Tuesday, October 30, 2012

AKHIRNYA : KFC DOUBLE DOWN !

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

ok sorry2 sbb lambat online .. kejap lagi ada meeting .. soo up entry pasal keghairahan anak2 dan akk makan KFC nie .. alhamdulillahhh akhirnyaa merasa juga anak2 makan ekke .. yelah dah lama mereka mengecek nak makan kan .. soo hari tuu khamis malam jumaat akak bawa anak2 menikmati KFC .. 
terserlah kenikmatan mereka menikmati hidangan KFC .. bukan selalu kan .. ;) haa masa nie ramai orang x yah cakap lah kan .. x menahan tgk org .. ingat kan x sampai hujung bulan x ramai .. rupenya kebetulan esok nak raya .. semua org malas nak masak ekeke ;)
 
   



 

 
 
 

yaaaaaaaaaa akhirnyaa merasa juga akk makan KFC Double Down nie .. erghhhhhhhhhhhhhhh terbaik lahhh .. tapi macam biasa .. x habis .. bila x habisss banyak pula yg kami tapau .. anak2 punn dah pandai makan seketui sorang .. akak je amik double down nie .. yg lain2 amik plate ;)

36 comments:

  1. Minggu lepas dua hari berturut suami belikan kakcik double down sebab kakcik teringin sangat nak makan. :)

    ReplyDelete
  2. KakZan pun melayan kehendak anak2 ke kfc pada hari raya(malamnya)..wah memang ramai orang(melayu)..naik lenguh kepala lutu Q!

    ReplyDelete
  3. wah lama tak singgah kfc, selalu bungkus wak balik ja,,,,

    ReplyDelete
  4. sy belom merasa lagi burger kfc tu, kawan2 dok puji kata sedap... hmmm...

    ReplyDelete
  5. ok babai kak...nak p kfc...mengidam pulak nengok entry ni...hahaha

    ReplyDelete
  6. ok babai kak...nak p kfc...mengidam pulak nengok entry ni...hahaha

    ReplyDelete
  7. KFC pekan kan ni? dah 2 kali singgah makan sini on the way balik kg... suasana best je...luas..suka..

    lepas2 ni mungkin singgah McD yg nak buka pulak tu je kot..x yah singgah bandar..

    ReplyDelete
  8. sedapkan kak ieda.. saya pun baru mencuba minggu lepas..

    ReplyDelete
  9. sedap!! dh mkn jgk..suka limpahan cheese

    ReplyDelete
  10. kena ajak hubby singgah kfc gamaknya, entri ni betul2 buat akak tergoda...

    ReplyDelete
  11. alaaaaaaaa..tak try lagik nie .

    ReplyDelete
  12. ramai dh try beger double down...sy mmg xmkn KFC...kalau mcd okey kak..

    ReplyDelete
  13. sy pon dah cuba,,sedapppp :)

    ReplyDelete
  14. munna suka sgt double down ni...... seronok anak2 akak makan kfc ye

    ReplyDelete
  15. dah lama tak mkn kfc...

    ReplyDelete
  16. Mata kakak tumpu pada Zahrein aje ieda. Seronok betul dia dapat KFC. Anak-anak macam itulah ieda dia tak kira double down ke apa janji KFC...

    ReplyDelete
  17. best tu kak.. kalau bawa hanim gi kfc, biasa dia siap mintak extra cheese..huhu..

    ReplyDelete
  18. alamak..x merasa lg la...haizz bila nk try ntah..

    sedap ke kak? ada yg kata kureng sket..hehe

    ReplyDelete
  19. wah best2 KA x merasa lagi ni!

    ReplyDelete
  20. laparnya rasa kak ieda, kene trylah pasni, tgk bebudak tu makan menyelerakan hihi

    ReplyDelete
  21. Tak merasa lagi double down ni..nampak sedap...

    ReplyDelete
  22. den mula2 TERASA nak makan berger bila baca dlm blog....tak sangka....mmg berger tu sangat lah SODAP....ahakz

    ReplyDelete
  23. hehe, kalu anak saya makan, dia ambik cheese jerk, yang ayam, sayur segala bagai tu dia bagi papa dia makan.. hehe

    ReplyDelete
  24. dah lama tak bawak maisara pi kfc ni..dah merungut2 dah bila la ibu dengan adik boleh keluar jalan2 nih???hehehehhe...

    ReplyDelete
  25. dah lama tak pergi KFC apatah lagi nak merasa double down ni

    ReplyDelete
  26. argghh.. teringin lah pulak :P

    ReplyDelete
  27. sdapkan... lg sdap dr samurai mcd du.. zte mmg pnggemar zinger burger kak :))

    ReplyDelete
  28. rasa sikit2 je. tak mkn byk pun.

    ReplyDelete
  29. wah seronok anak2 akak makan ye..

    ReplyDelete
  30. sedap kan kak wani pun dh makan hehe

    ReplyDelete
  31. naper double down ini nampak menarikkkk
    yg saya beli tak menarik langsunggggg... :'(

    ReplyDelete
  32. sedapnyer..sy kan kak dh 3 kali mkn..

    ReplyDelete
  33. Sedap ke...tak pernah try lagi..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...