Thursday, September 20, 2012

MACAM -MACAM HAL ! KAT PC X KUAR DASHBOARD!

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

huhuhu sorry sgt2 .. x tahu kenapa , hari nie bila buka blog x kuar lak dashboard dekat pc akk nie .. x tahulah kenapa .. sedihhh dan frust sgt2 .. nasib baik akk bawa tab ke office .. akk update tajuk dan edit melalui pc nie .. haa boleh pulak ..

dah lahhh dashboard blogspot dah bertukar wajah .. kelam kelibut akk nie , mana nak tekan .. nak edit .. adehhhh ... harap2 tghari kang ok lahhh .. memang x syok sbb x leh nak update , nak2 akk nie .. jarang sgt update x der gambar kan .. huhuhu harap2 dptlahhh update lepas nie ..

sorry ye kawan2 .. adik2 dan kakak2 yg dtg menyinggah .. nanti akk update layie huhuh

26 comments:

  1. akak...dashboard baru tu susah kannn..

    ReplyDelete
  2. takpe kak...godek godek dulu..nanti lama lama mesti expert..:)

    ReplyDelete
  3. pening dgn dashboard baru ni

    ReplyDelete
  4. Kalau dah biasa lama-lama ok ieda...

    ReplyDelete
  5. betul tue...cr bukak2 tengok dah lain...pastu tak boleh tukar yg lama dah...Pasal shoutbox tue..akak kena adjust kat bahagian coding shout..

    ReplyDelete
  6. mmg pening yg baru ni...

    harap2 akak dpt update seperti biasa...

    ReplyDelete
  7. Kakcik tak suka wajah baru blogspot. :(

    ReplyDelete
  8. knp erk ? agaknya blogger tgh upgrading kot eh kak ? zte so far ok lg arini...

    ReplyDelete
  9. eh yer ker?
    eBnyer sm jerk.. hmmm????

    ReplyDelete
  10. Kak,

    ena nye dashboard dah lama tak kuar2 kat ois ni.. tak blh login.. tu yg n3 ena gitu jekk..tak ber update.. nak harap kat umah memg sokmo tak de kelapangan..

    nak guna hp tak puas pulak..skrin bb ni tak besor mcm Galaxy note..

    ReplyDelete
  11. harap semuanya okey jap lg ye kak..adik pening ni tgk dashboard baru

    ReplyDelete
  12. Saya pun pening gak tgk dashbord baru ni.....nk tuka balik x boleh dh....huhuu

    ReplyDelete
  13. xsuke yg baru ni.. nyampah

    ReplyDelete
  14. yg baru? emm dah lama guna yg baru ni so sekat la tak dak masalah..

    ReplyDelete
  15. mcm2 kan...huhu

    Xper kak xde gmbr pun sy terjah ke sini cuma kdg2 tu xsempat nk komen...hehe

    ReplyDelete
  16. Kak!
    Blogspot demam la tu..Tu yg tetiba buat hal tu..Heeee Siyes..mcm tak bp best layout baru ni.

    ReplyDelete
  17. dashboard baru mmg susah sikit tera nk besa..benda free kena redha jer la dia bagi apa pun hehehehe

    ReplyDelete
  18. aku tak suka dashboard baru tak ceria langsung

    ReplyDelete
  19. Terkial-kial gak kak. Tak suka yg baru.

    ReplyDelete
  20. dashboard baru tu memang sangat tak best...tak suka betul.

    ReplyDelete
  21. sy pun tak brape pandai kak dashboard baru ni..jgn la tergodek2 pape..mmg konpem hancus la blog sy jawabnye..

    ReplyDelete
  22. nasib baik aritu saya dh try godek2 sikit yg baru ni..ok la tak la terkejut bile dia dh bertukar terus..

    ReplyDelete
  23. salam kak..
    1st time singgah cni :)
    dh lame dh bnde ni btukar.. mmg kelam kabut.. ape pn, godek2 tu penting.. heheh

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...