Tuesday, October 23, 2012

BILA ANAK-ANAK PULA BERFOTOSHOOT

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

ok nie sambungan kisah 2 minggu lepas , selepas mak dan anak2 pose .. tiba masa anak2 pula .. yelahhh bukan selalu kan .. layan kan aje anak2 nie .. bukan susah punn snap2 .. malu2 gak .. tapi ader haku kesah muhahahaha ;))




anggah dan kakak , kakak yg tembam ! .. saling sayang menyayang .. gaduh macam nak rak .. bila bertengkar , kalah kucing ! ... pening kepala ...



zahrien macam biasa ..skrg dah memang pandai posing2 .. pantang cakap adik, ibu nak amik gamborr .. terus pose dan pose .. ekekke .. macam2 hal anak2 nie kan ;)


anggah .. anak kedua akak .. pun dah pandai pose .. lagak macam2 .. kalau bercakap selalu macam nak tengking orang , hakikatnyaa dia lah yg paling berani dlm anak2 akak .. dia juga yg sgt2 murah air mata .. paling sayangkan zahrien .. anak kedua kooot .. ;) sama macam ibunyeee ngehx3 

anggah dan zahrien .. adik paling sayang anggah .. tapi bila time mengamuk , anggah selalu jadi mangsa dia .. anggah rajin melayan adik .. tapi time gaduh .. dia lah yg selalu nangis sbb selalu kena belasah ngan adiknyeee ... huhuh

inilah semua permata hati akak dan suami .. hanya mereka dan tidak mungkin ada lagi dan lagi ... inilah belaian kasih sayang kami , jalinan kasih yg x mungkin terputus sampai bila2 .. kerana mereka jua .. ibu masih disini .. disini bersama kamu semua .. harungi dan terus harungi segala kesulitan .. kepayahan .. kepedihan didalam kehidupan .. semoga ibu diberikan umur yg panjang untuk melihat kamu .. kamu dan kamu hidup bahagia .. aminnn

aduhaiii emo lak petang2 .. bukan ape .. x sabar nak balik .. sok cuti hari jadi sultan pahang .. khamis cuti tersepit ... jumaat raya ... yehaaaaaaaaaaaaaaaaa seronoknyeeeeeeeeeeeeee cuti !

SELAMAT BERCUTI 
SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA SEMUA !!!




14 comments:

  1. kakak tembam dia....:)

    wahhh dh start cuti ye sok kak? bestnya..

    slmt mymbut hari ry haji..

    ReplyDelete
  2. anak anak aka semua semangat , geram je tengok ,

    selamat hari raya haji kak

    ReplyDelete
  3. anak2 le permata hati kita..

    agak2nya kak long berapa kg ya.. nmpk gayanya kalah akak (yg xmo nak gomok2 w/pn mkn byk..)

    ReplyDelete
  4. dah start cuti ek.... saya esok baru nak ambik Qayyum... lusa balik ke kg....alahai tak sabar nak tunggu esok...

    kakak...saya berumur 40 tahun.... tak tahu la saya kakak ke atau ieda kakak... tapi apa2 salam perkenalan dari saya....

    ReplyDelete
  5. Kaklong makin tembam.maisarah sejak blk malaysia ni selera je mkn,adik sekat2 jugak risau dia dah dkt nak sama berat ngan ummi dah.

    Anak2 akak dah besar,jeles tgk. Bilalah anak sy nk besar gini. Senang sket. Hehehe

    ReplyDelete
  6. tembam2 semua..pandai je posing ye..

    ReplyDelete
  7. ubah topik jap, hihihi

    alhamdulillah...sampai daa, kiranya akak jual le ya..

    ReplyDelete
  8. amboi2 sakan posing..comel jer tiga bradik ni :)

    ReplyDelete
  9. Sronok juga kadang2 layan krenah anak2,kan2.

    ReplyDelete
  10. gerammmmmm
    mcm nsk gigit pipi anak2 kak ieda

    seriusssss comellllll..

    insyallah.. mereka akan mbesar mjadi anak y soleh dan solehah... amin

    ReplyDelete
  11. seamat bercuti dan selamat hari raya haji ieda...

    ReplyDelete
  12. nice photo....salam Aidil Adha..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...