Wednesday, October 3, 2012

ADAM & HAWA ~ EPISOD 23 YANG MENERUJAKAN

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ


salam semua

wahhhh Adam & Hawa dah ke episod 23 uuuuuuuu .. ahahahhah macam x caya akak ikuti siri nie dah sampai ke episod 23 .... fuh fuh .. episod kali nie memang menerujakan akk sbb memang x sabar nak tgk Adam bertemu Hawa di kota Mekah ... scene disini sgt2 menarik wokeh ! ... permandangan kota madinah , masjidil haram .. fuh ... meremang bulu roma ... memang beruntung mereka2 dan krew yang dah merasa menjejak kaki kesana .. ;))


Ain mula berangkat ke Tanah Suci untuk mengerjalan ibadah Umrah. Namun dalam hatinya masih ragu-ragu dan berbelah bagi tentang kedudukannya sebagai isteri Adam.

Ain mula terasa hati dengan ibunya sendiri apabila isunya bersama Adam semakin tegang sedangkan ibunya mahu dia melupakan perkara yang silam dan memulakan hidup yang baru. 

Ain sememangnya mengimpikan sebuah mahligai bahagia sebagai isteri yang sah tapi bukan dengan Adam. Lebih parah apabila Normah geram melihat kedegilan anak daranya itu.

Normah sememangnya berharap supaya pemergian Ain ke Mekah mampu melembutkan hatinya.





haiiiiiiiiiii bilalahhh citer nie nak habis !!! hahahah macam x sabar lak ..
dushx3 ....:)

selamat malam semua .. nite2 

jangan lupa ambil air semayang sebelum tidur yaa ;)) 

assalamualaikum


17 comments:

  1. Alahaii igtkan episode full 23 tadi xD
    baru je nk excited tgk.. haha

    ReplyDelete
  2. ramai yg tgk cite ni.. mmg fenomena lah :-)

    ReplyDelete
  3. alamak i tak pernah tengok cite ni...sebab i takut...kalau i tengok habis berperang dengan anak2...hehehe

    ReplyDelete
  4. adehhhh.....den tak leh tgk...sebab den keja tak menentu....ahakz

    ReplyDelete
  5. tak sabar nak layan episod 23, Kak Ieda pun layan ek, give me 5, hohoho!!!

    ReplyDelete
  6. Sukaaaaa...oh! Abang Aron..Hehehehee
    Sue tgk online ja kak..:D

    ReplyDelete
  7. sana sini demam drama ni...g je tak jangkit...

    ReplyDelete
  8. sy baru tgk sampai episod 4 kak...xsempat nk tgk..huhu

    ReplyDelete
  9. sya pun follow citer nih tapi tak sepenuhnye laa....

    ReplyDelete
  10. tak follow cite ni sebab umah tadek astro..tapi seronok baca kat fb, ramai yang update..hehehe

    ReplyDelete
  11. sy suke tgk marathon.. ehehehe.. sy xsabar part adam tindih selipar dia atas selipar ain tu.. masa kt masjid.. :)

    ReplyDelete
  12. Hhahaha mmg fenomena sungguh citer AH nie.. tu ler teruja tengok.. bila scene wat umrah ini

    Bila tgk masjid nabawi tuh terasa sayu sgt.. iye laa teringin nak pergi lagi ke sana.. terimbas kembali.. kenangan yg lalu.. cantik sgt.. :)

    ReplyDelete
  13. perghhh mmg tak sabar nak tau citer seterusnya

    ReplyDelete
  14. xsabar tunggu mlm ni adam kuar dgn hawa hehehehe

    ReplyDelete
  15. wah..chaiyok la akak pun makin serius dgn drama ni..hihi..teruskan....makin best kan..sronok dorang dpt jejak kaki kt sana..

    ReplyDelete
  16. saya kan kak suka tgk masa dorang jumpe kat sana..tp geram gak dgn ain yg keras kepala tu..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...