Thursday, October 18, 2012

BAPA LUAR BIASA

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

wahhhh memang menakjubkan ... macam x percaya aje .. aduhhh , keajaiban yg allah nak tunjuk memang x boleh disangkal atau di elakkan kan ;)


KHARKHODA (India): Seorang petani menjadi bapa paling tua di dunia, sekali gus memadamkan rekod yang diciptanya dua tahun lalu.Ramjeet Raghav, 96, berada di sisi isterinya, Shakuntala, ketika wanita terbabit melahirkan anak kedua mereka, Ranjeet, seberat kira-kira dua kilogram, bulan lalu.

Bekas ahli gusti itu mencipta rekod dunia pada 2010 apabila Shakuntala dikatakan berusia 60 tahun melahirkan anak sulung mereka, Vikramjeet.

Tahun lalu, Ramjeet berkata, menjadi bapa amat memenatkan dan dia tidak bercadang mendapatkan anak kedua walaupun sebelum itu mengakui mengadakan hubungan seks tiga kali setiap malam dengan isterinya. Namun, semalam, Ramjeet berkata, dia berasa amat bertuah dikurniakan anak kedua.

“Ia memang mencabar tetapi saya tetap gembira,” katanya. Keluarga itu tinggal di sebuah pondok dua bilik di Kharkhoda. Hasil pekerjaannya sebagai petani, Ramjeet memperoleh pendapatan kira-kira RM200 sebulan. Ramjeet mendakwa amalannya memakan susu, mentega dan badam membantunya menjadi awet muda.

sumber : hmetro

wow weiiiiiiiiiii 3 kali setiap malam ! ... mak aihhhhhhhh ... memang hebat lahh lelaki nie ... aduhhh dah tua2 ada anak kecik .. bagaimanalah kederat dia kan .. sedangkan usia macam akak nie punn dah rasa cukuplah 3 .. adehhhhhhhhh besar kekuasaan allah nie .. hurmmmm ;))



ps : hari nie agak kelam kabut , ada rehersal pra konvo .. jadi memang akak agak sebuk .. nanti2 sambung BW balik yeee ;))



17 comments:

  1. tanjat sy kak bce statement die...3 kali setiap mlm...kuatnye....

    ReplyDelete
  2. 3kali setiap malam? oh tidakkk....tp mmg rezeki dia dpt anak lagi... :)

    ReplyDelete
  3. tak terucap dek kata2, tds dly?? hurmm

    ReplyDelete
  4. Perghhhh...mantop tu, memang luar biasa...ekekeke...

    ReplyDelete
  5. adeh! Seram pulak...3 kali setiap malam tu...huhu

    ReplyDelete
  6. boleh tahan gak atuk ni kahkahkah

    ReplyDelete
  7. mak aiiiiii... 3 kali?? ok lah tu kot.. BUTT..yang wife dia tu..60 years masih boleh larat lagi.. then bolwh mengandung??
    tak menapouse ke?

    ReplyDelete
  8. mcm2 manusia ni kan..
    hmm pelik2 jugak atok ni hehe

    apapun semoga mereka panjang usia utk membesarkan ank tersebut.

    ReplyDelete
  9. Kuat betul kederat dia yer.. adess..

    ReplyDelete
  10. ish ish ishhh rezeki dia ;)

    ReplyDelete
  11. masih larat lagi dia orang tu ya....

    ReplyDelete
  12. fuyooo.... mmg terer atuk tu....

    ReplyDelete
  13. amboi2 dahsyat atuk nie..

    rezeki dia :)

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum Ieda

    yg komen semua muslimat yer....he he

    ReplyDelete
  15. rezeki Allah..x sapa dpt menghalangkan kak

    ReplyDelete
  16. dah rezeki dia....walaupun tua benih subur kikiki

    ReplyDelete
  17. mak aiii 3 kali setiap malam...hahahha....rezeki dia kan :-)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...