Monday, October 15, 2012

BILA IBU DAN ANAK BER FOTOSHOOT !

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

pic yg dah lama terperam di dalam draft .. tulah dia .. bukan ape .. bila time nak upload lembab kann .. lsat2 lepas upload tinggal dan safe sahaja .. malas nak taip2 nie .. bila buka .. mak aihh pic bergediks ngan anak2 punyee lah banyak .. soo selected pic sahaja yg boleh di letakkan disini .. kalau banyak2 kang pening kepala dan meluat lak org tgk ekekek ye keee ?? aloor jgn gitu .. pic nie semua utk kenangan anak2 akak kelak .. jgn bosan tgk tau ! .. ;))

petang tuu kebetulan di bandar pekan ada program .. program ape .. jgn ditanye sbb akak x ambil kesah sbb nyeee bukan tujuan dtg nak tgk program tuu , tapi saja nak bawak anak2 jalan WITHOUT hubby .. dia macam biasa ada kerja .. hari minggu punn x der masa ngan anak2 kann .. soo pakat ngan my 3 angel tuu , jom kita jalan2 ngan ibu aje .. habis cerita .. bukan main suke nak2 zahrien .. sbb leh layan dia main itu dan ini .. main taman permainan lahhh .. ok lahhh jom lah layan pic .. kalau story panjang2 nanti takut x der org nak baca ekke ;)

pic macam biasa .. taken by amanina .. gilir2 ngan sabriena .. 



ahahaha bukan main kannn .. anak dan ibu sama naikk buat peace ! 

ekekek dah lama x bergedikss macam nie kan kakak ! ... layan aje lahhhh .. 


tu dia .. tu diaaa ... ibu buat ape tuuuu ... nak kata cium bungeee .. satu kuntum bungee pun x der .. entah masa bila amanina amik punn akak x perasan .. main snap je kann .. adehhh fenin tgk pic nieee .. tapi I LOIKE ! .. ahaksssssssssssssss

candid ! - nanti mesti ada yg tanyee akak pkai TAQ apa tuu .. tu TAQ herbalife .. 
"TURUN BERAT BADAN TANYA SAYA BAGAIMANA "
bangga uuu pakai TAQ nie .. ekekek ;)) ada yg duk kerling2 tapi malu nak tanye .. x perlahh janji ada yg perasan kann .. ;))


sesekali bersantai ngan anak2 macam nie seronok juga .. yelahh bandar pekan bukan lah besar mana .. balik2 tang tuu aje .. akak nie kalau anak2 ajak ke ktn , akak malassss sgt2 kalau x der hubby .. yelahh jalan macam x der tujuan je kalau hubby x der .. memang x biasa .. tapi kadang2 tuu nak je bawak budak2 nie ... 

tapi tu lah bila fikir .. hari2 minggu memang suke santai di rumah aje .. tapi anak2 nie suke jalan2 .. yelahh bosan kann duk rumah aje .. ciannnn ..  memang selalu ingatkan anak2 .. mereka lah segalanya buat akak .. rasanya sama juga dgn yg lain2 bergelar ibu .. anak2 adalah segalanya bagi kita .. sebolehnya nak buat mereka happy .. 
kan .. kan 

sesekali kenalah layan mereka macam nie .. ye dok ???

27 comments:

  1. Heheheee sweetnya 3 beranak nie :)
    Boleh buat potrait ni, cantik :D

    ReplyDelete
  2. saya pun jarang jalan2 dengan bapa, kak...
    dengan mak je, sebab bapa selalunya sibuk bekerja...T_T

    ReplyDelete
  3. saya pun jarang jalan2 dengan bapa, kak...
    dengan mak je, sebab bapa selalunya sibuk bekerja...T_T

    ReplyDelete
  4. Kita pon camtu kak..
    Upload beria2 bagai..sekali save jeks..Dah berbulan karang baru perasan..Hehehe~

    ReplyDelete
  5. Jeles kakcik tengok Ieda yang berjaya turunkan berat badan. :)

    ReplyDelete
  6. Shake setiap hari kalau dapat yg dihajatkan memang puas hati ieda...

    ReplyDelete
  7. ala seronoknya bersantai ngan anak2..saya teringin jugak nak bergambar ngan anak2 cam akak ni tapi sengan la pulok..tapi akan buat juga sebab nak jugak wat kenangan cam akak.

    ReplyDelete
  8. akak posing control tu..hehe :)

    ReplyDelete
  9. wahh photoshoot gitu, suka tgk, mcm2 aksi hehehhe

    ReplyDelete
  10. As salam Kak Ieda,

    Terima kasih atas ucapan & doa... Marya pun xsempat nak jalan2 lagi ni... update pun tak sempat... Sukalah tgk akak ni dgn anak2... putih & gebu2 semuanye :)

    Kak,

    Ade FB tak? Kalau ade sudi2 lah add Marya, kita nak share something ni ;) >>>>maryayusof :))

    ReplyDelete
  11. ank dan ibu posing sakan yee...mcm mana ni ibu lagi kecikkk dari kakak...tp kskak tetap nnpk comey tau...berapa tahun umo kajak tu yee...

    ReplyDelete
  12. comel2nya, anak beranak yg sporting.. akak like

    ReplyDelete
  13. sy pulak kan kak dah terbiasa berjln tanpa suami hehe mungkin dah selalu berjauhan jd kalau suami ada bersama itu satu 'bonus' tp kalau suami tak nak joint pun tak mengapa sy ok je..

    ReplyDelete
  14. comelnya ieda posing ngan anak2 tu... akak belum pernah sampai lg ke pekan tu... tp kuantan & rompin selalu juga pegi.. hehe..

    akak ni pulak hari2 dengan anak.. yelah.. antar dorang sekolah & ke baby sitter pastinyalah akak.. ayah di kerja menghala arah lain.. jd pagi petang anak2 mmg dgn akak.. jd time hari cuti biasanya akak lagi seronok bila suami ada bersama.. kalau suami takde/kerja sabtu/ahad akak malas betul nak keluar kalau hanya ngan anak2.. hehehe...

    ReplyDelete
  15. SERONOKKAN KAK.. DPT BERJIMBA.. BERPOSING-POSING DGN ANAK2... COMEL2 BELAKA.. SWEET SGT!

    ReplyDelete
  16. wahh banyk nye gambo akak :)

    ReplyDelete
  17. bestnyer..
    sporting dorang..

    kite suke, tp alya.. hampeh.. hahah
    she's not #cameralover type!

    ReplyDelete
  18. ank beranak sporting morting..sakan amek gambar..hurmm mmg lah ujung minggu kan hari utk ank2..kena layan gak sekali sekala mood dorang..

    ReplyDelete
  19. betul la kak.. hujung minggu la masa yg lama dgn anak2.. kiter pun suka kan klu tgk anak2 hepi.. kemain lg posing yer.. nice pics.. :)

    ReplyDelete
  20. suka tengok pic2 atas tu..happy jer.. betul tu,tiap2 ibu pasti tk sampai hati tgok ank2 fduk pujuk2 nk kuar gi jln2..akhirnya si ibu pasti turutkn...:)

    ReplyDelete
  21. One happy family ☺☺

    ReplyDelete
  22. seriniknya dpt berphotoshoot dgn anak2.... ahalah kak...bertambah cun lah skrg ni....

    ReplyDelete
  23. layan kak jgn tak layan.

    ReplyDelete
  24. seronokkan kak bila tgk ank2 happy.. :-)

    ReplyDelete
  25. akak dah nampak slim...seronokkan jalan2 gan anak2..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...