Monday, September 17, 2012

KOMP RUMAH LAK ROSAK -ADUHAIII TENSION!

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua 

huhuhu nak marah betul hari nie , dah lah macam2 hal yg terjadi sejak cuti nie , 1st zahrien luka ditangan , 3 jari terbelah , aduhhhh sedih bercampur marah , nanti akk story ,2nd masa ke sempurna resort aritu, sabriena pula luka di dagu , terbelah jugak ! aduhai , x tahu nak cakap ape , dah tu semalam mlm , nak update lah kisah2 nie , tiba kilat , nahhhh komputer akk lak jam , langsung x leh gune........ huwaaaaaa sedih nyeee lah hai

kisah anak2 x selesai layie , luka anak2 x baik layie komp lak buat hal , mencik punn ada , pagi nie tadi bawak lah ke kedai , lupe kan arinie cuti , memang x der kedai yg bukak , huwaaaaa sedih layie ! sabor jelah kan , haaa nie updte ngan samsung akk , aduhhh tahulah macam mana , salah taip , x leh nak back ...... fuh fuh dugaan 

memang dugaan kan , sib baik hubby , ada luka anak2 cepat2 dia sapukan minyak gamat dan lepas tu letak kapur simen , bagi cepat kering , sedut air bisa dan nanah , alhamdulillah sampai hari ni e luka mereka semakin kering , mula tu memang panik , ingatkan masa tu dah nak bawak ke kecemasan dah ...... tak perlah nanti akk story kemudian , naktunjukk jugak pic , letak sini sebagai kenangan betapa baiknya anak2 ibu ekekekeke , aduhhhhh

ok lahhh , akak nak pi bw jap , dah dekat seharian x jengah blog kawan2 , geram sbb komp x leh guna , nak duit layie ke ?huhuhu , kalau betul lah kan , nak buat macam mana dah x der rejeki kannn , redho ajelahhhh , terpaksalah bw ngan samsung tab akk nie , terkemut2 lahhh , jgn mara yeee , janji boleh bw , blogger tegar lah katakannn ekekek

16 comments:

  1. uish sampai terluka tu..kena apa?

    ReplyDelete
  2. Kadang2 dugaan datang bertimpa2 untuk menguji keimanan kita, kan? :)

    ReplyDelete
  3. kena apa anak-anak akak sampai terbelah lukanya..cam ngerii jer

    ReplyDelete
  4. semoga anak2 ieda cepat sembuh. hero kecik akak tu, dia pun sama, slalu sgt jatuh, luka lutut, luka siku, luka kepala. risau kdg2 tu.

    ReplyDelete
  5. sabar dik sabo
    cantik rupa header baru ni...sweet je biru ni
    pandai jek akk tak reti nk ubah2 walaupun tingin jg nak wat cantik2 he he ajor akk sikit

    ReplyDelete
  6. Dugaan betul, kan?
    Takpa. Sabar.
    Mujur juga ada Samsung Tab, syukur sangat.
    Kalu Kak Azie komputer rosak, memang melopong terus.

    ReplyDelete
  7. aduhai kak ieda... sunggahlah byk dugaan ye. sabar banyak2 tau kak.

    ReplyDelete
  8. la kena apa akak dorang tu..siannyer..sabar yer kak..dugaan semua tuh

    ReplyDelete
  9. smoga zahrien dan sabriena cepat sembuh.. tpaksa la repair pc tu kak ieda.. hehe

    ReplyDelete
  10. dugaan bertalu2...ada hikmah disebaliknya

    ReplyDelete
  11. aduyai kak.. ujian belaka ni..kdg2 datang bertimpa-timpa kan..

    ReplyDelete
  12. As salam.....dia suruh bli yg barulah tu! Smoga anak2 dia cpt sembuh....kapur simen utk luka? 1st time dgr pasal kapur simen utk luka tu....

    ReplyDelete
  13. haaa..pengajaran tu..time2 kilat ke hujan2 ke..jgn on komputer tau..

    ReplyDelete
  14. mcm2 dugaan utk akak..ujian tu kak dariNYA..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...