Thursday, September 27, 2012

SPONTAN KHAMIS ~ AJAIB TAK ?

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua




apa kata anda ????

ps : mood ... x der mood ari nie .. huhuhu macam2 dlm kepala nak fikir ... haaa uolss ada masalah tak nak load blog akk nie .. sbb ada sorang dua blogger yg komen nak load blog akk nie slow ... ye ke ??? huhu x tahu nak buat macam mana , sbb kalau uols perasan , akak dah banyak kurangkan widgets di blog akk nie .. hurmmmmmmmmmmm :)



23 comments:

  1. x de kerja diaorg ni..hehe.ada je idea nak buat cam tu

    ReplyDelete
  2. hehehhe..pening juga tengok tadi, rupanya, mereka yg terbalik

    ReplyDelete
  3. hehehe..kreatif2...;) sy xde masalahpun nk load blog ni.

    ReplyDelete
  4. Kakcik tengah cuba nak 'ringankan' blog... tapi tak tahulah cemana jadinya... :(

    ReplyDelete
  5. kreatif mrk nih..rajin bebeno

    ReplyDelete
  6. kreatif mrk nih..rajin bebeno

    ReplyDelete
  7. salam ieda.K.atie masuk & post komen...okey jer (^_^)

    ReplyDelete
  8. haha pandai betul main dgn camera diorang ni hehe

    ReplyDelete
  9. ooo dia rotate pic jer ni ngeee
    ai load oke jer :))

    ReplyDelete
  10. orang sekarang macam2 adakan...

    ReplyDelete
  11. wahh..kreatif dorang amik gmbr tu...

    #akak..sy ok je masuk blog akak..

    ReplyDelete
  12. cantik gambar tu. Keatif.

    Ok je loading blog ieda ni, yus pun dua tiga hari cuti bw, so tak tahulah hari2 yg lepas.

    ReplyDelete
  13. gambar 1st tu, terteleng kepala tgk.. hihii

    ok je blog akak, xberat pun

    ReplyDelete
  14. kalau gamba besar mmg lambat nk load..depends pada line tenet kut kak..ok je, yg penting comment box cepat loading :)

    ReplyDelete
  15. ok je laju ...
    terer stamina 3hamba Allah tu kan

    ReplyDelete
  16. kreatif sungguh..haha...terteleng teleng kepala nak tengok..haha..

    akak, saya masuk blog akak ok je loading..:)

    ReplyDelete
  17. 2 3 kali scrol naik turun..hehe

    ReplyDelete
  18. adeh senget pala2 tengok muahahaha..mcm2 sungguh dorang ni

    ReplyDelete
  19. kreatif..cantik jadinye..sanggup diorang posing camtu..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...