Monday, October 1, 2012

HARI SUKAN SEKOLAH KAKAK & ANGGAH

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua 

fuh fuh fuh .. baru nie lah dpt online .. huhu tu punn dah sampai rumah haa .. macam2 kerja kena buat di opis .. kebetulan hari nie hari isnin , banyak benda nak kena settlekan .. hantar carrymarks ke UiTM , semak , print out .. tu punn macam2 hal yang x lengkap .. aduhhh nak buat macam mana kan .. dah tanggungjawab .. kalau tidak x namanya kerja .. 

dah tuu hari nie internet di pejabat ONN & OFF .. tersengguk2 , sekejap boleh online , sekejap tidak , nak2 bila nak buka blog akk nie .. macam tahu2 akk ada banyak kerja jadi dia x izinkan ekke ;) hurmm terpaksalahh abaikan kejap BW .. waktu rehat pun sama .. x leh nak BW .. makan sambil buat kerja .. aci ! .. huhuhuhu ;))

haa ok2 .. kita lupakan kisah di pejabat , nie dah santai2 di rumah malam2 nie adalah masa nak balas kunjungan kawan2 pula .. sambil2 update agar blog x sunyi kan .. x biasa biarkan blog sunyi sepi nie ;)) hurmm nie nak up kisah sukan di sekolah kakak dan anggah .. alhamdulillah sgt2 meriah .. sek mereka nie sek cina , soo memang x ramai , nak2 sesi persekolahan hanya sampai darjah 6 .

soo pelajar pun x ramai .. pagi ahad tuu akak bersemangat nak tgk anak2 bersukan , walau x dtg pagi2 buta .. konon nak tgk amanina masuk acara lontar peluru dan tarik tali .. maklumlahhh BIG GURLS !!! ;))


anggah banyak masuk acara sukaneka aje .. siann anak dara akk sorang nie , dia cakap cikgu x pilih dia utk acara utama .. x perlah nak .. x kesah punn .. 
senang citer ekeke 


pelbagai acara .. lumba lari 100 & 150 ..





lari dlm guni .. masuk air dlm botol dan tarik tali .. lelaki dan wanita ..
haa acara nie amanina ada masuk .. nanti akak up citer dia next entry .. sgt2 lucu sbb akk yg terlebey xcited .. macam zaman akak sekolah2 dululahh ;))


kakak dan kawan baik nyaaa .. katanya BFF dia nie cantik dan kecik molek .. aduhai anakkk memang jauhh beza ko dan BFF ko nak huhuhu


anggah dan BFF dia .. tapi katanya BFF dia macam2 perangai .. ada yg suke berdengki .. hurmm macam2 lah nak oiii .. janji ko bahagia .. jangan gaduh2 sudah .. tgk kan dia nie .. besar dari kawan2 dia kan .. 
pendek kata anak2 akk semua besar2 lahh ekkee ;))



20 comments:

  1. bestnya kak dpt tgk anak2 bersukan. izan ni bila dah beranak kecik ni tak dan dah nak pegi tgk sukan2 bagai. en hubby ajelah yg memeriahkan suasana...

    ReplyDelete
  2. biar big gurls janji sihat kak kan...:)

    ReplyDelete
  3. Bestnya tgk budak2 bersukan semua ;D
    dulu pun masa kt sekolah rajin join mcm2 acara bila dh besar ni makin malas la pula xD

    ReplyDelete
  4. tengok gmbr ni teringat masa sekolah rendah dulu :')

    ReplyDelete
  5. syoknya bersukan...sek rendah dulu ingat lg dapat adiah tupperware...;p

    ReplyDelete
  6. selalunya sukan sekolah buat awal tahun, sekolah ni buat hujung tahun pulak ye.

    ReplyDelete
  7. wah... teringat lak time sekolah dulu2.. hohoho

    ReplyDelete
  8. time sukan adalah waktu y terbest masa sekolah dulu...

    xpe kak..apa y penting anak2 sihat kan..

    ReplyDelete
  9. Salam Kak Ieda, takpe kak, walaupun badan along semangat, banding, kawan baik dia yg kecik molek tu, janji hati same2 baik.. budak2 ni kene pandai berkawan, kalo tak, mau gadoh je...huhuhu...

    ReplyDelete
  10. suka sgt dengan rambut angah tu...jenis lembut jer.nmpk perang pulak tu.

    ReplyDelete
  11. tibe2 yui rinduz zaman cmni..hihi.

    ReplyDelete
  12. besar tp sihat takpa kak...:-)

    seronok tgk sukaneka... zaman sek dulu je last main.. hihi

    ReplyDelete
  13. besar tp sihat takpa kak...:-)

    seronok tgk sukaneka... zaman sek dulu je last main.. hihi

    ReplyDelete
  14. amalina dpt medal tak tu?
    chaiyokkk, bagus la dpt gak kuokn peluh..

    ReplyDelete
  15. budak2 kan memg byk kisahnya bila dgn kawan2..

    ReplyDelete
  16. anak akak skola cine rupenye ye...

    mesti terer ckap mandarin ni..huhu

    ReplyDelete
  17. sport day memang seronok...lebih seronok bila tgk aksi ibu bapa yg bagi sokongan padu pada anak-anak..

    ReplyDelete
  18. tgk sukan ni tingat time sek dulu...sukan sekolah hehe

    eh kak besar xper janji sihat walafiat sudah la :)

    ReplyDelete
  19. aiii..tetiba teringat zaman sekolah2 dulu..hihihi

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...