Wednesday, September 5, 2012

SUDAH - SUDAHLAH GANGNAM NYEEE

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

akak punn x paham kenapa lahh orang duk sebuk2 pasal isu yang dah jadi fenomena  nie kan .. huhuhu  ... cer renung2kan baik2 apa yg dinsihatkan oleh 
USTAZ AZHAR nie .. kan lagi bagus ...


" yang baik itu datangnya dari allahh dan yang khilaf itu dari KITA .. "

18 comments:

  1. haha betui...gangnam tak abis....sesat betui

    ReplyDelete
  2. saya lg dasat kak...x penah tgk pon psl video gangnam ni...hahaha..

    x taw psl isu ni..haha..teruk lg kan..

    ReplyDelete
  3. sy menyampah dgn lagu gangnam ni dan meluat tgk videonya...

    ReplyDelete
  4. entah apa yg best...seksi adalah..

    ReplyDelete
  5. tak taulah kak...
    sy x tingin pon nk tgk gangnam nih wlupon org ckp fenomena skang nih... huhu

    ReplyDelete
  6. haah kak .. smp ado yg fanatik ..

    daku x de napsu pun nak tgk , even nk fanatik kak ..

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum Ieda

    betul betul....

    ReplyDelete
  8. uiissshhhh... kat sini pun selalu dengar tu gangnam ka apa tu....

    ReplyDelete
  9. sgt setuju kak!! sya x minat la plak dgn gangnam tue.. alahai.. pe ygb est pun xtau la..

    ReplyDelete
  10. gangnam tu takyah belajar pun sebenarnya sebab tu mmg tarian cincai aje pun bila tgk betol2, hehe..

    Tp betol lah...hiburan tu hiburan jgk tp jgn lah lupa pd ilmu2 fardu ain yg perlu kita ketahui mcm menguruskan jenazah ni lah..
    Sbb bkn semua berani nk uruskan bila ada antara ahli keluarga terdekat meninggal dunia. Masih mengharap pd orang yg pakar jgk...

    ReplyDelete
  11. salah satu daripada 'serangan' masa kini yang melalaikan kita..=)

    ReplyDelete
  12. salah satu daripada 'serangan' masa kini yang melalaikan kita..=)

    ReplyDelete
  13. best sgt ke ek.. ramai plak yg duk view kan..

    ReplyDelete
  14. betul tue...tak payah duk sibuk2 tentang isu gangnam style...

    ReplyDelete
  15. apa mende ni wani lsg xtau apa pun..haha ketinggalan ketapi daaa

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...