Tuesday, October 2, 2012

FEAR FACTOR MALAYSIA ~ NAIK RANTING KERANA DIA !

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

aduhh lambat layiee update kan .. huhu baru habis meeting akk nie .. fuh ... macam2 hal berlaku nak2 final exam nie .. hurmm x perlah tolak tepi semua ekek .. janji kerja jalan macam biasa .. kalau cerita pasal kerja x pernah habis kan ;)

nie nak cerita pasal program HOT yg akan ke udara di televisyen kita nieee .. haaaaaaaaa malaysia memang suke tiru negara luar ekekke .. x perlahh xperimen kann , kalau tidak mana tahu rakyat malaysia berani kan ;) think positif ekkee .. haa kali nie kita boleh saksikan artis malaysia .. sakan bergalook dlm Fear Factor nie .. hahahhaa kita tgk siapa berani dan siapa yg hanya nak kejar glamer aje .. ha akak x tahulahhh sure ranting rancangan nie naik .. nak tahu sebab ape ???


GOMBAK: Perkara-perkara jijik dan aktiviti-aktiviti yang menyalahi budaya negara ini tidak akan ditonjolkan dalam program Fear Factor Selebriti Malaysia membabitkan selebriti tempatan.

Pengurus saluran Astro Ria, Raqim Ahmad Ramli berkata, pihaknya amat peka dengan isu yang melibatkan sensitiviti penonton dan tidak akan mengikut format program itu yang mendedahkan peserta dengan perkara-perkara tidak senonoh.

"Jika melihat format program asal, peserta akan diuji dengan memakan benda-benda yang menjijikkan, tetapi ia tidak akan berlaku dalam program ini.


nak tahu sebab apa program ini akan NAIK RANTING ??? ia adalahhhhhhh kerana
jejaka bawah ini adalah PENGACARA nyaaaaaaaaaaaaa lalalallala


v



v



v



v



v



v


Fear Factor Selebriti Malaysia merupakan sebuah program popular antarabangsa yang menguji ketahanan mental dan fizikal peserta, namun ia diubah suai mengikut kesesuaian budaya masyarakat Malaysia.

Selain itu, pihak Astro telah memilih Aaron Aziz sebagai pengacara bagi mengendalikan program yang akan disiarkan di Astro Ria dan Mustika HD nanti.

info ; mstar

sekarang nie AARON nie tgh hot kan .. dik ADAM & HAWA .. haa memang waktu sesuai lah kalau astro ambil dia jadi pengacara pula .. adehhhhhh macam2 cara nak tarik hati peminat & penonton ;))


17 comments:

  1. femes balik aoran aziz nie, drama adam hawa,,memg xmiss tgk stkt nie..

    ReplyDelete
  2. er...tak minat pun kat dia..

    ReplyDelete
  3. Waaaaaaaa..abg aaron jd host???...mmg falsya akan ngadap je la dpn tv..hahahahaha..

    ReplyDelete
  4. jadi pengacara pulak ke aa ni? makin meletups dia ni

    ReplyDelete
  5. Betullah ieda kalau Aaron jadi pengacara memang rating mesti tinggi..

    ReplyDelete
  6. hot mcm mna pun rncangan tv fieza la slu ketinggalan...sebok kan ntah apa2 lg..huhu..mcm best je dgr review..!

    ReplyDelete
  7. ha???? AA kah???

    OH MY GUCCIIIAAAA!!!!

    ReplyDelete
  8. lagi bara la si zed zaidi ngan aaron ni haha

    ReplyDelete
  9. betul la kak Ieda, mmg tak sabar nak tgk episod sterusnya hehehe.. sebab Dia Aaron Aziz, huhuhu.. laku kan dia skrg... walaupun dah ada isteri n anak2..tetap saham naik! heeee~

    ReplyDelete
  10. tak tau pulak AA jadi host..

    skang die mmg tgh pemes..kt era pun die jadi dj kan..sib baik sy tak brape minat..huhu

    ReplyDelete
  11. tak nak tgk AA..nak tgk peserta jer..hehehe

    ReplyDelete
  12. abam aaron. saya tak berapa pun berkenan dgn dia. tgk adam dan hawa pun tak.

    ReplyDelete
  13. fear factor slalu gak layan...wah ada versi malaysia harus tgk la tambah abg hensem jd pengacara muahahaha :p

    ReplyDelete
  14. pandai betul astro atur strategi ye.

    ReplyDelete
  15. Terkejut tgk Elfira Loy tu leh masuk Fear Factor tak padan dengan Kecik hehehehehe...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...