Sunday, September 16, 2012

WAJAH BARU IN BLUE

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ


salam semua 

alhamdulillah , semalam settle edit wajah baru blog akk nie , kalau uols perasann lah ekekkek , dah bosan ngan warna merah kan , jadi semalam mlm tukar warna biru lak , amacam ok tak hahahhaa , header pun header baru ,wajah baru sempena hari raya aritu, ok laaaah , x lawa mana punnn, akak bukanye pandai sgt , godey2 asal jadi ngehx3

pagi nie kami di sempurna resort ,bawa anak2 dan anak buah akak amni mandi manda disini , memang ramai org , dah agak dah , biasalah org cuti berganda nie kan , akk pun x lah pln nak pergi jauh2 kannn , cukuplah dekat2 sahaja , jauh2 sgt budget pun x der ekekke , janji anak2 happy dpt main air tuu yg penting , mereka pun x kesah nak kemana , bila ckp nak ke sempurna nie, ohh sukenyaaaa budak2 tuuu 

lepas nie x tahu nak ke mana , ingat lepas tgh arinie nak lepak2 di TC , sambil lunch dgn mcd , tapi x tahu lagilah , hubby tu awal2 lagi dah cakap nak balik awal , ada kerja katanya , hari2 ada kerja kan , sampai nak bawak anak2 jalan2 macam nie punnn susah , adeeehhhh 

22 comments:

  1. seronok main air..kat cni,..pg2 dah hujan..kat mana lokasi tempat tuu..area mana kak...cam best jer

    ReplyDelete
  2. wow umah baru. cantik warna biru. akak cuti kali ni melepak kat umah ja, asik hujan kat sini, so kami marathon citer adam & hawa jelah...hehehehe

    ReplyDelete
  3. dah bertukar ya...rajin kak ieda...tuto tue saya dah buat hihihi

    ReplyDelete
  4. i loiike kak sbb sy suke kaler biru huhuhu

    ReplyDelete
  5. org laki mmg diorang ingat nk keje je, pempuan nk jalan je kan..kuikui

    ReplyDelete
  6. wahhh blog awak nampak lain lah hehehe...cantik la kak blue...pandai gak kak edit yer

    ReplyDelete
  7. Akak tengok kat tepi tue bahagian..."Hasil Coretan" entrynya saya dah buat...khas untuk kak ieda...

    ReplyDelete
  8. wajah baru....cantik2...
    slmt bermandi manda ^_^

    ReplyDelete
  9. sejuk je el tgk blog akk ni..rs sejuk jek...nice kak nice...rindu giler kak akkk tawwwwww wuuuhuuuuuuuu

    ReplyDelete
  10. Biru I like!!!! Pandai Akak gode2, sweet jek

    ReplyDelete
  11. bestnya dpt mandi manda kan kakieda..cantek umh baru ni, sejuk je mata memandang.pandai kakieda buat header tu..
    ** jadi lah kak pergi srwk, kch cantek tau, blh berhubung dgn my bestie mommyYen, http://darlingnathaniel.blogspot.com/ dia stay kat kuching kak.bila tarikh tu?cuba la kakieda datang miri, blh la kita jumpa...

    ReplyDelete
  12. Pandai laa edit2 ni....den tatak pandai....takut plak tu...nanti porak peranda blog den...so seadanya sahaja lah....ahakz

    ReplyDelete
  13. wahh cik kak..kemain lgi berjimba sakan yea.. best bercuti ne...lagi2 dgn family..

    Pandai akak buat header.. berwajah baru la yea..tahniah..hehehe

    ReplyDelete
  14. Blue memang sangat ok. Mata tak sakit. I like!

    Selamat bercuti!

    ReplyDelete
  15. cantik kaler biru ni...at least akak pandai design blog sendiri...cam sy ni mmg kne upah designer lor...huuhu

    ReplyDelete
  16. cantik.. blue mendamaikan..

    pandai kak ieda edit

    ReplyDelete
  17. nice dear :) sejuk mata memandang :)

    ReplyDelete
  18. biru ema suka juga..tp bila edit blog tetap pilih PINK..naper ye..hehehe

    ReplyDelete
  19. cantik header baru akak..semuanya dah jadi tema biru ye... sooo nice!!!

    ReplyDelete
  20. sejuk jer mata memandang..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...