen oleh kawan2 .. terasa sgt bahagia bila membaca komen kawan2 tau ! .. tuu yang membuatkan akk x jemu2 menaip walau ada kalanya merapu kan kan kan .. haaa nie nak up kisah pasangan MEMEY & NORMAN nie .. alhamdulillah sgt2 mereka berdua dah lama berbaik dengan ABBY .. seronok pula tgk pic mereka nie ;))


KUALA LUMPUR, 3 OKT 2012: Pelakon Memey Suhaiza dan Abby Abadi yang sebelum ini telah berjaya meleraikan persengketaan mereka pada ramadan lalu kini dilihat semakin akrab dan sering berhubungan di antara satu sama lain.

Malah, kedua-dua mereka dilaporkan telah menghabiskan masa di Genting Highlands pada hujung minggu dengan ditemani Norman Hakim dan anak-anak. Perkara ini telah dikongsi sendiri oleh Memey yang kini sarat mengandung 5 bulan pada majlis pelancaran Kempen Semarak Cinta untuk saluran Astro Ria di Flora Café, Hampshire Place, semalam.

Pasangan ini telah diterbangkan ke Medan, Indonesia untuk berbulan madu dan menyambut ulangtahun perkahwinan disana.

"Selepas pertemuan pada ramadan yang lalu, hubungan kami bertambah akrab dan kami juga selalu berhubung. Insya Allah kalau tiada aral melintang saya dan Abby akan bercuti ke Beijingpula dalam masa terdekat ini.

"Boleh dikatakan sekarang ini kami berkawan baik sebab memang kami sering berjumpa dan menghabiskan masa bersama anak-anak. Hujung minggu lalu pun kami ada bercuti ke Genting Highlands.

"Sejujurnya saya bersyukur dengan apa yang berlaku sekarang dan tak sangka Allah memberikan kurniaan sebegini buat kami berdua, Alhamdulillah,"cerita Memey mengenai hubungannya bersama bekas isteri Norman Hakim itu.


sumber : LINK


susah nak jumpe zaman sekarang BEKAS isteri yang sanggup berbaik dengan BEKAS suami macam nie .. sgt2 teruja bila baca dan melihatkan kebahagiaan abby sekarang nie .. akak percaya , semua ini demi anak2 mereka kan kan kan .. agak2 kalau kena kat kita mcam mana ?? bukan kahh ABBY boleh dijadikan contoh buat mereka2 yg berpisah dengan pasangan masing2 .. ;))

ps : haaaaaaaa nak BW kejappp .. nak pulun habis2an nie ekekek .. tapi ujan niee .. risau lak petir .. hurmmm tgk lah nanti nieee .. :))

16 comments:

  1. Aah betul tu ^^
    semoga ada jodoh mereka utk bersatu semula :D

    ReplyDelete
  2. di sbalik ape yg blaku ader hikmahnya..hope, dorg kekal bhgia cmni :)

    ReplyDelete
  3. di sbalik ape yg blaku ader hikmahnya..hope, dorg kekal bhgia cmni :)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah.. smoga terbuka hati abg norman ngan kak abby bersatu kembali demi anak2.. :)

    ReplyDelete
  5. Agak2 klu Abby rujuk semula ngan Norman..memey kasi tak?Ya la dah baik camtu...apa salahnya kan?demi anak2....:)

    ReplyDelete
  6. kalo kene kt sweety mmg xleh la nk bebaik bagai..huhuuhuh.. tpi mnta d jauhkn la cerai berai ne..

    ReplyDelete
  7. terbaca juga tadi paper pasal diorang ni...

    huhu



    salam ziarah ye... :)

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah...susah nak jumpa ex wife berbaik dgn ex husband and bini husband.

    ReplyDelete
  9. moga kekal bahagia diorg nie..

    ReplyDelete
  10. abby dah istiqamah utk berubah. semoga dia terus kuat dan cekal. jadikanlah dia contoh utk memaafkan org lain kan...

    ReplyDelete
  11. Itu yang terbaik.. harap-harap berkekalan..=D

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah mereka dah baik...xder lg sengketa kan :)

    ReplyDelete
  13. Tumpang gembira untuk mereka....Alhamdulillah....buat apa nak musuh2...jalan hidup kita...memang sudah tertulis dan di atur oleh Allah....

    ReplyDelete
  14. seronok tgk mereka dh baik mcm ni..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...