Sunday, October 28, 2012

APEX MILIK LEUNIEY : ADIK2 SEMUA DAH PULANG KE KOTA

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

apa khabar uols semua ?? sure petang2 ahad nie banyak xtvt kan .. banyak ke daging korban dpt ?? , akak x der punnn since hubby akak x sihat , hari nie punn masih ada saki baki demam dan sakit urat , walau x seteruk semalam dan kelmarin .. soo memang x der lahhh tulang pada hari raya korban kali nie .. sepiiii huhuhu , nak buat macam mana kan .. dah x der rejeki ... dan sabrien pula alhamdulillah , dah semakin ok .. walau masih dedar badannya .. dah boleh bermain ngan kakak nyaaa .. syukur sgt2 ... terima kasih atas doa2 kalian .. ;) akak je hari nie rasa lain macam , lemahh aje .. badan rasa x sihat sahaja .. harap2 x lah demam huhuhu .. sbb dah lama x demam akak nie ...

tengahari tadi semua adik2 akak dah beransur pulang kerumah masing2 .. sunyi sepi jadi rumah seketika .. begitulahh .. dpt berkumpul bila ada hari2 macam nie .. kalau idak .. x merasalah kami adik beradik riuh rendah .. maklumlahh adik beradik x ramai huhuh ... sedih pula bila semua dah balik nie .. bilelahhh dpt bersama mereka kembali kan huhuh

 petang nie barulahh dpt membuka blog dan membaca kisah2 menarik hari nie dan semalam .. nie akak tertarik ngan kisah terbaru APEX , pemain harimau malaya kita ..
akhirnya berakhir juga kisah APEX dan Leuniey nie .. hurmmm semoga panjanglahh jodoh mereka dan berkekalan sampai bila2 .. kita sama2 doakan yg terbaik buat mereka kan ..


 leuniey nie cantik kannn .. ada gaya2 patung animasi aje ekekek , macam cina punn ada .. pandaiiiiii apex cari macam dia ekeke ...

haa jgn lupe beli nona !

Akhirnya, penjaga gol kebangsaan, Khairul Fahmi (Apek) dikatakan bakal melangsungkan perkahwinannya dengan Leuniey pada bulan Disember ini (kemungkinan 28 haribulan). Malah khabar gembira tersebut sudah diwar-warkan melalui media apabila mereka bergambar mesra umpama merakamkan gambar perkahwinan layaknya.

Bagaimanapun, difahamkan Mereka tidak bertunang tetapi bakal melangsungkan pernikahan sahaja. Majlis persandingan akan diadakan sebanyak dua kali iaitu di Hotel Renaissance Kota Bharu dan di Hotel Perdana Beach Resort Kota Bharu, Kelantan. 

Untuk info, perjalanan cinta Apek sebenarnya penuh ranjau duri apabila pada 2011 beliau bertunang dengan Aimie Harmelia (Jejari Runcing) sebelum putus ditengah jalan pada tahun yang sama. Seterusnya percintaan Apek dengan Dahlia Teck pada 2011 mengejutkan ramai pihak hingga menimbulkan pelbagai spekulasi... namun ia hanya bertahan selama beberapa bulan sebelum putus pada 2012.

Belum reda kontroversi, Apek digosipkan pula dengan Leuniey pada tahun sama hingga Leuniey didakwa putus tunang gara-gara percintaan tersebut. Meskipun menafikan gosip itu hingga timbul soal saman menyaman, namun 'bangkai gajah memang sukar mahu disorok di bawah karpet' hingga akhirnya mereka terpaksa mengakui telah 'jatuh cinta'.


SEMOGA BERKEKALAN LAHHH MEREKA KAN !!

10 comments:

  1. Disember? Jauh lagi tuuu.. Harap-harap jodoh dimakbulkan...

    ReplyDelete
  2. akhirnye nak kwen jugak si apek nih...alhamdulillah, moga jodoh korang berpanjangan hingga akhir hayat...

    cute tul awek dia..tul la kak...dia pilih cam spesis dia jugak!...ala2 koreann gitu!

    ReplyDelete
  3. harap2 jodoh mereka berkekalan....

    ReplyDelete
  4. mudah2an impian menjadi kenyataan..

    ReplyDelete
  5. @Ena's Palace kan .. same jee muke tuu ;)

    ReplyDelete
  6. mg cpt kawen elakkan kontroversi dan ddk isteri ttp aurat..lebih manis gitu.. :)

    ReplyDelete
  7. tahniah buat mereka moga jodoh berpanjangan

    ReplyDelete
  8. mogah jodoh mereka berpanjangan n berkekalan..Insyaallah

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...