Saturday, September 22, 2012

MAJLIS KAWIN ORANG KEMBOJA

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ


salam semua

alhamdulillahh .. selamat balik dari hantar umi akk ke hsp menunggu ayah .. sewaktu sampai tadi ayah dah pun ke ruang pembedahan .. rupenya ayah x buat pembedahan layie .. hari nie dr buat operasi masukkan tiub untuk ape .. akak pun x pasti ... katanya insyaallah kalau x der apa2 bulan 11 nanti baru operate .. hoh ! ... huhuh x paham lahh kan .. hurmm x perlahh .. dah pesan pada ummi tadi , dgr apa dr cakap .. x paham tanye dengan jelas kondisi ayah skrg nie .. kalau boleh balik .. balik esok ..

haa nie akk tengah bersiap , tunggu anak2 balik sekolah , dpt jemputan untuk hadiri majlis kawin anak gadis pertama orang kemboja di kampung akk nie .. kebetulan mak dia pernah jahit baju kami selama nie .. 
hurmm kata ummi akk yang hadiri majlis nikah mereka semalam , bukan main lahhh havoq nyee , majlis same sahaja dengan masyarakat melayu islam disini .. kut lah ada perbezaannya .. x pernah ke majlis mereka kan .. 

hurmm x sabar lak , macam mana persiapan mereka ... upacara mereka ... menu2 yang dihidangkan oleh mereka .. hurmm menarik nie .. soo insyaallahh habis majlis .. akk akan cuba uploadkan disini pic2 untuk anda semua lihat ok ..

ok lahhh , akk pergi dahulu ;))

7 comments:

  1. MESTI MENARIK KAN KAK... TAS SABAR PULAK NAK TGK PIC2 MASA KENDURI TU

    ReplyDelete
  2. Ya.. pasti menarik dan lain dari yang lain. Harus juga berwarna warni.
    Nanti tunjuk gambar yaaa!

    ReplyDelete
  3. Hahah kena makan kenyang2 dulu la lepas ni baru boleh baca entry yg mungkin ad gmbar2 makanan lepas ni xD

    Semoga ayah cepat sembuh..

    ReplyDelete
  4. tak sabar nak tggu next episod...nak tau jugak suasana majlis perkahwinan mereka...

    ReplyDelete
  5. moga ayah kak cepat sembuh fan segera dcaj

    kak.. jgn lupa syer gambar ya nanti.

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...