Saturday, October 6, 2012

APE KES INTERNET & BE SLOW ???

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

perghhhhhhhhhhhhhhhh letih ! .. letih dgn line internet nie !!! kenapa hari nie slowww sgt2 nie ... benci tauuu .. seharian cuba upload pic , dari pagi .. intenet ONN & OFF boleh sakit jiwa macam nie , nie barulah leh online selepas berkali2 duk ngadap , dah lah hujan dari petang nie tadi .. konpermm x boleh buka kan , takut petir huhuhu ...


kenapa streamix skrg slowwwwwwwwww sgt !!! sebulan rm 100 tuu akak bayar
mencik !!!! ...



ha satu lagi lately ini , sejak akk cash out 2nd payment dari nuff nie .. dlm 3 bulan lepas , x muncul2 dah BE di blog akk ... akak pun x paham apa yg x kena .. nak kata jarang  update .. uolls tahu sendiri lah kan .. 

rasanya memang skrg nie mr nuff agak payah nak bagi BE agaknya .. yelahh dah banyak blog skrg nie .. hurmmmm dan yg pastinya skrg nie , kalau kita selalu update dan pengunjung kita ramai punn x akan menjamin untuk kita mendapat BE .. huhuhu x perlahhh sabar sahajalahh .. teruskan berblog sbb itu yg utama .. yes .. yes .. yess ... kepuasan !! ;))

MR NUFF sudi2lah bagi BE di blog saya nie yeee :))

14 comments:

  1. Betul kak, trafik tinggi belum tentu dpt be, takpe nanti adalah tu, saya dah 8 bulan xde be, redha je huhu

    ReplyDelete
  2. Wahhh.. tinggi betul traffic, ramai org visit blog ni..
    tpi tu lah tinggi traffic pun xsemestinya byk BE kan? alahai susah lah saya yg baru nk berjinak dgn Nuffnang ni..

    ReplyDelete
  3. Hari ni memang kedengaran traffic internet memang jem! kak zan sendiri dah 1/2 jam baru boleh bukak page ni!menyampah sungguh!

    ReplyDelete
  4. assalam ieda..seronoknya tengok pengunjung blog ieda..acik belum pernah seramai itu

    ReplyDelete
  5. rara punya nuff pon xnaik2,nyampah.hehee

    ReplyDelete
  6. Salam Ieda..ramainya pengunjung blog ieda.Bestnya...sama la cam k.erna,blog k.atie pon xpernah seramai ini:D

    ReplyDelete
  7. fuhhh!!! mmg letih tau guna streamyx nih!..
    sebelum ni sy mmg guna streamyx...punye la lembab..problem sentiasa...guna 2MG lak tuh!...
    last2 sy tukar terus kepada unifi 5MG lagi...puas ati!

    ReplyDelete
  8. Ramainya pengunjung blog ieda nie,kak nurul setakat nie baru ada RM1 je dlm ac nuff.

    ReplyDelete
  9. wowwwww tingginya 'traffic jammed', jauh beza ngan akak, huhuhu

    ReplyDelete
  10. Ramai jugak traffic kak ieda...belum ada rezeki lagi kak....harap bersabar...

    ReplyDelete
  11. wah tingginya uv akak...sabar jer lah kak oiii hehe

    ReplyDelete
  12. kak...mcm saya lah dulu..frust giler berbulan takder be melekat..dh mcm2 try cara org kasi tips...sedih tgk org dapat tp kita tak dpt.dh la earning tak naik langsung..tapi alhamdulillah la masa bulan pose aritu saya dh dapat dan masih lagi melekat sampai sekarang ni..akak nanti tu tgk la time dia kasi mesti tak putus2 punya..

    ReplyDelete
  13. agaknya nuffnang bagi sistem gilir2 kot..nanti mesti akak dapat plk..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...