Sunday, October 21, 2012

ADI PUTRA ; AKU TERIMA NIKAHNYA

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua






dan akhirnyaaaaaaaaaaaaaa




v







v








v








v








v








v








v







v







v







v




thanx adik yaya .. opismate akk , sudi bawa akak menonton citer nie .. x sangka pula .. memang kebetulan kan .. cuma ajak2 ayam yaya dengan akak , menjadi rupenya .. biasalah bila bukan merancang selalunya akan menjadi ..kebetulan akak ada hal di kuantan semalam ... terus adik yaya ajak tgk citer nie .. dia pun memang x tgk lagi kan .. soo apa layiee .. x kan nak tolak pelawaaan .. orang dah ajak ekkee .. call umah btahu mak , hubby dan anak2 akak balik lambat .. 

overall citer nie memang best ! ... nak2 sbb akak peminat tegar ADI PUTRA ! ... mak aihhhhhh macho giler .. mengalir gak air mata tgk citer nie .. x sangka NORA DANISH dapat melakonkan watak alisa dengan penuh berkesan dan nampak macam realiti .. mak aihhhhhhhh mereka berdua memang secocok dan sepadan .. kalaulahhh di alam nyata mereka berdua suami isteri kan baguehh !!! ... memang padannnnnn sgt2 .. so sweeet tau !!! ;)) seyesss .. kepada yg belum tgk .. ia adalah sebuah filem yang x akan mengecewakan ! cuma akak x puas aje .. 1jam 1/2 je kan filem nie ..


both of them are sooooo awesome !!!!! :))

32 comments:

  1. ramai yang cakap cerite nie best , tapi ta pergi tengok lagi , kali nie nak tengok sebabkan adi putra je kowt , heheheh :D

    ReplyDelete
  2. wow.. kaki wayang upanya eida ni.. romantiknya tengok gambar tu, seram sejuk akak..

    ReplyDelete
  3. hikssss..ika dh tgk citer nie :)

    ReplyDelete
  4. nampak best :) tp setakat ni review dr blogger kata tak mngancam sgt :( atas pendapat masing2 kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak tgk best aje .. ekkeke
      yelah dikkk pendapat masing2 .. bukan semua org suke makan nasi kan ;) ngehx3

      Delete
  5. assalam eida..macam betul je kan..tapi adi dah jadi suami orang..

    ReplyDelete
  6. dah lama tak tengok wayang...huhuhu..

    ReplyDelete
  7. NI YG JELES NI KAK..

    ENA PUN PEMINAT MEREK BERDUA NI.. TERBAYANG2 LAKONAN MEMEREKA DALAM TETNTANG DIA.. NI DALAM AKU TERIMA NIKAHNYA PULAK.. ALA.. BILA NAK NENGOKNYE NIH.. ISHH TAK SABAR PULAK.. HIK HIK..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tgk dikkk .. tgk ...
      x rugiiiii
      adi handsomeeee sgt2 .. machooooo huhuhuhu
      mimpiii dia ajelahh akak nie ekeke ;))

      Delete
  8. nak kena tgk juga ni...a.

    ReplyDelete
  9. aduhaiii dua dua best pulak tu :)

    ReplyDelete
  10. as salam

    diorang ni mcm sweet couple sangat tapi tu lar, adi dah tawen sian lak kat wife dia

    ReplyDelete
  11. sy pun tingin gak nak tgk citer ni dan kalau bole dgn kawan2 gak.kalau dgn anak2 tgk citer ni cam tak best je.Tadi bwk anak2 tgk wayang kartun hotel transylvania best gak kartun ni menghiburkan.

    ReplyDelete
  12. maaf ya.. akak gurau jer.. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekke x kesah lah kak
      saya paham akk gurau .. cuma x nak akak salah sangka pula ekke
      saya je yg jakun , jarang tgk wayang kak ..
      tu punn kebetulan ada adik officemate ajak dan temankan
      kalau tidakk .. astroo 1st lahh huhuh ;))

      Delete
  13. sweet sgt dorang ni kan.
    nora tu comelnya..manja je muka dia.teringinlah nak tgk jugak..harap kt online cepatlah keluar jd bolehlah sy tgk kt situ ;)

    ReplyDelete
  14. Baru tengok semalam dengan anak buah..Menangis kami tiga beranak...

    Nanti rerajin singgah www.qashmere.net shopping baju. Untuk Plus Size Fashion pon ada tau

    ReplyDelete
  15. sy pun minat adi putra.. tp xtgk pun cite ni... :-)

    ReplyDelete
  16. Punya la real, sampai timbul isu bini Adi Putra jeles, kan?
    Nora tu takper la, dia janda takda sapa nak jeles.

    ReplyDelete
  17. tanak tengok. jelesh hehe

    ReplyDelete
  18. hallamak bestnya kak, tingin nak tgk gak ;)
    v
    v
    v
    v
    v

    nak tengok jugak huwaaa

    ReplyDelete
  19. bestnye.. bila lah bie dapat p tengok jugak ni

    ReplyDelete
  20. tak boleh lagi tgk wayang skrg ni.... yasmin takut duduk kat dlm tu....

    ReplyDelete
  21. Kak na da tgk movie mase 1stday kuar.. Okaylahh cita ni x sesedih ombak rindu kan?? Tp ade jugk kelakar kan hahah

    ReplyDelete
  22. syoknyee dapat nengok wayang..sy dah setahun lebih tak tgk wayang hehe

    ReplyDelete
  23. sweetnya gambar2 nikah diorang tuh,,dah macam real pulak kan..hihihi

    ReplyDelete
  24. wah dh tengok ye citer ni
    jelesnya

    ReplyDelete
  25. x sempat nk tgk lagi ler hehehe

    ReplyDelete
  26. wah akak dh g tgk erk....tgk thriller cm best

    ReplyDelete
  27. seronoknya akak tengok wayang jeles saya...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...